Villemo ja byłam już wczoraj i dzisiaj też byłam, bo myślałam, ze dałaś coś nowego Bruno mnie powalił białymi skarpetkami A Maciej ma cudne mądre spojrzenie. (kot Maciej, oczywiście..., jakie ma spojrzenie ten drugi Maciej to nie mam pojęcia)
A tu chyba coś o Twoim Frędzelku, Pomponmamo i moim Pumosławie I Rozdartym
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Parę dni temu Kamila wykupkała wielką glizdę 'bleeeee', podaliśmy tabletki i dzisiaj Wojtek zwymiotował glizdę 'bleeeeeex2'. Ale chyba mu mocno ulżyło, bo się po tym rozszalał, jak mały kociak. O 5 rano
Pamiętam, jak Pimpek mi przywlókł glisty do domu i zaraził się od niego Pompon i Frędzel. Omatkojedyno co ja przeżyłam! Coś takiego widziałam pierwszy raz w życiu i oczywiście wpadłam w histerię Przyznam się wam tak po cichutku, że ryczałam jak głupia, bałam się o moją córę, bo głupolowi wytłumaczyć że kota się nie całuje nie sposób. A z Pimpka to wychodziło i przodem i tyłem w ilościach hurtowych żywe i wijące się. Fuj! Walczyłam z tematem kilka miesięcy, jeszcze po tym, jak już Pimpka wyadoptowałam, to Pompon miał. Ale teraz mamy spokój - odrobaczyłam całe stado, razem z nami i jest ok.
Pomponmamo, toć ja nie nadążam z zarabianiem na papier toaletowy (szarego moja rodzina nie lubi), Pingwin jest w stanie 3 rolki papieru zużyć dziennie A ten środowy obrazek (na różowym tle) w komiksie z papierem toaletowym to wypisz wymaluj Pingwin tylko, że na rudo (dla niepoznaki pewnie) przemalowany) Jestem głodna, a w domu poza chlebem i żarciem suchym dla kotów nic nie ma.
Po przeczytaniu o glizdach oznajmiam, że głodna już nie jestem
A ja owszem, jestem głodna, gdyż samobójczo przyrządzam właśnie karkóweczkę, całą noc leżącą uprzednio w marynacie, która teraz pachnie nieziemsko Jak byłam wynieść śmieci to widziałam sąsiada, który przechodząc obok moich drzwi węszył tęsknie Matko i córko co za zapach!
Niedobry Pompon! Nie tylko nad Frędzelkiem się znęca, ale nad nami też
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.