K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 15:33 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

ZAMÓWIENIE KARMY WAŻNE INFO

Hej

Wysłałam do wszystkich prw (poza Tweety - Aga czy Ty zapłacisz Sławkowi gotówką na wystawie czy chcesz fakturę i przelew??? i lutrą - czekam na cenę Applawsa)

Zamówienie powinno przyjechać razem z zoodragonem na wystawę

BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH O PILNE PRZELEWY BO W SOBOTĘ MUSZĘ ZAPŁACIĆ SŁAWKOWI

PROSZĘ RÓWNIEŻ O ZORGANIZOWANIE SOBIE ODBIORU KARMY Z WYSTAWY ja nie będę w stanie jej zabrać ze sobą (zwłaszcza że nie jadę tam swoim autem)

W razie gdybym coś pochrzaniła z zamówieniem proszę alarmujcie
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro wrz 29, 2010 15:59 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

mam pytanie-czy ktoś mogłby zabrac w sobotę moje 20 bozit?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro wrz 29, 2010 16:11 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Kasiu, faktura na przelew

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 29, 2010 16:17 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

BarbAnn pisze:mam pytanie-czy ktoś mogłby zabrac w sobotę moje 20 bozit?

Basiu, weźmiemy twoje z naszymi.
:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro wrz 29, 2010 18:28 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Obrazek

Asasyn pozdrawia ;)

adiusza

Od: Pt cze 25, 2010 6:02

Post » Śro wrz 29, 2010 18:58 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

noemik pisze:
BarbAnn pisze:mam pytanie-czy ktoś mogłby zabrac w sobotę moje 20 bozit?

Basiu, weźmiemy twoje z naszymi.
:)

tikaczu da radę ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro wrz 29, 2010 20:05 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

kasumi pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=117780 może ktoś da radę pomóc?

Na szczęście kociaki mają dt :D
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro wrz 29, 2010 20:46 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Czy Robiś jest na Kocimskiej?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw wrz 30, 2010 0:25 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Jutro przyjeżadzaja trzy małe koty ze stajni ze Swoszowic.Podobno zjawiskowe, bo po rosyjskiej niebieskiej ( podrzuconej kiedyś, nie dającej się od kilku lat złapać) Odrobaczone i szczepone, ale jak tam zostaną, to wkrótce zginą pod kopytami, jak wszystkie inne( w poniedziałek mama będzie łapana na sterylkę). Prawdopodobnie również w poniedziałek lub wcześniej przyjeżdzają trzy maluchy z działek z Rzeszowa. I mam do zlapania dwie nowe armaturki.
DT mam dla jednego z tych "transportów". Dla kolejnego dom tymczasowy zaoferowała Miuti i chyba po raz pierwszy skorzystam, choć Miuti ma co robić z tym,co ma :( . Wygląda, że armaturki będą musiały poczekać-przynajmniej są regularnie karmione, ale szansa na oswojenie maleje :( . Puzel, który mógłby pojechać do domu i zwolnic pokój armaturkom, jest nadal leczony. Pasożyty nie wytłukły się do końca, kota swędzi skora i rozdrapał się do krwi. . Ale przytył i lepiej chodzi. Dostaje antybiotyk i glukozaminę. Dziś był kąpany. To miły, łagodny kot, tylko czasem się jeszcze bardzo boi.
Jak ktoś poprosi jeszcze o ratowanie kolejnego kota, to pójdę się utopić :twisted: U mnie pól kotów zasmarkane. Na razie dawa koty na antybiotyku, ale sa juz kolejni kandydaci.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw wrz 30, 2010 6:37 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Miuti pisze:Czy Robiś jest na Kocimskiej?

Tak, na kocimskiej, siedzi sobie na rurach i grzeje bezogoniasty tyłek.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 30, 2010 6:45 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Przypominam się, że dzisiaj koło 18 na Kocimską przyjadą dwa dorosłe koty na przechowalnię na 3 tygodnie.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw wrz 30, 2010 7:12 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Sprzedajcie na sobotę jedną (a nawet dwie, a nawet trzy :twisted: ) panienkę z lubelskiej :lol:

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Czw wrz 30, 2010 7:40 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Akima pisze:Przypominam się, że dzisiaj koło 18 na Kocimską przyjadą dwa dorosłe koty na przechowalnię na 3 tygodnie.

Akima, o 18-stej ma podjechać pani, która chce adoptować Broszkę, zajmiesz się nią? Przy okazji możesz jej dosprzedać Truskawkę, bo kto to widział aby ostatnia siostra została sama. Co prawda Broszka ma być towarzystwem dla Oskara ale na 60 metrach trzeci kot nawet będzie nie zauważony a Oskar będzie mógł przebierać w pannach :wink: Pani mieszka sama, sporo pracuje, do zajmowania domem i kotami ma kociolubną pomoc.

A gdzie podziała się Kosma?? 8O

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 30, 2010 7:51 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

lutra pisze:
Miuti pisze:Czy Robiś jest na Kocimskiej?

Tak, na kocimskiej, siedzi sobie na rurach i grzeje bezogoniasty tyłek.

Na rurach to wczoraj siedziały Broszka z Truskawką. Precyzuję: na rurach nad wejściem, zupełnie jak Kretki 8O
Robiś ma problemy z kuwetą. A wiekszość czasu spędza w budce na drapaku. Futerko na tyłeczku zarasta.

A całe towarzystwo objadło się wczoraj do wypęku sparzoną kurzyną, białe misie chciały mi palce poobgryzać.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw wrz 30, 2010 8:55 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Karmelka od wczoraj w nowym domu
ma do towarzystwa świnkę morską peruwiańską długowłosą
obawiam się że nie zbyt długo będzie miała włosy
W pierwszym momencie Karmelka była wystraszona jak dojrzała długowłosego prosiaczka wyjątkowo szeroko otwarła ślepka merdając przy tym radośnie ogonkiem :twisted:
Oj boje się dzwonić
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

[poprzednia][następna]