K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 27, 2010 19:38 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Widzę że nadeszły takie czasy, że ciężko będzie się dorwać na dyżur :wink:

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon wrz 27, 2010 19:39 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Czy tylko ja nie widzę zdjęcia kotowozu na naszej stronie, czy inni też?

Zaktualizowałam wersję niemiecką.
We środę po południu będę w kociarni, kierownik może sobie zrobić wolne. :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon wrz 27, 2010 21:06 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

miszelina pisze:Ja bedę na wystawie w sobotę cały dzień. Mam auto, ale nie wiem, jak dojechać, więc pojadę za Tweety. W życiu nie byłam na Zarabiu :oops:.

No co Ty, na Zarabie to nawet ja bym dojechała.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon wrz 27, 2010 21:08 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

_namida_ pisze:Widzę że nadeszły takie czasy, że ciężko będzie się dorwać na dyżur :wink:

Może trzeba komuś zapłacić :ryk: Dyżur za łapówkę...

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto wrz 28, 2010 7:20 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

W ten weekend mam zajecia w sobote i niedziele od 8.15 (zgroza) do 17.00, tak wiec nie dam rady byc w Myślenicach z Wami :(
Tweety pozdrow ode mnie Etiopie serdecznie. Niech sie trzyma dziewczyna. Jak bedzie potrzebowac dobrego okulisty, niech da znac....

Glus na mnie dzis rano naszczal :twisted: czy to oznaka ostrej zimy w tym roku?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto wrz 28, 2010 7:25 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

ale na Kocimską można przychodzić skolko ugodno, Kociuchy tylko czekają aby się z nimi bawić. Zwłaszcza, że niektórym potrzeba więcej czasu na socjalizację. Francuzeczki przeprowadziły się do Ogochy, Framuga wraca dzisiaj do domu, w czwartek do domu idzie Billa i może z kimś ale cały czas jest Parapet, Broszka i Truskawka oraz Robi.
Lutra, czy Madame wraca do siebie?

Kosma, jak wygląda na dzień dzisiejszy grafik weekendowy?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto wrz 28, 2010 7:27 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

mnie i furę służbową można wrzucić jakoś w grafik sobotni.. myślenice..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto wrz 28, 2010 7:30 Re: K-ów, interwencja pod Bochnią, potrzebne psie budy!

czy mogłabym prosić o wrzucenie na pierwszą stronę? żeby się nie zgubiły..

MAM NA IMIĘ AGATKA
Mam około 4 miesięcy i jestem bardzo ciekawym życia kotkiem. Wszystko mnie interesuje, wszędzie zaglądnę i wszystkim chciałabym się bawić. Jestem jeszcze troszkę płochliwa, ale szybko się uczę, bo mam wiele chęci do życia. Jestem drobną, ładną biało-burą koteczką. Zaszczepioną i odrobaczoną. Jeśli chcesz mnie przygarnąć, zadzwoń proszę do mojego tymczasowego opiekuna: tel. 600 905 923.
Obrazek

MAM NA IMIĘ LEON
Mam około 4 miesięcy i jestem bardzo spokojnym kotkiem. Troszkę boję się człowieka, bo urodziłem się pod blokiem, a tam nie było bezpiecznie. Ale jak już usiądę na kolankach, to będę na nich bardzo grzecznie siedział. Jestem zaszczepiony, odrobaczony. Mam duży apety i szybko rosnę. Jestem ślicznym szaro-burym kotkiem.
Jeśli chcesz mnie przygarnąć, zadzwoń proszę do mojego tymczasowego opiekuna: tel. 600 905 923.
Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto wrz 28, 2010 7:32 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Tweety pisze:ale na Kocimską można przychodzić skolko ugodno, Kociuchy tylko czekają aby się z nimi bawić. Zwłaszcza, że niektórym potrzeba więcej czasu na socjalizację. Francuzeczki przeprowadziły się do Ogochy, Framuga wraca dzisiaj do domu, w czwartek do domu idzie Billa i może z kimś ale cały czas jest Parapet, Broszka i Truskawka oraz Robi.

Zgadza się, grafik robię tylko po to, żeby nie okazało się, że w jakiś weekend nie przyjdzie nikt, bo każdy pomyśli, że może zrobi to ktoś inny i koty zostaną bez śniadania, albo też i bez kolacji. Październikowy wisi na Kocimskiej. Na listopadowy jeszcze za wcześnie :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto wrz 28, 2010 8:18 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Tweety pisze:Lutra, czy Madame wraca do siebie?

Myślę, że może do P. Heleny po szczepieniu, nie wiem tylko, jak jej wytłumaczę brak maluchów ;).
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto wrz 28, 2010 8:24 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Sobota 9-17
Tweety i Wislackikot - caly dzien
Miszelina caly dzien - moze kogos zabrac ze soba autem z Parku Krakowskiego lub po drodze.
_namida_ moze być, jeśli jest jeszcze ktoś potrzebny - caly dzien? jaki dojazd?
Katgral?

Niedziala9-17

Tweety i Wislackikot - caly dzien
Lutra i Noemik od rana do 15tej. - autem zabieraja Kinge Warmijska i maja jeszcze 2 miejsca.
Katgral?

Tweety pisala o Asi z pikniku jeszcze.
Nikt inny nie wypowiedzial sie na tenze temat.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto wrz 28, 2010 8:28 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Tweety pisze:ale na Kocimską można przychodzić skolko ugodno, Kociuchy tylko czekają aby się z nimi bawić. Zwłaszcza, że niektórym potrzeba więcej czasu na socjalizację. Francuzeczki przeprowadziły się do Ogochy, Framuga wraca dzisiaj do domu, w czwartek do domu idzie Billa i może z kimś ale cały czas jest Parapet, Broszka i Truskawka oraz Robi.

czyli Framugę zdjąć z ogłoszen, tak?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto wrz 28, 2010 9:25 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

kosma_shiva pisze:Niedziala9-17

Lutra i Noemik od rana do 15tej. - autem zabieraja Kinge Warmijska i maja jeszcze 2 miejsca.

mamy jedno miejsce. :wink:
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto wrz 28, 2010 9:26 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

BarbAnn pisze:

czyli Framugę zdjąć z ogłoszen, tak?

jeszcze sekundkę, jak pani zapłaci rachunek to kot wróci do niej więc póki nie mamy pieniędzy w ręku to niech ogłoszenie jeszcze wisi

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto wrz 28, 2010 11:04 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Niestety wszystkie weekendy mam pracujące :| i pomóc nie mogę
Pytanko mam ;)
Czy Burdi zwana przez nas Ryśką lub Ryszardą była kiedyś członkinią jakiejś kociej bojówki?
Diablica warczy i syczy na moje Rezydentki. Moja malutka (5.7kg) Kenusia już nawet nie przychodzi do mnie do pokoju bo się boi :( ile czasu może trwać takie oswajanie się?
Jest u nas dopiero 9dni więc nie panikuję, ale .... do śmiechu nam wszystkim nie jest.
Burdi vel Ryśka powinna być chyba jedynaczką :roll:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

[poprzednia][następna]