PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 12:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze:A kto jęczał niedawno ,że chciałby coś niebieskookiego z tajskim umaszczeniem,albo coś "w typie " :twisted:

A no ja jęczałam. :mrgreen: Przecież się nie wypieram...

mamaja4 pisze:A moja gruba panna prawie jak ragdoll,tylko charakter nie ten. :?(w sumie,jakby się dobrze przyjrzeć,cała pomponmama).

Obrazek
jasdor pisze:Jakby pomponmama z Frędzlem i Pomponem nad charakterkiem popracowali - to miód malinka :wink:

Nie, no to już jest zdrada!Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 29, 2010 12:59 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

becia :mrgreen: Kochane ja już wszystkie majty zaszczałam, ale co tam :mrgreen:
Witam nową rozczochraną. Z takimi kotami to świat mozna zwojować. Piękne, a kolorowa to faktycznie z jakąś rasą jakby się kojarzy :wink:
Sol, oczywiście wielkie trzymam kciuki za przyszłotygodniowe krojenie :ok: :ok: :ok: , co za słowo matko z córkom oj 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro wrz 29, 2010 13:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

psiama pisze:becia :mrgreen:
Sol, oczywiście wielkie trzymam kciuki za przyszłotygodniowe krojenie :ok: :ok: :ok: , co za słowo matko z córkom oj 8O

No, Sol ja tez trzymam kciuki. :ok: :ok: :ok: Psiamo, nie narzekaj na straszne słowo - ja wiem, lepsze by było rżnięcie, ale chyba nie o ten zabieg chodzi? :twisted: No i zakładam, że od takich operacji to Sol nie szuka specjalistów, bo ma osobistego operatora 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro wrz 29, 2010 13:17 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

psiama pisze:becia :mrgreen: Kochane ja już wszystkie majty zaszczałam, ale co tam :mrgreen:
Witam nową rozczochraną. Z takimi kotami to świat mozna zwojować. Piękne, a kolorowa to faktycznie z jakąś rasą jakby się kojarzy :wink:

:mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 29, 2010 13:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

ja mojemu dziecięciu wyliczyłam dałam kasę tak , że ma się za to utrzymać w Krakowie. Musi zacząć się uczyć gospodarować. U mnie lodówki nie opędzluje bo... same jogurty beztłuszczowe, kefirki itp :twisted: Pewno, że od czasu do czasu coś mu dorzucę ale nie jako standard. Pranie i prasowanie tyż mi odpada. Bo skoro zamieszkał z niejaką Izabelką to ze wszystkimi przywilejami-bzykanko oraz konsekwencjami- pranko, prasowanko :mrgreen:
Mamusia dała żelazko, suszarkę , deskę do prasowania, pralka tyż jest :twisted: i 6 litrów płynu do prania czarnego, po 3 do koloru i białego, o płynie do płukania nie wspomnę :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro wrz 29, 2010 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Nie martw nic, przechodziliśmy ten etap. Pranko odpadło, prasowanko odpadło, gotowanko załatwiała niejaka Anetka, a jak się skończyło, to niedawno widziałyście na zdjęciach. Będzie OK

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 29, 2010 13:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Jasdor... Na zdjęciach to akurat widziałyśmy, że się dopiero zaczeło :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro wrz 29, 2010 13:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Patrzcie jak to trzeba uważać! 8O Człowiek wypuści dziecko na studia a ono mu żonate wróci 8O No chwila nieuwagi! 8O :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro wrz 29, 2010 13:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

villemo5 pisze:Jasdor... Na zdjęciach to akurat widziałyśmy, że się dopiero zaczeło :mrgreen:

pomponmama pisze:Patrzcie jak to trzeba uważać! 8O Człowiek wypuści dziecko na studia a ono mu żonate wróci 8O No chwila nieuwagi! 8O :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: ano, ano

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 29, 2010 13:38 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Czarowne, proszę o zaglądanie na bazarek :( :oops:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 29, 2010 13:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siostra Prezes proszona o zdyscyplinowanie uchylających sie od głosowania !!!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 29, 2010 13:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ja nie narzekam, bo Junior z niejakom Izabelką to ponad dwa lata chadzają. I nie było dnia żeby między nimi jakiś spór wyniknął. Nie zmienił się na niekorzyść do mnie pod Jej wpływem to znaczy , że dobra dziołucha. Koty Jom lubiom, Stefka pognała Jej na ręce tylko buczało. A koty są mundre :mrgreen: Tak że nic przeciwko nie wnoszę :mrgreen:
Czy to będzie tak, którą może kiedyś poprowadzi do ołtarza??? Ano nie wiem , zobaczymy. Ale normalna rodzina, nie żadne ą, ę
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro wrz 29, 2010 13:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Jasdor, Pomponmamo, Basico - wielkie dzięki za bazarek :1luvu:
Prążek to już kawał chłopa, a płucka ma, że hoho :roll:
Za to Perełka ma w sobie włącznik burczenia, wystarczy ją dotknąć.
A Pedro jak zobaczy kij, lata jakby miał pershinga w doopce.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 29, 2010 17:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Kolejny dzień z rzedu ciągnę nadgodziny. Jutro tez mam zaklepane, bo to koniec m-ca... Oszaleję, przysięgam. Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro wrz 29, 2010 17:13 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Vill, ty szukasz jakiejś pracy? Przecież tak sie nie da! :evil: Szukaj, może znajdziesz jeszcze coś lepszego :?

A do mnie na razie sie nie odzywają :cry: Znowu mam doła...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]