joluka pisze:chłe, chłe, chłe - tylko to nie JA będę rudego miała... - zyg, zyg, zyg!!!![]()
No nie wiem, znając Twoje zamiłowanie do mówienia prawdy Mango dłuuuuugo może dojrzewać na tymczasie, skoro jest taki uroczy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joluka pisze:chłe, chłe, chłe - tylko to nie JA będę rudego miała... - zyg, zyg, zyg!!!![]()
spinca pisze:joluka pisze:chłe, chłe, chłe - tylko to nie JA będę rudego miała... - zyg, zyg, zyg!!!![]()
No nie wiem, znając Twoje zamiłowanie do mówienia prawdy Mango dłuuuuugo może dojrzewać na tymczasie, skoro jest taki uroczy
joluka pisze:On w ogóle ma jakiś syndrom głodowy - w życiu nie mieliśmy jeszcze kota z takim parciem na zdobywanie jedzenia........![]()
![]()
![]()
![]()
joluka pisze:spinca pisze:Ale wymyśliła! Nabuntowała kota, żeby się zachował jak cham.
Jak nie chcesz go oddać to powiedz po prostu, a nie robisz z kota wariata
Wczoraj przegiął i go nie zostawię!!!!![]()
![]()
Ten diabełek wcielony jest kompletnie niereformowalny, jeśli chodzi o kulturalne zachowanie w kuchni - to co wyrabia, kłusując po blatach, kradnąc jedzenie, włażąc do garnków i talerzy - to nie do opowiedzenia![]()
. Wczoraj wieczorem wydawało mi się, że już wszystko schowałam/zamknęłam/zabezpieczyłam i nic nie jest w stanie wywinąć - więc padłam na chwilę na kanapę z laptopem przed oczami - a tu małe rude draństwo galopuje przez pokój z czymś w pysku!! Pogalopowałam za nim i po bohaterskiej walce odebrałam kuchenną gąbkę do zmywania, kapiącą płynem po całym domu............
- nie wiem, ile się tego opił, ale żyje.............
On w ogóle ma jakiś syndrom głodowy - w życiu nie mieliśmy jeszcze kota z takim parciem na zdobywanie jedzenia........![]()
![]()
![]()
![]()
joluka pisze:TŻ pożyczył wczoraj od kolegi dobry aparat (choruje ostatnio na kupienie sobie porządnego, więc sprawdza, testuje, szuka) - jutro wieczorem wrzucę parę zdjęć maleńtasa i domowego zoo
jamkasica pisze:Joluka, ale nam Mango dzisiaj w metrze "gwiazdorzy"Oby się to przełożyło na telefony zainteresowanych
![]()
p.s.
z opisu wynika, że "spokojny" więc nie narzekaj na rozrabianie
joluka pisze:jamkasica pisze:Joluka, ale nam Mango dzisiaj w metrze "gwiazdorzy"Oby się to przełożyło na telefony zainteresowanych
![]()
p.s.
telefony są - głównie od oszołomów...- rany, dlaczego na rude mają parcie ludzie, którzy paprotką by się pewnie nawet dobrze nie zaopiekowali......
![]()
![]()
![]()
![]()
joluka pisze:a "spokojny" to on był na początku - nawet wydawało nam się, że sierotowaty i nieśmiały...![]()
- teraz się po prostu "odrobinę rozkręcił" - no ale jak takie określenie wyglądałoby w ogłoszeniach......
![]()
szybenka pisze:Dziś dostałam namiar na ten wątek przystojniaka![]()
![]()
![]()
OKI pisze:joluka pisze:jamkasica pisze:Joluka, ale nam Mango dzisiaj w metrze "gwiazdorzy"Oby się to przełożyło na telefony zainteresowanych
![]()
p.s.
telefony są - głównie od oszołomów...- rany, dlaczego na rude mają parcie ludzie, którzy paprotką by się pewnie nawet dobrze nie zaopiekowali......
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty się odczep od paprotek, bo mi żadna więcej niż miesiąc nigdy nie przeżyłaTo trudne kwiatki
![]()
OKI pisze:joluka pisze:a "spokojny" to on był na początku - nawet wydawało nam się, że sierotowaty i nieśmiały...![]()
- teraz się po prostu "odrobinę rozkręcił" - no ale jak takie określenie wyglądałoby w ogłoszeniach......
![]()
"Nakręcony kotek szuka dobrego domu"![]()
joluka pisze:OKI pisze:joluka pisze:telefony są - głównie od oszołomów...- rany, dlaczego na rude mają parcie ludzie, którzy paprotką by się pewnie nawet dobrze nie zaopiekowali......
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty się odczep od paprotek, bo mi żadna więcej niż miesiąc nigdy nie przeżyłaTo trudne kwiatki
![]()
tiaaa.... - uderz w stół....![]()
joluka pisze:OKI pisze:joluka pisze:a "spokojny" to on był na początku - nawet wydawało nam się, że sierotowaty i nieśmiały...![]()
![]()
"Nakręcony kotek szuka dobrego domu"![]()
a w zasadzie "odrobinę rozkręcony kotek szuka...."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 44 gości