Kleo pisze:A jaki jest koszt wynajmu?
I że tak zapytam - bo ja nie z Sosnowcana jakiej ulicy będzie nowa kociarnia? Bo teren Szkłobudowy mi nic nie mówi
To jest ulica Stawowa lub zaraz obok
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kleo pisze:A jaki jest koszt wynajmu?
I że tak zapytam - bo ja nie z Sosnowcana jakiej ulicy będzie nowa kociarnia? Bo teren Szkłobudowy mi nic nie mówi
terenia1 pisze:No i tak na szybkoza uporządkowanie tego wszystkiego i odświeżenie trzeba by się zabrać jak najszybciej nie ma co się zastanawiać
nawet dobrze by było zacząć już w ten weekend
![]()
Najważniejsze potrzeby to farby, białe ewentualnie można jakieś barwniki dodać, farba taka jak na lamperię - bo w tym pierwszym pomieszczeniu ta lamperia odłazi płatami węic trzeba ją zedrzeć i pomalować - bo i kolor nieciekawy taki ciemny brąz, i wykładzina do drugiego pomieszczenia trzeba wymierzyć - i akcesoria z wykładziną związane jakieś taśmy i listwy do ściany.
NO i oczywiście ludzie potrzebni do malowania, sprzatania i mycia ze sprzętem do tego pomocnym![]()
TO KTO CHĘTNY NA NAJBLIŻSZY WEEKEND
Potem przydadzą się jakaś szafa, stolik i krzesełka, ja już mam przygotowane regał, witrynkę i szafkę, przydadzą się sprzęty do mycia, zamiatania zresztą piszcie co możecie zaoferowaćprzydałby się jakiś fajny drapak dla kociaków, koszyki, półki drabinki do biegania, zresztą sama nie wiem bo mozliwości będą spore żeby kociakom urządzić całkeimfajne miejsce
gosiakot pisze:terenia1 pisze:No i tak na szybkoza uporządkowanie tego wszystkiego i odświeżenie trzeba by się zabrać jak najszybciej nie ma co się zastanawiać
nawet dobrze by było zacząć już w ten weekend
![]()
Najważniejsze potrzeby to farby, białe ewentualnie można jakieś barwniki dodać, farba taka jak na lamperię - bo w tym pierwszym pomieszczeniu ta lamperia odłazi płatami węic trzeba ją zedrzeć i pomalować - bo i kolor nieciekawy taki ciemny brąz, i wykładzina do drugiego pomieszczenia trzeba wymierzyć - i akcesoria z wykładziną związane jakieś taśmy i listwy do ściany.
NO i oczywiście ludzie potrzebni do malowania, sprzatania i mycia ze sprzętem do tego pomocnym![]()
TO KTO CHĘTNY NA NAJBLIŻSZY WEEKEND
Potem przydadzą się jakaś szafa, stolik i krzesełka, ja już mam przygotowane regał, witrynkę i szafkę, przydadzą się sprzęty do mycia, zamiatania zresztą piszcie co możecie zaoferowaćprzydałby się jakiś fajny drapak dla kociaków, koszyki, półki drabinki do biegania, zresztą sama nie wiem bo mozliwości będą spore żeby kociakom urządzić całkeimfajne miejsce
Ja się zglaszam do pracy , a ponadto mam na zbyciu z myślą o kociarni:
-stół rozkładany z IKEA owalny blat z białej płyty - po złożeniu zupełnie nie zajmuje miejsca ( jakieś 20 cm szrokości),
-3 krzesełka rozkładane, plasitkowe też z IKEA - składają się całkiem na płasko,
-nie zajmujący miejsca wieszak na odzież do podwieszenia na ścianę, będzie gdzie zostawić wierzchnie okrycia,
-prawdopodobnie mam też jeszcze kompletny karnisz drewniany szer ok.140 cm - mam nadzieję że mąż nikomu go nie wydał ,
- zapewniam firanki , tylko muszę mieć wymiary okien ( mam pełno resztek , z których można uszyć co się chce),
oraz sporo różnych rzeczy z wyposażenia , których wcześniej nie proponowałam , bo w dotychczasowym pomieszczeniu nie było warunków na koci "clubbing".
Filomen pisze:a była też propozycja lodówki zaraz poszukam - na szczepionki np
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:a była też propozycja lodówki zaraz poszukam - na szczepionki np
i pifko
Filomen pisze:już zrobiłam pieczatki
Filomen pisze:Piotrek zadzwonił
Panie prezesie, melduję wykonanie zadania![]()
Tania dowieziona na miejsce, Rosół dowieziony na miejsce - mój maż jest świetny![]()
Tania darła gumiora całą drogę, Rosół spał i olewał
Filomen pisze:Piotrek zadzwonił
Panie prezesie, melduję wykonanie zadania![]()
Tania dowieziona na miejsce, Rosół dowieziony na miejsce - mój maż jest świetny![]()
Tania darła gumiora całą drogę, Rosół spał i olewał
Dorota Wojciechowska pisze:A i będę monotematyczna.
następnypowód do![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MariuszK, Paula05 i 329 gości