S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 20:04 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Dół totalny :cry:

Po pierwszym-wiadomo,coś dorzucę :oops: ,niestety,tymczasem nie dysponuję.Robiłam Piranii intensywną reklamę wśród znajomych i ich znajomych-nikt.To nie tak,ze chciałabym się jej pozbyć,ale jest tyle innych do adopcji...Paskudna ta jesień.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro wrz 29, 2010 20:53 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Korciaczki-wielkie dzieki za dodane koty i opisy na stonce
:1luvu:
jak macie czas, to mozna tez poprzednie poodżywiać, dodac nowe fotki iteksty
Mozna nowe koty na razie dodawac tylko w formie fotek i imion, a tekst potem
Jak chcecie :1luvu:

i ,,tenks,, dla siriwanaza całą robotę przy stronie
:1luvu:

myslcie ludzie nad Łucją, myślcie
:cry:
cudna , miziasta podrostka
a ja ani pomysłu, ani nawet czasu na kombinowanie teraz nie mam
Obrazek
nie wiem co będzie jutro :|

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro wrz 29, 2010 21:36 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro wrz 29, 2010 21:37 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

ja pytałam moją mamę o Łucję, ale ją ciężko przekonać, mówi, że gdyby nasz kot nie był taki stary i schorowany to by dała tymczas...
ale niestety nici z tego :(
Biedna Łucja, co by tu wykombinować :(

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Śro wrz 29, 2010 22:31 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Gdyby ktoś się zdecydował to ja mam klatkę. Taka duża króliczą jak Jo-Ma

Jeśli miałabym troche więcej czasu, moglabym wysprząta dokladniej w piwnicy i tam mogłaby być. Jeśli oczywiście takie warunki są do zaakceptowania.
Gorączkowo szukam lepszego rozwiązania ale narazie nie mam pozytywnej odpowiedzi. Ale wierze, że sie uda, tylko trzeba na to trochę czasu.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro wrz 29, 2010 22:39 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Dziewczyny trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 29, 2010 22:55 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

W jakim wieku jest Łucja???
czy ona jest zdrowa??
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro wrz 29, 2010 23:11 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

znalazłam ogłoszenie że zaginął pers http://www.utracone.pl/temp-2731/zagina ... eladz.html wrzucam tak na wszelki wypadek :) jakby do was trafił :ok:

Chyba dobrze trafiłam :? :)

CatAngel

Post » Śro wrz 29, 2010 23:39 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Lidka- chyba faktycznie piwnica będzie lepszym rozwiązaniem niż powrót Łucji do schroniska po tej operacji
trzymam kciuki bardzo mocno
leży mi to na wątrobie :(

paulinaelzbieta

Post » Śro wrz 29, 2010 23:41 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

MartynaP pisze:W jakim wieku jest Łucja???
czy ona jest zdrowa??

Łucja jest młodą kotką, nie wiem dokładnie ile może mieć, ale to podrostek
ma stare złamanie łapki, jutro jest operacja- albo zakończy się to amputacją nóżki albo będzie szansa na jej poskładanie
Łucja to wspaniała kotka

paulinaelzbieta

Post » Śro wrz 29, 2010 23:52 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

paulinaelzbieta pisze:
MartynaP pisze:W jakim wieku jest Łucja???
czy ona jest zdrowa??

Łucja jest młodą kotką, nie wiem dokładnie ile może mieć, ale to podrostek
ma stare złamanie łapki, jutro jest operacja- albo zakończy się to amputacją nóżki albo będzie szansa na jej poskładanie
Łucja to wspaniała kotka

nie ukrywam ze rozczula mnie jej sytuacja po operacji schron to faktycznie nie dobrze :(
coś staram sie pomóc,u mnie to chyba nie bardzo bo mam dwie przeszkody:mam kotke na tymczasie ktora jest zdrowa,chociaz niedawno niewiedzialam czy bedzie zyla :( i boje sie zeby Łucja czegos ze schronu ze soba nie przyniosła no i mąz jeszcze jest ...

aaa jak z Łucją po operacji z wizytami u weta bo napewno musza byc ale gdzie jak czesto wiadomo???
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Czw wrz 30, 2010 7:19 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

A u kogo Łucja będzie operowana ? - Daisy - mój 2 miesięczny tymczas od was - była operowana u dra Gierka i ma się świetnie ! - już w nowym domku dręczy zdziwioną rezydentkę !

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Czw wrz 30, 2010 9:07 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

nie mam pojęcia w której lecznicy weterynaryjnej będzie operowana Łucja
potem trzeba będzie jeździć z nią pewnie na kontrole, ale też nie wiem jak często, zależy to pewnie też od tego jaki będzie jej stan zdrowia po operacji, jak będzie wszystko znosić, a także od tego czy skończy się to na amputacji łapki czy też zostanie ona poskładana prawidłowo
Taka biedna Ona jest :(

paulinaelzbieta

Post » Czw wrz 30, 2010 9:14 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Oby wszystko dobrze się skończyło :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

CatAngel

Post » Czw wrz 30, 2010 9:41 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Łucja bedzie operowana przez weta schroniskowego-ale jako nasza ,,niekochana,, kotka
Nie wiadomo czy ma szanse na uratowanie łapy, okaże się
Nie byłam w stanie czasowo zorganizowac tego z zawiezieniem jej najpierw na tymczas,którego nie ma, potem przeswietlania, podejmowania decyzjii itd.
To jest tylko mozliwe jak kicia miałaby tymczas juz od wczoraj albo jak nie byłoby takiego młynu w schronisku jaki teraz jest.
Bo jest strasznie- strasznie-to za spokojne zresztą słowo.

Łucja nie powinna trafic do piwnicy, to 100% domowy kot, który z tego co se dowiedziałam zawsze był mieszkaniowy

MartynaP-ja nie jestem teraz w stanie podjac sie wizyt z nia u weta, a trzeba sie z takimi liczyc , bo w wchronie hula wściekły kk i nie mozna wykluczyc że Łucja po zabiegu jeszcze się totalnie zasmarka
PP-w schronisku nie ma.
Ale nie wiem czy ty masz kontakt z innymi schroniskami-bo w innych jest, a Łucja nie szczepiona-musi miec dom czysty od pp
Wpadłam jeszcze na 1 myśł, ale max optymisyczną, pewnie nierealną.
Jakby znalazł sie dom dla Erin na cito, zajęłabym sie Lucją
Ale Erin musi znależc dobry dom

W klatkach masakra, masakra, masakra :|
Przyszło nowych 7 kotów
piec podrostków . dwa maluszki

nawet nie wiem co pisać, jest tragicznie

Figarusia dostała dziś na kark profendera-szykujemy kociczke w podróż

I teraz najgorsze
Dzis rano-jak przyszła pora karmienia-pracownica znalazła na kociarni nieżywego juz Skowrona
Co zabiło naszego króla ?
:crying: :crying:
nie wierzę ,że po prostu katar
w niedziele zauwazyłayśmy z Boena ,że ma zrudziałą sierść, to często świadczy o jakimś wewnętrznym schorzeniu
Nie mogę w to uwierzyć, nie mogę
Skowronie piękny dziku [i]

A jutro zaplimy najprawdopodobniej kolejna świeczkę-Merlinowi
nie wyglada opbiecujaco na poprawę
:cry:

I teraz nastawmy się na to ,że przy takim przepełnieniu taki bedzie każdy dzień
Będą umierać

Nadal nie wiem co dzis będzie z Łucją

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]