PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 30, 2010 8:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

AYO pisze:A ja jako p.o. Podliczająca przypominam Siostrom o wrzesniowym głosowaniu. Świeżej krwi to rzecz jasna nie dotyczy ale jakos tak mi sie wydaje, że trzeba by zrobić kolejną weryfikację bo z listy wynika, że jest nas o wiele więcej więc się pytam:GDZIE TE WIEDŹMY :?: :?: :?:

AYO, nie denerwuj się :roll: I proszę nie robić weryfikacji :roll: Nie wiem na kogo głosować, bo nie mogę znaleźć opisów kandydatur Obrazek

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw wrz 30, 2010 8:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

W sprawie mojej pracy sie nie odzywają :cry: zaczynam mieć czarne myśli i złe przeczucia. :cry:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw wrz 30, 2010 8:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Dla wszystkich zaganianych a chetnych do głosowania przypominam :wink:

AYO pisze:NR 1 - zgłoszony przez babajagę

Kandydat na wrzesień:

Wystawiam kandydata na wrzesień, są nim Lubelskie Tymczasy :arrow: viewtopic.php?f=13&t=112450

Dziewczyny działają na wspólnym wątku od bardzo dawna.
Mam od nich mojego Felusia :kotek:
Nie mają lokalu, każda trzyma koty u siebie. Pomagają jak mogą. Kastrują znalezione koty, tymczasują małe i dorosłe, szukają domów, leczą czyli niby standard na tym forum jednak ja jestem pełna podziwu dla dziewczyn, za ich zaangażowanie i konsekwencję. Obecnie dziewczyny tymczasują 8 kotów, wszystkie koszty ponoszą z własnych kieszeni a nie są to kieszenie zasobne w gotówkę :oops: .
Nie mam zdolności agitacyjnych, zapraszam na wątek *LT* gdzie można zobaczyć ile kotów dostało szansę dzięki działaniom tych upartych dziewczyn.

NR 2 - zgłoszony przez majencję

majencja pisze:To może ja nieśmiało zaproponuję Ludzi i Koty w potrzebie jako druga kandydaturę?? :?
Chodzi o Kocią chatkę ze Sosnowca. To grupa Ludzi , która za własne pieniądze założyła i utrzymują własną mini kociarnię, w której ratują koty wyciągnięte ze schroniska ciężko chore kociaki. Mówiąc prawdę, trudno to nazywać schroniskiem bo to co zobaczyłam przerosło moje wyobrażenie- zgnite melaminy, woda cieknąca przez dach, brud, po,prostu syf. Ale jest nadzieja że sie poprawi bo udało im się wywalczyć wolontariat w schronisku i oprócz Kociej Chatki maja teraz je pod opieką. Czyli do pracy w Kociej Chatce doszło schronisko.To znaczy remontują je znowu w większości za własne pieniądze, karmią lepszym jedzonkiem, leczą , miziają.Robią co mogą, żeby schronisko przestało być umieralnią dla kotów. Do tej pory mam przed oczami zdjęcie kocicy z małymi i oprócz tego w koszyczku leżące martwe kociaki , nieżyjące już kilka dni. Oprócz tego pod opieka mają chyba ze 30 tymczasów w DT, wyadoptowanych - mnóstwo, łapią okoliczne koty - kastruja i sterylizują. Teraz są w trakcie rejestracji Stowarzyszenia żeby móc występować o pieniążki.Bardzo potrzebują wsparcia bo potrzeby mają ogromne i ogromną ilość kotów pod opieką
Więcej tu - viewtopic.php?f=1&t=113931 i tu viewtopic.php?f=1&t=116684
[/quote]
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 30, 2010 8:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

GŁOSOWANIE WRZESIEŃ 2010

LUBELSKIE TYMCZASY - 9

KOCIA CHATKA SOSNOWIEC - 14

GŁOSOWAŁY:

AYO, skwareek, villemo5, Mulesia, becia_73, Dzyśka, kirke18, shira3, majencja, Asia_Siunia, alix76, AniHili, jasdor, babajaga, solangelica, pomponmama, psiama, kotka doroty, Agilla, Bolkowa, charm, Erin, olamichalska,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 30, 2010 8:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Mamo Pompona i Frędzla , na fotkach widać, że :
a/ Pompon jest bardzo grzecznym kotkiem i przedstawiasz nam go w złym świetle
b/ Pompon jest takim rozrabiaką, że zdjęcie mu można zrobić tylko podczas snu
Która odpowiedź jest poprawna ?
Dla Frędzla - całus w sam środek nosia ;*

Co do pracy - Pozytywnie masz myśleć !!! i czekać cierpliwie !!! Nie nerwować się !!!! Może Prezes po urlopie też zagoniony i ważniejsze sprawy ma.

AYO - trudne zadanie Cię w tym miesiącu dosięgło, a Siostry takie zabawione, że o głosowaniu zapominają. Trza by, żeby Siostra Prezes trochę .... przetrzepała

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 30, 2010 8:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jasdor pisze:Mamo Pompona i Frędzla , na fotkach widać, że :
a/ Pompon jest bardzo grzecznym kotkiem i przedstawiasz nam go w złym świetle
b/ Pompon jest takim rozrabiaką, że zdjęcie mu można zrobić tylko podczas snu
Która odpowiedź jest poprawna ?
Dla Frędzla - całus w sam środek nosia ;*

Co do pracy - Pozytywnie masz myśleć !!! i czekać cierpliwie !!! Nie nerwować się !!!! Może Prezes po urlopie też zagoniony i ważniejsze sprawy ma.

AYO - trudne zadanie Cię w tym miesiącu dosięgło, a Siostry takie zabawione, że o głosowaniu zapominają. Trza by, żeby Siostra Prezes trochę .... przetrzepała

Nigdy w życiu na Pompona grzeczność nie narzekałam. Rozrabiaką jest, a i owszem, ale ja lubię żywe dzieci :roll: Frędzlowa kichawa wycałowana :mrgreen:
W kwestii pracy mam doła trochę więc muszę sobie gdzieś ulżyć. Boje się po prostu :( Płynność gotówkowa coraz słabsza, a pracy nie widać. Jak długo damy rade pociągnąć jeszcze? nie mam pojęcia, ale ... już niezbyt długo...mam nadzieję że zacznę prace w październiku, bo jak nie dostane jakiejś pensji w listopadzie (za październik) to już opłat nie zrobię :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 30, 2010 8:53 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Jestem :mrgreen:
Ledwo zywa, ale jestem!
No to po kolei.
W temacie nowych Czarownic: WELCOME 8)
W temacie rżnięcia - powiem tylko tyle, że spałam dziś bardzo błogo, choć dość krótko :twisted:
W temacie listy Czarownic... A kot ją drapał. Jak kto chce być i się udzielać to jest i się udziela. A jak nie, to nie.
W temacie obowiązków - AYO wywiązujesz sie cudnie!! Trzeba będzie ci jakis baner w nagrodę wymyślić. :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw wrz 30, 2010 8:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

villemo5 pisze:W temacie rżnięcia - powiem tylko tyle, że spałam dziś bardzo błogo, choć dość krótko :twisted:

No, to gratuluję udanego życia seksualnego :ok: A dasz jakieś szczegóły? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 30, 2010 8:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ku chwale kociostanu Siostro Prezes :mrgreen:
Ale z tym banerkiem to przesada - nie mam miejsca w podpisie :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 30, 2010 9:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:
villemo5 pisze:W temacie rżnięcia - powiem tylko tyle, że spałam dziś bardzo błogo, choć dość krótko :twisted:

No, to gratuluję udanego życia seksualnego :ok: A dasz jakieś szczegóły? :twisted:

Szczegóły? Hmmmm... Spać mi się chce.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw wrz 30, 2010 9:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

villemo5 pisze:
pomponmama pisze:

Szczegóły? Hmmmm... Spać mi się chce.

Jakieś szczegóły dotyczące przyczyn tego zmęczenia, a nie skutków miałam na myśli. I nie chodzi mi o te przyczyny związane z pracą :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 30, 2010 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

AYO dziękuję! Obrazek

Głosuję na Kocią Chatkę!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw wrz 30, 2010 9:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

GŁOSOWANIE WRZESIEŃ 2010

LUBELSKIE TYMCZASY - 9

KOCIA CHATKA SOSNOWIEC - 15

GŁOSOWAŁY:

AYO, skwareek, villemo5, Mulesia, becia_73, Dzyśka, kirke18, shira3, majencja, Asia_Siunia, alix76, AniHili, jasdor, babajaga, solangelica, pomponmama, psiama, kotka doroty, Agilla, Bolkowa, charm, Erin, olamichalska, mmk,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 30, 2010 12:18 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

AYO pisze: Świeżej krwi to rzecz jasna nie dotyczy ale jakos tak mi sie wydaje, że trzeba by zrobić kolejną weryfikację bo z listy wynika, że jest nas o wiele więcej więc się pytam:[/b]GDZIE TE WIEDŹMY :?: :?: :?:

Jak nie dotyczy - jak skłądkę we wrześniu płaciły to i głosują chyba :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw wrz 30, 2010 12:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siem zgadzam z siostrom Shirą. Nowe - głosować nam tu, ale już! 8) To jest czarowny obowiązek!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]