wysłałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariolaK pisze:czekam na maila od smarti gdzie mam jutro przyjechać, już nie mogę się doczekać kiedy zabiorę Brata do domku:):)
alareipan pisze: SZUKAMY LOKALI DLA MIKI-MORUNI I LALUNI![]()
![]()
MariolaK pisze:czekam na maila od smarti gdzie mam jutro przyjechać, już nie mogę się doczekać kiedy zabiorę Brata do domku:):)
alareipan pisze:Jestem i też przyznaje się do winy za te dwie recydywistki...Ale one w schronisku na pewno już by nie wydobrzały... Obydwie maja za sobą ponad rok pobytu
![]()
Słuchajcie sprawa jest PILNA!
Kotki dostały szansę tylko dlatego, że Brat(d) mógł szybciej trafić do swojego domu i zwolnił miejsce u Smarti. Ale Smarti 15 października wyjeżdża i do 14 kotki muszą znaleźć inne lokum...
Jeśli nie znajdą, to albo będziemy musiały z Never wyjść na ulicę się poprostytuować, bo przy 30 zeta za sztukę w lecznicy długo nie pociągniemy, albo wrócić je do schronu![]()
CZYLI SZUKAMY LOKALI DLA MIKI-MORUNI I LALUNI![]()
![]()
Never pisze:alareipan pisze:Jestem i też przyznaje się do winy za te dwie recydywistki...Ale one w schronisku na pewno już by nie wydobrzały... Obydwie maja za sobą ponad rok pobytu
![]()
Słuchajcie sprawa jest PILNA!
Kotki dostały szansę tylko dlatego, że Brat(d) mógł szybciej trafić do swojego domu i zwolnił miejsce u Smarti. Ale Smarti 15 października wyjeżdża i do 14 kotki muszą znaleźć inne lokum...
Jeśli nie znajdą, to albo będziemy musiały z Never wyjść na ulicę się poprostytuować, bo przy 30 zeta za sztukę w lecznicy długo nie pociągniemy, albo wrócić je do schronu![]()
CZYLI SZUKAMY LOKALI DLA MIKI-MORUNI I LALUNI![]()
![]()
o jak milo, ze znalazlas mi pracedobrze przynajmniej, ze nie zostawisz mnie samej na ulicy
![]()
szczerze powiedziawszy, gdyby wiedziala ze tego dojdzie, sto razy bym sie zastanowila przed zalozeniem watku paluchowego...![]()
Moze zalozymy wątek - ''dwie dwułapki - nie pozwól im wylądowac na ulicy'' zamiast dwulapki moze tez byc kociaki (a co tam...)
Never pisze:MariolaK pisze:czekam na maila od smarti gdzie mam jutro przyjechać, już nie mogę się doczekać kiedy zabiorę Brata do domku:):)
hehe, Brata chciala zatrzymac u siebie na stale w lecznicy wetka - masz kota, ktorego kazdy chciaby miec
MariolaK pisze:Mam jeszcze jedno pytanko: ile razy dziennie mam podawać Moriskowi to jego lekarstwo??? i w jakiej ilości????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 791 gości