Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 27, 2010 15:49 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

0557/10/K - to jest kociak? Taki dość duży, chociaż może to futro... chłopiec czy dziewczynka?

I dałoby się załatwić banerek dla Miki i jej kolezanki? A nuż ktoś się zlituje...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 27, 2010 16:06 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

0557/10/K jest prześliczny :kotek:

A Brad w czwartek o 14-tej jedzie do domku do Marioli :) :kotek: :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 27, 2010 16:17 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

No to cieszymy się szczęściem Brada i Marioli :)
Aktualnie cisnę koleżankę, która przyznała, że chciałaby kotka... tylko ma dość duże wymagania - persowy, młody, żeby dał się nauczyć wychodzenia do ogrodu (z tego co zrozumiałam w domu nie ma kuwety), chłopak.
I ten zacytowany przeze mnie wyżej numerek wygląda całkiem całkiem, a nuż da się ją zainteresować..?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 27, 2010 16:20 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

naline pisze:Coś o Mozaice str 34:

viewtopic.php?f=1&t=111943&p=6391904&hilit=mozaika#p6391904

Przy czym ostatnio jest jeszcze bardziej wygaszona. Być może nowe koty tak na nią zadziałały, bo pojawiło się ich 6.
Mozaice należy się dom, jestem pewna, że w nim zakwitnie jak kwiatek. W schronisku wegetuje. :(

Chodziło mi raczej o to czy jest wykastrowana, szczepiona, czy chorowała?
Nie wiem jak jest w schroniskach...
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Pon wrz 27, 2010 17:18 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

smarti pisze:to lekko niezyciowy ten regulamin...utrudnia adopcję.
czy chorych regulaminów nie należy zmieniać?

a w sprawie Brada-dzwonie do alareipan ale nie odbiera-
Mariola-czyli jego Duża dzwoniła do mnie bo skoro jest zdrowy to chciałaby go zabierać. ja też uważam że w tej syt. bez sensu aby się nudził w piwnicy śliczny krówiś :kotek: :D
proszę o jak najszybszą odp.czy mogę go już wydać Marioli.

Wydawaj, jasne, jesli dziewczyna ma jak go odebrac..... Szampon z lecznicy zatrzymaj prosze, moze byc potrzebny dla nastepnych kotow (o ile nie trzeba wykąpac w nim ponownie Brada)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon wrz 27, 2010 17:53 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

dorota13 pisze:Napiszcie coś więcej o Mozaice, strasznie chodzi mi po głowie aby zabrać ją na DT.

Tylko ja nie powinnam brać świadomie chorych kotów bo w Mińsku jest problem z leczeniem a dojazdy do Warszawy byłyby trudne czasowo.

Bierz, blagam, i to jak najszybciej..... inaczej ona zostanie tam na zawsze.... :(

POTRZEBUJE PILNIE KOGOS Z SAMOCHODEM ORAZ Z ..... (powiem jak sie znajdzie samochód) : nawet na jutro, w godzinach 12-16, czyli wtedy, kiedy sa adopcje, a jak nie to w dowolny dzien, byle jak najszybciej.... poniewaz nie zawsze jestem w necie, prosze o kontakt tel.

Never

Post » Pon wrz 27, 2010 18:04 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

dorota13 pisze:
naline pisze:Coś o Mozaice str 34:

viewtopic.php?f=1&t=111943&p=6391904&hilit=mozaika#p6391904

Przy czym ostatnio jest jeszcze bardziej wygaszona. Być może nowe koty tak na nią zadziałały, bo pojawiło się ich 6.
Mozaice należy się dom, jestem pewna, że w nim zakwitnie jak kwiatek. W schronisku wegetuje. :(

Chodziło mi raczej o to czy jest wykastrowana, szczepiona, czy chorowała?
Nie wiem jak jest w schroniskach...

Ja tak przelotem...

557/10 nie ma, poszedł do adopcji z Antonio 244 - pisałam ostatnio.

Dorota, Mozaika jest wysterylizowana na 100%, zaszczepiona na wściekliznę na 70%, a na wirusówki to nie wiem, ale zawsze to można cyknąć przy wyjściu.

Kocia zawsze była wycofana, ale ostatnio faktycznie gorzej :( Ona na poczatku zupełnie nie dogadywała się z kotami, bo to chyba była jedynaczka, ale z czasem jakoś zaczła obie radzić. Fakt, że jak ostatnio było kotów mniej to była lepsza, jak dowalili 6 nowych sztuk, to ją towarzystwo kilkunastu kotów stresuje. I boi się gwałtownych ruchów. Ale ja wierzę, źe w tym futerku kryje się naprawdę miły kot.

Jest w schronie od stycznia.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon wrz 27, 2010 18:35 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Never pisze:

Mariola-czyli jego Duża dzwoniła do mnie bo skoro jest zdrowy to chciałaby go zabierać. ja też uważam że w tej syt. bez sensu aby się nudził w piwnicy śliczny krówiś :kotek: :D

Wydawaj, jasne, jesli dziewczyna ma jak go odebrac..... Szampon z lecznicy zatrzymaj prosze, moze byc potrzebny dla nastepnych kotow (o ile nie trzeba wykąpac w nim ponownie Brada)

obiecałam podwieżć jej go na Saską Kępę.

szamponu z lecznicy nie dostałam 8O
był tylko lamisil w tabletkach który podaję ganiając uprzednio Brada na klęczkach po całej kotłowni :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon wrz 27, 2010 22:57 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

smarti pisze:
Never pisze:

był tylko lamisil w tabletkach który podaję ganiając uprzednio Brada na klęczkach po całej kotłowni :ryk: :ryk: :ryk:

Z tego co wiem ta dziewczyna mieszka poza Warszawa.... czy na Saskiej Kepie ma samochod, czy tez bedzie jechala transportem miejskim? szkoda kotka, to kawal drogi i duży stres dla niego....

Never

Post » Pon wrz 27, 2010 22:59 Re: Paluch3-PILNIE TRANSPORT!!!!!!! +DT dla 2 kotek!!!+kasa!

nie wiem od kogo (nie znam numeru, podpisu nie było) dostalam smsa dot transportu w czwartek - jest jeden maly problem, adopcje są od godz. 12, nie sądzę, zebysmy sie wyrobili do godz. 13.... tzn. jak baaaardzo dobrze pojdzie to do 13 moze uda nam sie opuscic schron... ale to tez malo realne....

Dlatego trasport nadal bardzo potrzebny - im szybciej, tym lepiej!!!

Never

Post » Wto wrz 28, 2010 0:39 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Never pisze:

Z tego co wiem ta dziewczyna mieszka poza Warszawa.... czy na Saskiej Kepie ma samochod, czy tez bedzie jechala transportem miejskim? szkoda kotka, to kawal drogi i duży stres dla niego....[/quote][/quote]

dziewczyny-nie wymagajcie za dużo-chyba że macie transport...
ona ma mieć auto.
a ja i tak nie mogę dalej bo mam auto niesprawne i i tak jeżdże na słowo honoru...mnie też szkoda...

smarti

Post » Wto wrz 28, 2010 6:50 Re: Paluch3-PILNIE TRANSPORT!!!!!!! +DT dla 2 kotek!!!+kasa!

jeden raz sie kotus przemeczy, w koncu to podroz do domu :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto wrz 28, 2010 8:55 Re: Paluch3-PILNIE TRANSPORT!!!!!!! +DT dla 2 kotek!!!+kasa!

Never pisze:nie wiem od kogo (nie znam numeru, podpisu nie było) dostalam smsa dot transportu w czwartek - jest jeden maly problem, adopcje są od godz. 12, nie sądzę, zebysmy sie wyrobili do godz. 13.... tzn. jak baaaardzo dobrze pojdzie to do 13 moze uda nam sie opuscic schron... ale to tez malo realne....

Dlatego trasport nadal bardzo potrzebny - im szybciej, tym lepiej!!!

To sms odemnie :mrgreen:
ok jedziemy jutro ,czyli środa
mam dzwonić pod nr podany w pw?
będe wolna od 11,00 to na 12 zdążymy :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto wrz 28, 2010 9:40 Re: Paluch3-PILNIE TRANSPORT!!!!!!! +DT dla 2 kotek!!!+kasa!

tillibulek pisze:jeden raz sie kotus przemeczy, w koncu to podroz do domu :ok: :ok: :ok: :ok:

Brat dzielnie znosi podroz. Na poczatku troche pomiauczy ale po 20 minutach juz tylko lekko popiskiwal.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto wrz 28, 2010 10:19 Re: Paluch3-PILNIE TRANSPORT!!!!!!! +DT dla 2 kotek!!!+kasa!

mpogorzelski pisze:
tillibulek pisze:jeden raz sie kotus przemeczy, w koncu to podroz do domu :ok: :ok: :ok: :ok:

Brat dzielnie znosi podroz. Na poczatku troche pomiauczy ale po 20 minutach juz tylko lekko popiskiwal.

kochany kić - w ogole Paluszki sa grzeczne i kochane :) :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]