Ewa ja jutro podjadę o 14 na pogoń.Podpiszę papiery i dam klucze coby spisali liczniki.Później klucze wezme i dorobię ze dwa komplety .
Czy rozmawiałaś z tym całym prezesem na temat przeciekajacego dachu i braku prądu na kwarantannie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Szczota pojechala do nowego domu.A już powoli zaczęłam się przyzwyczajać do jej spłaszczonej mordki![]()
Ewa ja jutro podjadę o 14 na pogoń.Podpiszę papiery i dam klucze coby spisali liczniki.Później klucze wezme i dorobię ze dwa komplety .
Czy rozmawiałaś z tym całym prezesem na temat przeciekajacego dachu i braku prądu na kwarantannie?
Mara S pisze:Czyli już są problemy![]()
gosiakot pisze:Mara S pisze:Czyli już są problemy![]()
Mara ,problemy zawsze są - chyba ze ktoś z nas wygra z lotto i zechce wybudować dla kotów nową , wypasioną chatkę.
Mam pytanie : którego dnia i o jakiej porze ZACZYNAMY WIELKĄ KOCIĄ REWOLUCJĘ REMONTOWĄ ?
Czy nie byłoby celowe, żebyśmy choć trochę ustalili ile osób może przyjść , w jaki dzień i kto co przynosi ? Łatwiej by było się zorganizować, podzielić pracą, której jest dużo.
terenia1 pisze:Dorotko tam są dwie zwykłe umywali nie wiem czy będziemy zakładać zlewozmywak, jedynie gdzie można by to zrobić to na kociarni, ale zakładanie zlewozmywaka to już grubsza sprawa i do tego są potrzebni faceci
Dorota Wojciechowska pisze:No ja będę.
Co do gipsu to nie ma co pytać bo to trza zobaczyć.
Jak co to się podskoczy do sklepu.
ta 9-ta to koszmarna wizja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 210 gości