Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Ja bedę na wystawie w sobotę cały dzień. Mam auto, ale nie wiem, jak dojechać, więc pojadę za Tweety. W życiu nie byłam na Zarabiu.
_namida_ pisze:Widzę że nadeszły takie czasy, że ciężko będzie się dorwać na dyżur
Tweety pisze:ale na Kocimską można przychodzić skolko ugodno, Kociuchy tylko czekają aby się z nimi bawić. Zwłaszcza, że niektórym potrzeba więcej czasu na socjalizację. Francuzeczki przeprowadziły się do Ogochy, Framuga wraca dzisiaj do domu, w czwartek do domu idzie Billa i może z kimś ale cały czas jest Parapet, Broszka i Truskawka oraz Robi.
Lutra, czy Madame wraca do siebie?
Kosma, jak wygląda na dzień dzisiejszy grafik weekendowy?
Tweety pisze:Lutra, czy Madame wraca do siebie?
Tweety pisze:ale na Kocimską można przychodzić skolko ugodno, Kociuchy tylko czekają aby się z nimi bawić. Zwłaszcza, że niektórym potrzeba więcej czasu na socjalizację. Francuzeczki przeprowadziły się do Ogochy, Framuga wraca dzisiaj do domu, w czwartek do domu idzie Billa i może z kimś ale cały czas jest Parapet, Broszka i Truskawka oraz Robi.
kosma_shiva pisze:Niedziala9-17
Lutra i Noemik od rana do 15tej. - autem zabieraja Kinge Warmijska i maja jeszcze 2 miejsca.
BarbAnn pisze:Tweety pisze:ale na Kocimską można przychodzić skolko ugodno, Kociuchy tylko czekają aby się z nimi bawić. Zwłaszcza, że niektórym potrzeba więcej czasu na socjalizację. Francuzeczki przeprowadziły się do Ogochy, Framuga wraca dzisiaj do domu, w czwartek do domu idzie Billa i może z kimś ale cały czas jest Parapet, Broszka i Truskawka oraz Robi.
czyli Framugę zdjąć z ogłoszen, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka, puszatek i 337 gości