Herszt z krwiakiem na uszku już w Ds :):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 0:44 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

:kotek: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 29, 2010 5:51 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

Qrcze - w końcu sama wstawiłam na wątek banerkowy! Koci-Łapci, przyklejony na górze.
Nie rozumiem czemu się tak czaicie - tam się wystarczy po prostu wpisać, podać link do wątku i ewentualnie jakieś wskazówki albo specjalne życzenia. Nie ma żadnych warunków dodatkowych, nikomu nie grozi odmowa ani krytyka - zapraszam :mrgreen:
Kto z nas banerkomądrych ma czas - robi. Ten banerek pewnie by już był gotowy :(
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro wrz 29, 2010 8:14 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

Witajcie. Ja już sobie wątek banerkowy zapisałam, tzn dodałam do zakładek i już nigdy go nie zgubię :) Graszka widziałam właśnie, że napisałaś o Herszcie (dziękuję :1luvu: ) ja więc nie pisałam, żeby nie dublować się.
Dziękuje, że jesteście :1luvu: z Hersztem do weta planuje iść w sobotę, wcześniej nie dam chyba niestety rady. Jak nie znajdę jego zdjęć, to mu postaram się zrobić nowe ;)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro wrz 29, 2010 9:31 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

Banerek dla kocurka

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/hersztw][img]http://tnij.org/hersztb[/img][/url]

I wielkie kciuki za Herszcika :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro wrz 29, 2010 9:33 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

Dziękujemy za banerek :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 29, 2010 9:36 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

A nie można tej operacji na krechę? Kasę się na pewno uzbiera ale trzeba troszkę czasu na to... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 29, 2010 11:47 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

Uściski dla Herszta :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro wrz 29, 2010 12:23 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

Gibutkowa pisze:A nie można tej operacji na krechę? Kasę się na pewno uzbiera ale trzeba troszkę czasu na to... :roll:

Ona na pewno będzie na krechę, tylko, że pomału trzeba już kasę zbierać, bo w końcu trzeba ją będzie oddac...
Dziewczyny ile minimum rzeczy może być na bazarku??, bo ja za wiele nie mam, ale zrobiłabym właśnie dla Herszta bazarek...

Panikota dziękuje Ci śliczny :1luvu:
Nemi przekażemy :1luvu:
CatAngle fajnie że jesteś :)

OlaLola

Post » Śro wrz 29, 2010 12:25 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

OlaLola pisze:
Gibutkowa pisze:A nie można tej operacji na krechę? Kasę się na pewno uzbiera ale trzeba troszkę czasu na to... :roll:

Ona na pewno będzie na krechę, tylko, że pomału trzeba już kasę zbierać, bo w końcu trzeba ją będzie oddac...
Dziewczyny ile minimum rzeczy może być na bazarku??, bo ja za wiele nie mam, ale zrobiłabym właśnie dla Herszta bazarek...

Panikota dziękuje Ci śliczny :1luvu:
Nemi przekażemy :1luvu:
CatAngle fajnie że jesteś :)

No to super :) a na bazarku może być nawet jedna rzecz :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 29, 2010 13:22 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

ooo Gibutkowa to dobrze :) dzięki wielkie, bo ja właśnie nie wiedziałam :) w takim razie Herszt będzie miał bazarek. I to będzie mój pierwszy bazarek w życiu :) zrobię go na spokojnie w weekend :)

OlaLola

Post » Śro wrz 29, 2010 13:42 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

"Banerkowo" jest super! Sama się Waszym banerkiem poczęstowałam :)
:ok: Kciuki dla kotucha :ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro wrz 29, 2010 23:03 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

Wieczorne głaski dla Herszta - najwspanialszego kota na świecie :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Śro wrz 29, 2010 23:19 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

OlaLola jestem cały czas tylko robie ogłoszenia kotom to mało się udzielam :wink: , podczytuje wątek i pozytywne myśli wysyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: no i :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam. Będzie dobrze :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 29, 2010 23:32 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

CatAngel pisze: Będzie dobrze :ok:

Pewnie, że będzie dobrze :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw wrz 30, 2010 13:35 Re: Herszt z krwiakiem, brak pieniędzy...co będzie dalej?POMOCY!

CatAngel pisze:OlaLola jestem cały czas tylko robie ogłoszenia kotom to mało się udzielam :wink: , podczytuje wątek i pozytywne myśli wysyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: no i :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam. Będzie dobrze :ok:

CatAngel-wymyśl,proszę, jakiś chwytliwy tytuł do ogłoszeń dla moich norek,boś Ty wszechstronnie uzdolniona :) viewtopic.php?f=1&t=117585&start=90
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]