Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 28, 2010 10:15 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:Stefcia tak się pżesztraszyła rze ma włoszki w bżószkó rze się tak phała na Kasię w noczy rze ohohohoho i kasia muwi Stefciu Stefci ty sie phasz kocinko to Stefcia jeszcze bardziej sie pha rzeby jej nie żosztawiać szamiótkiej ż kłaczkami

Biedna Stefcia. Kasia powinna solidarnie wyhodować sobie włoski w brzuszku też.
Menaszka

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 28, 2010 10:18 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:Stefcia tak się pżesztraszyła rze ma włoszki w bżószkó rze się tak phała na Kasię w noczy rze ohohohoho i kasia muwi Stefciu Stefci ty sie phasz kocinko to Stefcia jeszcze bardziej sie pha rzeby jej nie żosztawiać szamiótkiej ż kłaczkami

Biedna Stefcia. Kasia powinna solidarnie wyhodować sobie włoski w brzuszku też.
Menaszka

Kasia nie hcemieć kłaczków

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto wrz 28, 2010 10:20 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:Kasia nie hcemieć kłaczków

To musi zjadać dużo trawki Menaszka wie.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto wrz 28, 2010 10:38 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:Kasia nie hcemieć kłaczków

To musi zjadać dużo trawki Menaszka wie.
Menaszka

Albo sałaty
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 28, 2010 11:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Osobiście staram się nie łykać kłaczków nadmiernie, dlatego mam do wylizywania mordki agentkę Menaszke
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto wrz 28, 2010 12:34 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

ja gościnnie, ale czytam oczywiście :)
proszę pilnie o pomoc Warszawę - domu szuka młodziutki rudy Leon, ma na znalezienie domu TYLKO DWA DNI :( - viewtopic.php?f=1&t=117773

ucałowania :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto wrz 28, 2010 18:58 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

xandra pisze:ja gościnnie, ale czytam oczywiście :)
proszę pilnie o pomoc Warszawę - domu szuka młodziutki rudy Leon, ma na znalezienie domu TYLKO DWA DNI :( - viewtopic.php?f=1&t=117773

ucałowania :)

Ciotka nie gościnnie tylko ó siebie jeszt Stefcia obóżona a Kasia wżdyha jaki ślinczny Leon

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 28, 2010 19:01 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Kochana Ciotko, no ja gościnnie bo mało pisze :oops: - ostatnio jednak zupełnie mało gdziekolwiek piszę... A Leon cudny, ja nie wiem jak ja usnę tej nocy z myślą o nim w tej klatce zimnej :(
plus oczywiście taki, że od teraz będzie już tylko lepiej, tylko pytanie gdzie... :(

xandra

Post » Wto wrz 28, 2010 19:37 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

xandra pisze:Kochana Ciotko, no ja gościnnie bo mało pisze :oops: - ostatnio jednak zupełnie mało gdziekolwiek piszę... A Leon cudny, ja nie wiem jak ja usnę tej nocy z myślą o nim w tej klatce zimnej :(
plus oczywiście taki, że od teraz będzie już tylko lepiej, tylko pytanie gdzie... :(

kurczę.....cholera... a Leon mógłby mieszkać w domku wychodzącym z dwoma kotkami i dwoma pieskami?

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 28, 2010 19:44 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

myślę że w ostateczności tak, w końcu on JEST wychodzący bo bezdomny :(
ale szukam na razie domku niewychodzącego, on teraz po tej tułaczce i nędzy zasługuje na spokój i ciepło
zaraz się poryczę po prostu :(
dzięki Kasieńka!

xandra

Post » Wto wrz 28, 2010 19:49 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

xandra pisze:myślę że w ostateczności tak, w końcu on JEST wychodzący bo bezdomny :(
ale szukam na razie domku niewychodzącego, on teraz po tej tułaczce i nędzy zasługuje na spokój i ciepło
zaraz się poryczę po prostu :(
dzięki Kasieńka!

bo jakby co, to ja mam taką Hanię, która ma residence ;-) pod Warszawą i ma tam kota bez nóżki, kota z walniętym kręgosłupem, co nóżkami włóczy, psinkę z lasu i jedną, co jej wtryniłam z azylu...

CatherineTheGreat

Post » Śro wrz 29, 2010 8:53 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Stopka ze ślinotokiem pozdrawia Drużynę :)
Fruzia sie tylko na Stopke dziwnie patrzy, bo troszke Stopka skrzeczy, Ciocia Dokota mówi, że gardziołko Stopka chyba przeziebiła, albo migdałki, albo te rzygusie podrazniły gardziołek. Efekt jest taki, że ślini sie Stopka jakby miała wscieklizne i z lubością wyciera buzie o Anie :roll: A tak wczoraj Stopka spała u Ani na rączkach, zawinieta w kocyk, ze Ania prawie padła trupem. Koniec meldunku
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro wrz 29, 2010 9:53 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Flortee pisze:Stopka ze ślinotokiem pozdrawia Drużynę :)
Fruzia sie tylko na Stopke dziwnie patrzy, bo troszke Stopka skrzeczy, Ciocia Dokota mówi, że gardziołko Stopka chyba przeziebiła, albo migdałki, albo te rzygusie podrazniły gardziołek. Efekt jest taki, że ślini sie Stopka jakby miała wscieklizne i z lubością wyciera buzie o Anie :roll: A tak wczoraj Stopka spała u Ani na rączkach, zawinieta w kocyk, ze Ania prawie padła trupem. Koniec meldunku

Prawie padła trupem! Menaszka przerażona.
A Pacynka dziś nasikała na łóżko. Chyba w kuwecie było za mało żwirku. Rozpuszczone to jak dziadowski bicz.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw wrz 30, 2010 17:28 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

ślinotok juz poszedł, Stopka znowu gada, Ania troche marudzi, że miło było w ciszy, ale najważniejsze że zdrówko jest Ania mowi też. A Fruzia śpi na akwarium ciągle, bo tam ciepło. Zimowe miejscówki zlokalizowane, w trakcie rozpoznania i adaptacji.
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

[poprzednia][następna]