Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 31, 2010 21:30 Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Płock (Imielnica), ul. Wiśniowa.

Zabrze (Jodłowa), ul. ks. A. Hauptmana.

Kto chętny do pomocy?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto sie 31, 2010 21:35 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Jeśli nikt się nie zgłosi, to mogę podjechać do Zabrza. Ale nie sama - to nauczka po ostatniej wizycie przedadopcyjnej...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto sie 31, 2010 21:36 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Ta wizyta dotyczy mężczyzny, więc obstawa może być dobrym pomysłem. 8)

Będę miała Twoją propozycję na uwadze. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Wto sie 31, 2010 21:47 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Ja tylko dopiszę że to dzielnica Zaborze Południe, niestety zadupie Zabrza ;)

Napiszę do Gosiary i halbiny z prośbą o zajrzenie tutaj. Obie działają w fundacji "Szara Przystań", więc ich "referencje" mogą być bardziej wiarygodne ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 01, 2010 14:53 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Mieszkam w centrum Zabrza, to trochę wyprawa dla mnie, ale jak do towarzystwa z kimś najlepiej zmotoryzowanym, to mogę pojechać... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw wrz 02, 2010 22:00 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Ktoś zmotoryzowany znalazłby chwilę czasu? Pokryję koszty przejazdu.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw wrz 02, 2010 22:32 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Mirko, napisz mi na pv adres i o co chodzi...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw wrz 02, 2010 22:53 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Napisałam.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon wrz 27, 2010 19:11 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

witam!
może ktoś jednak pomoże i odwiedzi osiedle Jodłowa w Zabrzu?
nie jest to zadupie Zabrza jak ktoś pisał - niecałe 10 minut jazdy tramwajem od centrum Zabrza z Placu Wolności - 4 przystanek (Zaborze Elektrociepłownia) lub 5 przystanek ( Zaborze Skargi ) jak się jedzie w kierunku Rudy Śląskiej, jest to nowe osiedle, dojeżdzają tam tramwaje o numerach 1, 4, 5, 17
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon wrz 27, 2010 19:16 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

proszę o pomoc, kto wie - może kolejny kot od mirka_t będzie miał domek
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon wrz 27, 2010 19:46 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

andrzej780 pisze:witam!
może ktoś jednak pomoże i odwiedzi osiedle Jodłowa w Zabrzu?
nie jest to zadupie Zabrza jak ktoś pisał - niecałe 10 minut jazdy tramwajem od centrum Zabrza z Placu Wolności - 4 przystanek (Zaborze Elektrociepłownia) lub 5 przystanek ( Zaborze Skargi ) jak się jedzie w kierunku Rudy Śląskiej, jest to nowe osiedle, dojeżdzają tam tramwaje o numerach 1, 4, 5, 17

Problem nie w tym, gdzie to jest, ale w tym, kiedy ja mogę tam pojechać... mając na tymczasie 3 dorosłe, 3 czteromiesięczne i 7 kociąt sześciotygodniowych oraz szczeniaka na butelce... na dodatek będąc zmuszoną odwiedzać weterynarza po dwa razy na dzień, robiąc prawo jazdy, a w weekend pracując i biorąc udział w akcji naszej fundacji. W tamtym tygodniu próbowałam się z Panem skontaktować, ale nie wyszło, bo według operatora był Pan poza zasięgiem... potem nie było szans na to, że dam radę w normalnych godzinach Pana odwiedzić. W tym tygodniu mogę w c zwartek po 17.00, jeśli Panu pasuje, proszę o pv z pełnym adresem.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw wrz 30, 2010 22:45 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Udało się, wizyta przedadopcyjna odbyta. Wszystko w porządku, Pan Andrzej w pełni spełnia warunki na wspaniałego opiekuna dla kota, nawet szczególnej troski. Dwa piękne kastrowane kocurki są miłe w obyciu, super zadbane, kontaktowe, koty karmione są bardzo dobrą karmą dostosowaną do ich potrzeb, mają do dyspozycji trzy kuwety, okna i balkon bezpieczne, bo uchylają się minimalnie, nie ma szans, żeby kot się wcisnął i zawiesił. Pan Andrzej zna doskonale swoich pupili, ich charaktery i przyzwyczajenia. Zdaje też sobie sprawę z wyzwania, jakim jest dokocenie i kot , który wymaga szczególnej troski, jeśli chodzi o zabiegi higieniczne i opiekę weterynaryjną. Koty Pana Andrzeja są leczone w klinice Młynarskiego, więc najlepszej w naszym mieście. W pełni rekomenduję dom Pana Andrzeja. No i na dodatek będzie to domek forumowy, więc i wieści na bieżąco. Pan Andrzej wykazał dużo determinacji i cierpliwości, aby tylko kotka MirkiT trafiła pod jego opiekę. Po kotkę przyjedzie osobiście... Mam nadzieję, że koteczka do niego trafi!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw wrz 30, 2010 22:51 Re: Potrzebna wizyta przedadopcyjna-Płock i Zabrze.

Dzięki. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t