BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 11, 2010 8:30 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Jusia_P pisze:mulesia, tak jak pisałam, jestem na 99% przekonana, że w zimie widywałam folka razem z angelo... a że przeważnie było już ciemno i zawsze widziałam go tylko z balkonu to pewności nie ma...
no a poza tym adria nie potrafi się dodzwonić do ludzi i sąsiedzi też ich nie widują...

Pomyślałam po prostu, że Folk mógł im uciec a Angelo został.

Najgorsze, że nie można tego sprawdzić.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob wrz 11, 2010 11:55 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

A dla mnie oni się wyprowadzili i koty zostawili o tak :? innej wersji nie mam :|

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie wrz 12, 2010 12:24 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Nie wyprowadzili się, tylko nie otwierają drzwi. Sąsiadka mówiła, że w nocy ich słyszy. Okna mają pootwierane, a to czwarte piętro. Jak by tam był jeszcze kot, to pewnie i tak by wypadł, albo przynajmniej pokazał się na tym oknie. Oni mieli jeszcze jednego, swojego kota zanim adoptowali Folka i Angelo. Właśnie dla tego kota chcieli towarzystwa :?

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie wrz 12, 2010 23:15 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

No to skoro są to czemu nie otwierają... dziwne to...Oby kocurek się znalazł :(
Trzymam i nie puszczę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pon wrz 13, 2010 19:31 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Dziekuje wszystkim za kciuki. Sa nam bardzo potzrebne.

Ja przyznam sie szczerze, że straciłam nadzieje na znalezienie Angelo :oops: :cry:
Wczoraj byłam tam rano i wieczorem. Rozmawiałam z ludzmi, wieszałam ogłoszenia, zwiedzałam zakamarki i nic :cry:
Wiele osób mnie zaskoczyło, bo kojarzą ogłoszenia i kocurka, a niektórzy nawet "chyba"wiedzieli podobnego ale pare miesiecy temu :cry:
Ogłoszenia w lecznicach też oczywiście są. Na piątek postaram sie jeszcze zamówic ogłoszenie w DzZ a na poniedzialek w Życiu Byt i Metro. Nie mam pojecia co jeszcze zrobić :(
Gadałam też ponownie z sasiadami. Pani, która mieszka drzwi obok mówiła, że od naszej ostatniej rozmowy bacznie przysłuchuje sie co dzieje sie za sciana, ale ma wrazenie, że ktos tam tylko doglada :roll:

W miejscu gdzie ostatnio widziałyśmy z Basia maleńką śliczną szylkretke..też jej nie widziałam :( Była bura mamuśka bez ogonka, ale jej nigdzie nie było:( Kilka koctów mi sie przewineło przed oczami w tym miejscu. Jeden czarnuch miał dziwne uszka, taki kłapouch. Obawiam sie raczej, że spowodowane to jest chorubskiem, zaawansowany świerzb, stany zapalne :roll:

Co te biedne koty zawiniły, że tak muszą cierpieć :cry:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon wrz 13, 2010 20:22 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Dziewczyny może jak macie naszą-klasę ogłoście tam kociaka, że poszukiwany i na cały Bytom dajcie a nawet na śląsk. Ja tam podkreślam wierze że się znajdzie... To nie przypadek,że Folk się ""znalazł""... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Czw wrz 16, 2010 17:46 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

mi się dzisiaj znowu śnił Angelo... nic ze snu nie pamiętam, ale wiem że mi się śnił...

rozumiem, że na ogłoszenia dalej nie ma odzewu..? :(

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Pt wrz 17, 2010 9:15 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Dla mnie to jest najgorszy koszmar jaki mógłby mi sie przyśnić :cry: To jednak stało sie naprawde i dreczy mnie strasznie :cry:

Nikt nie dzwoinił :cry:

Znam karmicielke z tych okolic, ostatnio rozmawiałam z karmicielem, który właśnie na tym podwórku dokarmia...i nic :(

W niedziele znow tam zajrze.
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Nie wrz 19, 2010 11:03 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Za dzisiejszy wypad :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie wrz 19, 2010 12:14 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

a ja sobie pomyślałam, że może jak się zrobi zimniej to angelo zacznie się pojawiać na moim podwórku w poszukiwaniu jedzenia... może teraz ma jakąś miejscówkę gdzie łatwiej o jedzenie...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Nie wrz 19, 2010 18:20 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

może zapytajcie w spółdzielni mieszkaniowej o właścicieli tego mieszkania, gdzie niby kociaki miały mieszkać...? Jeśli ludzie sie stamtad wyprowadzili, to powinni miec o tym informacje. I dane/kontakt do nich pewnie też. Bo moze teraz tamto mieszkanie do kogoś innego nalezy, a poprzedni wlasciciele gdzie daleko sie wyniesli, moze nawet z Angelo...

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto wrz 28, 2010 12:31 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

jhet pisze:może zapytajcie w spółdzielni mieszkaniowej o właścicieli tego mieszkania, gdzie niby kociaki miały mieszkać...? Jeśli ludzie sie stamtad wyprowadzili, to powinni miec o tym informacje. I dane/kontakt do nich pewnie też. Bo moze teraz tamto mieszkanie do kogoś innego nalezy, a poprzedni wlasciciele gdzie daleko sie wyniesli, moze nawet z Angelo...

ZGodnie z Twoją sugestią uderzyłam do ZBM bo kamienica podlega pod nich. Panie niby życzliwe, ale ta która opiekuje sie tym budynkiem jest na urlopie a ona jest w temacie zorientowana najlepiej. Niestety tel ma non stop wylaczony z racji urlopu i z dodzwonienia sie kicha :(
Jest jeszcze jedna pani, która może być zorientowana, ale ona w terenie non stop a kom nie ma :( Mam próbować dzwonić może uda mi sie ją zastać :( Oficjalnie mi nic powiedziec nie mogą :(

Wkurzam sie też, bo ledwo co rozwiesze ogłoszenie to w trybie błyskawicy znikają :evil: Żeby chociaż jakiś telefon był a to nic, cisza :(
Gdyby nie fakt, że ktoś kiedyś kojarzył takiego kota, to ta cisza była by dla mnie optymistyczna a tak był i nie ma :cry:

Jusia_P, specjalnie dla Ciebie, żebyś sie nie martwiła o Folka vel Łate vel Maciusia 8)
CHłopak odnalazł sie błyskawicznie. Pcha sie do wyra, kocha Jazza inni też mu nie przeszkadzają. Ma apetyt. Tylko czasami tak podejdzie do mnie, położy łebek na moich rekach albo kolanach (on nigdy cały na kolana nie wchodził) i patrzy na mnie...z wyrzutem, że tyle wycierpiał, że stracił przyjaciela...sama nie wiem co jeszcze sobie myśli :cry:

Folk i Jazz przytuleni
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto wrz 28, 2010 12:38 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Jusia_P, przepraszam, że nie wystawiłam jeszcze bazarków z fantami, które nam dałaś :oops: Z całych sie postaram sie to zrobić do końca tego tygodnia.

Przede wszystkim bardzo chciałam Ci podziekować, że pomyślałaś o nas :1luvu:

Musimy wreszcie zorganizować kastracje tego kocurka 8)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto wrz 28, 2010 23:46 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

[poprzednia][następna]