Moderator: Estraven
pucio79 pisze:MaryLux pisze:Inka dziś się zaniedbała - nie przyszła na poranne mizianki
nadrobi wieczorem
MaryLux pisze:pucio79 pisze:MaryLux pisze:Inka dziś się zaniedbała - nie przyszła na poranne mizianki
nadrobi wieczorem
Chciałabym w to wierzyć
krynia08 pisze:a mój Fuksa jak sie mizia to potem zębiska idą w ruch...hmmm nie kumam tegoMrusia jest normalna
krynia08 pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
siostry bliżniaczki??
krynia08 pisze:on przychodzi, mruczy, ociera sie i TRZASK zębami i zwiewano i jak zrozumieć o co mu chodzi
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:on przychodzi, mruczy, ociera sie i TRZASK zębami i zwiewano i jak zrozumieć o co mu chodzi
To są tzw. "emocje". Mieczysław też tak ma. Mizia się mizia a potem bach! i mam trepanację czaszki za darmo - pazurki plus zęby - swoją droga fajne uczucie taka akupunktura i takie "prądy" po głowie przechodzątakże nie jest źle pod warunkiem ze nie trafi z zębiskami na oko (najczęściej mi brwi podgryza
) Ale to nie jest agresywne tylko taki właśnie wybuch emocji i nie wie co ze sobą zrobić to gryzie. Jak mu powiem "Mieczysław, no ale co ty robisz? Czemu mnie gryziesz?" to przestaje i taki zdziwiony na mnie patrzy jakby sam nie wiedział o co mu właściwie chodzi
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Wix101 i 176 gości