panikota

pracuję nad nową wersją wątku KAN... co zrobić, żeby załączone zdjęcie powiększało się po kliknięciu? nie umiem...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:pracuję nad nową wersją wątku KAN... co zrobić, żeby załączone zdjęcie powiększało się po kliknięciu? nie umiem...
Hanulka pisze:aa.. teraz dopiero widzę Cię panikota.. czyli przenosiny?
Hanulka pisze:tępa jestem.. trochę mi to zajmie
panikota pisze:Hanulka pisze:aa.. teraz dopiero widzę Cię panikota.. czyli przenosiny?
Hmmm, nie wiem jakie opcje są po zarejestrowaniu na fotozrzut.pl, ale bez rejestracji nie widzę opcji miniaturki. Przejrzyj dokładnie wszystkie dostępne kody do załadowanych zdjęć, nie ma nic co by brzmiało jak miniaturka?
Jeśli nie ma, to zdecydowanie przenosiny ... bo jeśli chcesz zrezygnować z wielu wątków radomszczaków, co jest moim zdaniem zasadne i dla wszystkich wygodniejsze, to miniaturki są nieodzowne
[url] [/url]
Hanulka pisze:Magda, bardzo Ci dziękuję.. zaraz to zrobię.. już jestem na tym imag.. ale miniatura mi się powiększa, mówiłam, że jestem tłuczek.. muszę dokładnie spisać wasze instrukcje![]()
czy rozmiar zamieszczanych zdjęć ma wpływ na to do jakiego rozmiaru się powiększą?
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 673 gości