FRYGUSIA ma już SWÓJ DOM!!!!! dziękuję Ci, aamms.. !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 26, 2010 23:44 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

karmelita pisze:Znalazłam zamknity wątek Frygowy z lipca. Ciekawa jestem jak to teraz wygląda, mała nadal jest u aamms na DT, a Marzenia11 szuka dla Niej DS? Jaki skutek poszukiwań na tę chwilę, są jacyś potencjalni opiekunowie na horyzoncie?

Czy to znaczy karmelita że nie Gabi?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 27, 2010 7:59 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

smarti pisze:
karmelita pisze:Znalazłam zamknity wątek Frygowy z lipca. Ciekawa jestem jak to teraz wygląda, mała nadal jest u aamms na DT, a Marzenia11 szuka dla Niej DS? Jaki skutek poszukiwań na tę chwilę, są jacyś potencjalni opiekunowie na horyzoncie?

Czy to znaczy karmelita że nie Gabi?

Oj, przecież wiesz, że Gabi :) To jhet się zastanawiała nad nami, a nie my nad adopcją młodej :) Po prostu, gdyby się nie zdecydowała to ja w międzyczasie patrzę na inne dziewczyny do adopcji. A księżniczka Frygulinda jest też świetna :!:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Pon wrz 27, 2010 9:16 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

karmelita pisze:Oj, przecież wiesz, że Gabi :) To jhet się zastanawiała nad nami, a nie my nad adopcją młodej :) Po prostu, gdyby się nie zdecydowała to ja w międzyczasie patrzę na inne dziewczyny do adopcji. A księżniczka Frygulinda jest też świetna :!:

Oj jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To może dwie? :D Gabi na pewno chciałaby mieć towarzyszkę - zresztą naprawdę warto, o, proszę:
http://www.fotosik.pl/video/708043f29eb7276f.html
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 27, 2010 9:23 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

Fryga jak najbardziej nadaje się jako towarzystwo dla innego kota..
Bez tego zanudzi się całkiem..
A i inny kot/kotka, zwłaszcza jak to jeszcze maluch, również będzie cierpał jak będzie całkiem sam..

W ogóle uważam, że dwa koty są lepsze niż jeden.. :twisted: :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon wrz 27, 2010 9:40 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

wszystkie kociary same :kotek: dwupaki by rozdawały :lol:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Pon wrz 27, 2010 9:45 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

karmelita pisze:wszystkie kociary same :kotek: dwupaki by rozdawały :lol:

To nie dlatego że jestem kociara.... Gdybym uwierzyła komuś kto mi to mówił 3 lata temu, Precelka [*] pewnie by zyła.. A mi sie wydawało, ze dwa koty to przesada... A dopiero gdy życie wręczyło mi 2 koty bez pytania mnie o zgodę zobaczyłam, ze to prawda i teraz nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. Spokojnie zostawiam je na 3 dni bez żadnej dochodzącej opieki, bo wiem, ze się nie nudzą, są razem, dadzą radę..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon wrz 27, 2010 9:55 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

Moja Zośka [*] też przez dużą część swojego 10-letniego życia miała towarzyszy, którzy po odchowaniu przez nas wędrowali do swoich domków, więc naprawdę wiem jak to jest z dwoma kociambesami.
Teraz chcemy wziąć jednego, niech się zadomowi, a potem pomyślimy nad drugim, nie wszystko naraz :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Pon wrz 27, 2010 10:18 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

Moim zdaniem lepiej jak się zadomowiają w jednym czasie, żeby potem nie było stresu dla rezydentki że się "nowe coś"=konkurent pojawia. Naprawdę :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon wrz 27, 2010 15:03 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

Obrazek

Paszcza zdrowa - i ziew też :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Pon wrz 27, 2010 15:20 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

a Puchatek z boku na każdej fotce ma niezmienną, cierpliwą minkę :ryk:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Pon wrz 27, 2010 15:22 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

aaale paaaszcza...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 27, 2010 15:25 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

karmelita pisze:a Puchatek z boku na każdej fotce ma niezmienną, cierpliwą minkę :ryk:

znaczy się: zniose wszystko :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Pon wrz 27, 2010 15:28 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

Puchatek jest kobietą! :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto wrz 28, 2010 5:53 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

Pieknie komponuje się z czerwienią :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Marzenia11

Post » Wto wrz 28, 2010 5:58 Re: FRYGA, mała czarna subtelna radosna koteńka - szuka domu.

Marzenia11 pisze:Pieknie komponuje się z czerwienią :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

I te przepiękne, pełne wyrazu oczy :1luvu:

Marzenko, Ty spać nie możesz?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]