Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 30, 2010 20:45 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

pucio79 pisze:
krynia08 pisze:pucio daj mu torta Obrazek

z ciast to najbardziej schabowe lubi :mrgreen:

hmm pewnie takie :mrgreen: Obrazek
krynia08

Post » Czw wrz 30, 2010 20:47 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

krynia08 pisze:
pucio79 pisze:
krynia08 pisze:pucio daj mu torta Obrazek

z ciast to najbardziej schabowe lubi :mrgreen:

hmm pewnie takie :mrgreen: Obrazek

tak wyglądam prawie :ryk:
spotkałam dzisiaj Tuptusia - Sralusia, oczywiście w altance podżerał kotom jedzenie, mimo że dostaje identyczne :roll:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw wrz 30, 2010 20:49 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

:ryk: :ryk: :ryk: a może niech wyjdzie z tych pościeli :?: Obrazek
krynia08

Post » Czw wrz 30, 2010 20:50 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

krynia08 pisze::ryk: :ryk: :ryk: a może niech wyjdzie z tych pościeli :?: Obrazek

robi to samo tylko leżąc w łóżku :ryk:

pucio79

Post » Czw wrz 30, 2010 20:52 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

pucio79 pisze:
krynia08 pisze::ryk: :ryk: :ryk: a może niech wyjdzie z tych pościeli :?: Obrazek

robi to samo tylko leżąc w łóżku :ryk:

no to Go wywal jak ma świeto :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Czw wrz 30, 2010 20:53 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

krynia idziemy pod kołderkę bo rano trzeba wstać :mrgreen:

pucio79

Post » Czw wrz 30, 2010 20:54 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

pucio79 pisze:krynia idziemy pod kołderkę bo rano trzeba wstać :mrgreen:

DO JUTRA MOJE GWIAZDECZKI PAPA Obrazek
krynia08

Post » Czw wrz 30, 2010 20:59 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

krynia08 pisze:
pucio79 pisze:krynia idziemy pod kołderkę bo rano trzeba wstać :mrgreen:

DO JUTRA MOJE GWIAZDECZKI PAPA Obrazek

papa :)

pucio79

Post » Czw wrz 30, 2010 21:06 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

krynia08 pisze:Aż tak się nie bawimy :mrgreen: :ryk: :lol:

ALE WY TAK ZAWSZE GIBUTKOWA :P :arrow: Obrazek[/quote]

no to przefajnie bo mój TŻ właśnie wyruszył do pracy(nocki),a Ludwik molestuje drapak :)
więc mogę pozabawiać się z WAMI
:ryk:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Czw wrz 30, 2010 21:08 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

gabi.cezar pisze:

ALE WY TAK ZAWSZE GIBUTKOWA :P :arrow: Obrazek

no to przefajnie bo mój TŻ właśnie wyruszył do pracy(nocki),a Ludwik molestuje drapak :)
:ryk:[/quote]
:ryk: :ryk: no to fajnie :mrgreen: a juz miałam iśc na tv ale mecz jeszcze leci :mrgreen: podziwiam Twoje kocisko z podpisu
krynia08

Post » Czw wrz 30, 2010 21:09 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

a jak dojdzie z łapanki AniaWroclaw :ryk: :ryk: to sie bedzie działo :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Czw wrz 30, 2010 21:12 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

podano do stołu, Halo nocna zmiana :arrow: Obrazek musze już uciekać :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=Z58zCB94 ... re=related papapapa :mrgreen:
krynia08

Post » Czw wrz 30, 2010 21:18 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

krynia08 pisze:
gabi.cezar pisze:

ALE WY TAK ZAWSZE GIBUTKOWA :P :arrow: Obrazek

:ryk:

:ryk: :ryk: no to fajnie :mrgreen: a juz miałam iśc na tv ale mecz jeszcze leci :mrgreen: podziwiam Twoje kocisko z podpisu[/quote]
cieszę się,że Ci się podoba, na pewno zalizałby Twój nosek na suchy wiór przy poznaniu :ryk: przekochany jest, tylko bardzo delikatny(alergia pokarmowa, a z charakteru lekki nieudacznik...)
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Czw wrz 30, 2010 22:07 Re: Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

krynia08 pisze:a jak dojdzie z łapanki AniaWroclaw :ryk: :ryk: to sie bedzie działo :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek

Doszłam,, doszłam tylko Ty w betach już, zamiast jąć się uczciwej pracy! Obrazek

Ale ad rem: dwa do jaja dziewczyny, znaczytsia złapane 2 futra, jutro pod nóż.
Ale się poza tym działo! Łącznie z legitymowaniem przez policję wezwaną przez pana, który stwierdził, że wyłapujemy kociska na kotlety!
Chłopaki policjanty, hm, hm, nie powiem... ObrazekZebym tak była ciut młodsza, to kto wie... Alem niestety już po gwarancji. Poza tym jak mawiają starzy Sarmaci, raz za mąż trzeba wyjść, drugi raz niekoniecznie!
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

[poprzednia][następna]