Mała, dzięki za dodanie numerów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:Strasznie załamujące wieściAle rozmawiałam ostatnio z Boo77 i w opolskim schronie to samo jest, we Wrocławiu też, a tam teraz ludzie jak dowiedzieli się, że nowe schronisko jest to dopiero zaczęli oddawać zwierzaczki
![]()
Tak mi na myśl przyszło, żeby w tej PKM-owskiej gazecie coś w październikowym wydaniu rzucić - może coś żeby wstrząsnęło ale tak konkretnie i ze zdjęciami naprawde chorych kotów. Tylko dobrze byłoby jakby artykuł był jak najszybciej, a nie przed samym składem, bo im szybciej dostaną to można w dobrym miejscu w gazecie wstawić, żeby było jak najbardziej widoczne. Może jakiś apel w krzykliwych kolorach, żeby jak się otworzy gazetę aż rzucało się w oczy.
Mała jest zalatana to może ktoś inny coś pomyśli i zredaguje?
Mały u mnie jak na razie stabilnie, ale cały czas wygląda jak siedem nieszczęść i sam nie chce jeść. Ale przynajmniej nauczył się już, że strzykawka to nie jest jego wróg i ciumka, a nie się wyrywa.Chociaz kropienie i przemywanie oczków to dalej makabra, bo mocniej nie mozna go przytrzymać, bo chudziutki taki
![]()
joluka pisze:a nie macie na Śląsku jakiś bezpłatnych lokalnych gazet - w niektórych warszawskich, gdy poprosiłam, drukowali za darmo ogłoszenie o kocie/kotach do adopcji - a to niezłe źródło, bo te bezpłatne lokalne gazetki czyta sporo osób, nie korzystających dla odmiany z internetu - gdybyście znaleźli dojście przynajmniej do jednej, to może w każdym cyklu wydawniczym pojawiłoby się ogłoszenie któregoś z kotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 47 gości