Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:mam puszkę hilsa i/d, oddam chętnie.
queen_ink pisze:lutra pisze:mam puszkę hilsa i/d, oddam chętnie.
To ma być l/d, i/d też mami/d jest na jelita, l/d na wątrobę.
Dzięki za odzew
aassiiaa pisze:Czy jutro ktoś z Was jedzie do Krakvetu i mógł by zahaczyć o mnie aby zabrać mnie i Centra na wizytę? Ja to okolice Arki
Tweety pisze:aassiiaa pisze:Czy jutro ktoś z Was jedzie do Krakvetu i mógł by zahaczyć o mnie aby zabrać mnie i Centra na wizytę? Ja to okolice Arki
ja jeszcze nie wiem.
Kolejny weekend tuż tuż, Kosma, czy grafik już przygotowany? wiadomo kto kiedy jedzie i będzie miał do tego samochód? tu się trzeba mądrze dograć. Zdjęcia a szczególnie magnesy, są/będą?
BarbAnn, prześlę Ci nr telefonu do DT Re i Portosa. Może Queen_ink udałoby się dołączyć jeszcze ich do zeszytów. Prawdopodobnie będziemy dzisiaj jeszcze mieć kotkę do wydania "pod ladą", taką wyrzucona wczoraj z samochodu. Panie, które ją przywiozły do KV miały po obejrzeniu zawieźć ją do schronu więc dr Adamska podniosła alarm. Panie miały opłacić wszystko, łącznie z testem białaczkowym
Czy ktoś ma jeszcze koty do focenia aby dodać do kociego zeszytu?
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:aassiiaa pisze:Czy jutro ktoś z Was jedzie do Krakvetu i mógł by zahaczyć o mnie aby zabrać mnie i Centra na wizytę? Ja to okolice Arki
ja jeszcze nie wiem.
Kolejny weekend tuż tuż, Kosma, czy grafik już przygotowany? wiadomo kto kiedy jedzie i będzie miał do tego samochód? tu się trzeba mądrze dograć. Zdjęcia a szczególnie magnesy, są/będą?
BarbAnn, prześlę Ci nr telefonu do DT Re i Portosa. Może Queen_ink udałoby się dołączyć jeszcze ich do zeszytów. Prawdopodobnie będziemy dzisiaj jeszcze mieć kotkę do wydania "pod ladą", taką wyrzucona wczoraj z samochodu. Panie, które ją przywiozły do KV miały po obejrzeniu zawieźć ją do schronu więc dr Adamska podniosła alarm. Panie miały opłacić wszystko, łącznie z testem białaczkowym
Czy ktoś ma jeszcze koty do focenia aby dodać do kociego zeszytu?
Agnieszko,
magnesy zamowione i zdjecia tez.
Pytalam ile ma byc, ale nie dostalam odpowiedzi, magnesow zamowilam 100, pocztowek 200.
Wybacz, pieniadze wyslalam niestety dopiero dzis, bo nie mialam tyle i musialam pozyczyc.
Mam nadzieje, ze dojda.
Grafik bede robic.
lutra pisze:queen_ink pisze:lutra pisze:mam puszkę hilsa i/d, oddam chętnie.
To ma być l/d, i/d też mami/d jest na jelita, l/d na wątrobę.
Dzięki za odzew
no, na wątrobę mam...
nie znam tych ichnich skrótów. oddam potrzebującej.
Pilnie poszukuję hillsa l/d suchego i trovetu hld też suchego - dla kotki leczonej na wątrobę, małą ilość na teraz, żeby sprawdzić, co będzie jadła.
Czy może mi ktoś pomóc?
_namida_ pisze:Mogę być w Myślenicach w sb, jeśli jest jeszcze ktoś potrzebny.
Mam stary identyfikator. I wiem gdzie jest Zarabie![]()
Na Okocimską mogę przychodzić :
16.10 - sb wieczorem
6 i 7.11 - wieczorem
20.11 - wieczorem
27.11 - wieczorem
Tufik właśnie nieśmiało trąca Ryfona łapką przez firankę, Ryfon syczy jako wąż![]()
Lula idzie dziś do domu.
Teodor wyleguje się do 10 już we własnym łóżku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 332 gości