Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze::roll: no co za Baby ...żadna mnie nie pożałowała...tylko się nabijają ...
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:katarzyna1207 pisze:Bubuś już po ostatnim zastrzyku , jest ok ...(ale niestety i głos mu wrócił całkowicie) Już z ulicy wetka słyszała, że Bubuś do niej "idzie" ...
I ktoś mi chyba kota podmienił - zamiast Bubusia terrorysty, dzisiaj u wetki był Bubuś miziak
mruczał na stole ... Co nie przeszkodziło mu "zemścić" się na sam koniec i opróżnić na stole gruczoły okołoodbytowe ...
niestety część strzału trafiła też na moją kurtkę ... I musiałam wracać w "aromatycznym" samochodziku ponad 20 km z wyjącym standardowo Bubusiem
![]()
Ale przynajmniej wiem, że wydzielina czyściutka ...
![]()
![]()
![]()
No i co się recholi ...jazda naprawdę była w ekstremalnych warunkach ....
katarzyna1207 pisze:Bubuś już po ostatnim zastrzyku , jest ok ...(ale niestety i głos mu wrócił całkowicie) Już z ulicy wetka słyszała, że Bubuś do niej "idzie" ...
I ktoś mi chyba kota podmienił - zamiast Bubusia terrorysty, dzisiaj u wetki był Bubuś miziak
mruczał na stole ... Co nie przeszkodziło mu "zemścić" się na sam koniec i opróżnić na stole gruczoły okołoodbytowe ...
niestety część strzału trafiła też na moją kurtkę ... I musiałam wracać w "aromatycznym" samochodziku ponad 20 km z wyjącym standardowo Bubusiem
![]()
Ale przynajmniej wiem, że wydzielina czyściutka ...
Gibutkowa pisze:A wiadomo od czego to?![]()
Biedny Kropuś... A ciocia mu paczkę na mikołaja szykuje... a on pewnie na diecie
EDIT: A grzecznym był w ogóle kotkiem w tym roku?![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:A wiadomo od czego to?![]()
Biedny Kropuś... A ciocia mu paczkę na mikołaja szykuje... a on pewnie na diecie
EDIT: A grzecznym był w ogóle kotkiem w tym roku?![]()
![]()
![]()
W temacie diety ... nie mam żadnego "pomysła" jak mu wytłumaczyć, że jest na diecie ...![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Bubuś ostentacyjnie naszczał nam w legowisko....![]()
![]()
"NAM" - bo legowisko było Franki, ale jak szczał to wyzywająco patrzył mi prosto w oczy ... Zabić Gada?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 9 gości