K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 30, 2010 9:02 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Kleo pisze:A jaki jest koszt wynajmu?

I że tak zapytam - bo ja nie z Sosnowca :mrgreen: na jakiej ulicy będzie nowa kociarnia? Bo teren Szkłobudowy mi nic nie mówi :oops:

To jest ulica Stawowa lub zaraz obok

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw wrz 30, 2010 10:01 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

pan prezes konkretny
umowa - na czas nieokreślony, z 3 miesiecznym okresem wypowiedzenia
podwyżka o wskaźnik inflacji
wynegocjowana przeze mnie cena miesięcznego najmu - 100 zł brutto do końca roku od stycznia 500 zł brutto.
Grzejemy sami - prad + woda do opłacenia wg zużycia.
dodam ze pomieszczenia bardzo ciepłe, dobrze izolowane
Obrazek

w lewym górnym rogu taki niebieski dach obok napisu Stawowa

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw wrz 30, 2010 10:06 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

terenia1 pisze:No i tak na szybko :D za uporządkowanie tego wszystkiego i odświeżenie trzeba by się zabrać jak najszybciej nie ma co się zastanawiać :) nawet dobrze by było zacząć już w ten weekend :D
Najważniejsze potrzeby to farby, białe ewentualnie można jakieś barwniki dodać, farba taka jak na lamperię - bo w tym pierwszym pomieszczeniu ta lamperia odłazi płatami węic trzeba ją zedrzeć i pomalować - bo i kolor nieciekawy taki ciemny brąz, i wykładzina do drugiego pomieszczenia trzeba wymierzyć - i akcesoria z wykładziną związane jakieś taśmy i listwy do ściany.
NO i oczywiście ludzie potrzebni do malowania, sprzatania i mycia ze sprzętem do tego pomocnym :D
TO KTO CHĘTNY NA NAJBLIŻSZY WEEKEND
Potem przydadzą się jakaś szafa, stolik i krzesełka, ja już mam przygotowane regał, witrynkę i szafkę, przydadzą się sprzęty do mycia, zamiatania zresztą piszcie co możecie zaoferować :D przydałby się jakiś fajny drapak dla kociaków, koszyki, półki drabinki do biegania, zresztą sama nie wiem bo mozliwości będą spore żeby kociakom urządzić całkeimfajne miejsce :D

Ja się zglaszam do pracy , a ponadto mam na zbyciu z myślą o kociarni:
-stół rozkładany z IKEA owalny blat z białej płyty - po złożeniu zupełnie nie zajmuje miejsca ( jakieś 20 cm szrokości),
-3 krzesełka rozkładane, plasitkowe też z IKEA - składają się całkiem na płasko,
-nie zajmujący miejsca wieszak na odzież do podwieszenia na ścianę, będzie gdzie zostawić wierzchnie okrycia,
-prawdopodobnie mam też jeszcze kompletny karnisz drewniany szer ok.140 cm - mam nadzieję że mąż nikomu go nie wydał ,
- zapewniam firanki , tylko muszę mieć wymiary okien ( mam pełno resztek , z których można uszyć co się chce),
oraz sporo różnych rzeczy z wyposażenia , których wcześniej nie proponowałam , bo w dotychczasowym pomieszczeniu nie było warunków na koci "clubbing".

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw wrz 30, 2010 10:14 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

gosiakot pisze:
terenia1 pisze:No i tak na szybko :D za uporządkowanie tego wszystkiego i odświeżenie trzeba by się zabrać jak najszybciej nie ma co się zastanawiać :) nawet dobrze by było zacząć już w ten weekend :D
Najważniejsze potrzeby to farby, białe ewentualnie można jakieś barwniki dodać, farba taka jak na lamperię - bo w tym pierwszym pomieszczeniu ta lamperia odłazi płatami węic trzeba ją zedrzeć i pomalować - bo i kolor nieciekawy taki ciemny brąz, i wykładzina do drugiego pomieszczenia trzeba wymierzyć - i akcesoria z wykładziną związane jakieś taśmy i listwy do ściany.
NO i oczywiście ludzie potrzebni do malowania, sprzatania i mycia ze sprzętem do tego pomocnym :D
TO KTO CHĘTNY NA NAJBLIŻSZY WEEKEND
Potem przydadzą się jakaś szafa, stolik i krzesełka, ja już mam przygotowane regał, witrynkę i szafkę, przydadzą się sprzęty do mycia, zamiatania zresztą piszcie co możecie zaoferować :D przydałby się jakiś fajny drapak dla kociaków, koszyki, półki drabinki do biegania, zresztą sama nie wiem bo mozliwości będą spore żeby kociakom urządzić całkeimfajne miejsce :D

Ja się zglaszam do pracy , a ponadto mam na zbyciu z myślą o kociarni:
-stół rozkładany z IKEA owalny blat z białej płyty - po złożeniu zupełnie nie zajmuje miejsca ( jakieś 20 cm szrokości),
-3 krzesełka rozkładane, plasitkowe też z IKEA - składają się całkiem na płasko,
-nie zajmujący miejsca wieszak na odzież do podwieszenia na ścianę, będzie gdzie zostawić wierzchnie okrycia,
-prawdopodobnie mam też jeszcze kompletny karnisz drewniany szer ok.140 cm - mam nadzieję że mąż nikomu go nie wydał ,
- zapewniam firanki , tylko muszę mieć wymiary okien ( mam pełno resztek , z których można uszyć co się chce),
oraz sporo różnych rzeczy z wyposażenia , których wcześniej nie proponowałam , bo w dotychczasowym pomieszczeniu nie było warunków na koci "clubbing".

Gosia pełne wyposażenie :ok: Ja rok temu proponowałam pralke ale wtedy nie była potrzebna ,więc zawiozłam ja do schronu w Katowicach :roll: Szkoda teraz na pewno by sie przydała.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 30, 2010 10:46 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

a była też propozycja lodówki zaraz poszukam - na szczepionki np

Filomen

Post » Czw wrz 30, 2010 11:17 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Filomen pisze:a była też propozycja lodówki zaraz poszukam - na szczepionki np

:wink: i pifko :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw wrz 30, 2010 11:26 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Dorota Wojciechowska pisze:
Filomen pisze:a była też propozycja lodówki zaraz poszukam - na szczepionki np

:wink: i pifko :ryk:

To ja mam parę szklanek do pifka, a ponadto - dla miłośników rozrywek typu kotek na kolankach- kawka na stole - zdobyczny tradycyjny ekspress do kawy , komplet filiżanek i łyżeczek. :lol:
Pragnę zaznaczyć , że krzesła są 3 w ramach polizywania się zarządowi ( nigdy nie zaszkodzi) :mrgreen: , ale nie widzę przeciwskazań aby liczbę tę powiększyć o kolejne.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw wrz 30, 2010 12:42 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

już zrobiłam pieczatki

Filomen

Post » Czw wrz 30, 2010 13:18 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Filomen pisze:już zrobiłam pieczatki

U to i okazja do pifka - jak najbardziej :D
Chyba nie wezme antybiotyków do soboty :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw wrz 30, 2010 13:47 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Piotrek zadzwonił
Panie prezesie, melduję wykonanie zadania :wink:

Tania dowieziona na miejsce, Rosół dowieziony na miejsce - mój maż jest świetny :1luvu:
Tania darła gumiora całą drogę, Rosół spał i olewał

Filomen

Post » Czw wrz 30, 2010 14:07 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Filomen pisze:Piotrek zadzwonił

Tania dowieziona na miejsce, Rosół dowieziony na miejsce - mój maż jest świetny :1luvu:

Bo wszystkie Piotrki to fajne chłopaki :wink: :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 30, 2010 14:08 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

:ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw wrz 30, 2010 14:09 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Filomen pisze:Piotrek zadzwonił

No ja potwierdzam - Piotrek jest świetny i wieeelki Obrazek - tak samo zresztą jak ty Obrazek .
Gdzie wy się znaleźliścieObrazek i jak dobrze dla nas że do nas przystaliście :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw wrz 30, 2010 14:11 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

A i będę monotematyczna.
następnypowód do :piwa: :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw wrz 30, 2010 14:43 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Dorota Wojciechowska pisze:A i będę monotematyczna.
następnypowód do :piwa: :D

no jak sie przeprowadzimy to robimy parapetówe - obowiązkowo :piwa: :piwa: :piwa:

na razie jutro jade umowe podpisać 8)

Filomen

[poprzednia][następna]