K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 26, 2010 21:11 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

mam puszkę hilsa i/d, oddam chętnie.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie wrz 26, 2010 21:19 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

lutra pisze:mam puszkę hilsa i/d, oddam chętnie.

To ma być l/d, i/d też mam :( i/d jest na jelita, l/d na wątrobę.
Dzięki za odzew :D

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie wrz 26, 2010 21:23 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

I na dobranoc mój przymusowy tymczas:
Obrazek
Momo + oridermyl, przez który wypadają jej oczy i uszy

queen_ink

Post » Nie wrz 26, 2010 21:27 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

queen_ink pisze:

no, na wątrobę mam...
nie znam tych ichnich skrótów. oddam potrzebującej.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie wrz 26, 2010 22:02 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Czy jutro ktoś z Was jedzie do Krakvetu i mógł by zahaczyć o mnie aby zabrać mnie i Centra na wizytę? Ja to okolice Arki :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon wrz 27, 2010 7:14 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

aassiiaa pisze:Czy jutro ktoś z Was jedzie do Krakvetu i mógł by zahaczyć o mnie aby zabrać mnie i Centra na wizytę? Ja to okolice Arki :twisted:

ja jeszcze nie wiem.

Kolejny weekend tuż tuż, Kosma, czy grafik już przygotowany? wiadomo kto kiedy jedzie i będzie miał do tego samochód? tu się trzeba mądrze dograć. Zdjęcia a szczególnie magnesy, są/będą?
BarbAnn, prześlę Ci nr telefonu do DT Re i Portosa. Może Queen_ink udałoby się dołączyć jeszcze ich do zeszytów. Prawdopodobnie będziemy dzisiaj jeszcze mieć kotkę do wydania "pod ladą", taką wyrzucona wczoraj z samochodu. Panie, które ją przywiozły do KV miały po obejrzeniu zawieźć ją do schronu więc dr Adamska podniosła alarm. Panie miały opłacić wszystko, łącznie z testem białaczkowym
Czy ktoś ma jeszcze koty do focenia aby dodać do kociego zeszytu?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 27, 2010 7:27 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Ja bedę na wystawie w sobotę cały dzień. Mam auto, ale nie wiem, jak dojechać, więc pojadę za Tweety. W życiu nie byłam na Zarabiu :oops: O której musimy wyjechać?

Mogę wziąć kogoś ze sobą, tyle, że albo podjedzie do mnie (Park Krakowski), albo wsiądzie gdzieś po drodze.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon wrz 27, 2010 8:05 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Tweety pisze:
aassiiaa pisze:Czy jutro ktoś z Was jedzie do Krakvetu i mógł by zahaczyć o mnie aby zabrać mnie i Centra na wizytę? Ja to okolice Arki :twisted:

ja jeszcze nie wiem.

Kolejny weekend tuż tuż, Kosma, czy grafik już przygotowany? wiadomo kto kiedy jedzie i będzie miał do tego samochód? tu się trzeba mądrze dograć. Zdjęcia a szczególnie magnesy, są/będą?
BarbAnn, prześlę Ci nr telefonu do DT Re i Portosa. Może Queen_ink udałoby się dołączyć jeszcze ich do zeszytów. Prawdopodobnie będziemy dzisiaj jeszcze mieć kotkę do wydania "pod ladą", taką wyrzucona wczoraj z samochodu. Panie, które ją przywiozły do KV miały po obejrzeniu zawieźć ją do schronu więc dr Adamska podniosła alarm. Panie miały opłacić wszystko, łącznie z testem białaczkowym

Agnieszko,

magnesy zamowione i zdjecia tez.
Pytalam ile ma byc, ale nie dostalam odpowiedzi, magnesow zamowilam 100, pocztowek 200.
Wybacz, pieniadze wyslalam niestety dopiero dzis, bo nie mialam tyle i musialam pozyczyc.
Mam nadzieje, ze dojda.

Grafik bede robic.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon wrz 27, 2010 8:05 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Prosze wszystkich o zglaszanie sie na wystawe.
W jakich ona godzinach?
Ile osob ma byc?
Starsczy trzy, czy wiecej?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon wrz 27, 2010 8:30 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:

ja jeszcze nie wiem.

Agnieszko,

magnesy zamowione i zdjecia tez.
Pytalam ile ma byc, ale nie dostalam odpowiedzi, magnesow zamowilam 100, pocztowek 200.
Wybacz, pieniadze wyslalam niestety dopiero dzis, bo nie mialam tyle i musialam pozyczyc.
Mam nadzieje, ze dojda.

Grafik bede robic.

nie oczekuj informacji od ślepego :oops: wybacz, odpowiedziałam wtedy na pół pytania, po pieniądze trzeba było zadzwonić.

co do weekendu, 3-4 osoby w zupełności wystarczą, dodatkowo będę ja i wislackikot (my obydwoje cały weekend) wiem o lutrze, katgral, miszelina już się zgłaszała i Asia z pikniku chyba też
godz 10-16, tak jest otwarte dla zwiedzających czyli musimy być na 9-tą i przed 17-stą pewnie uda nam się wyjechać z powrotem

Tweety

Post » Pon wrz 27, 2010 13:16 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

lutra pisze:
queen_ink pisze:

no, na wątrobę mam...
nie znam tych ichnich skrótów. oddam potrzebującej.

Dzięki wielkie, przyda się :) Kiedy i jak mogę ją odebrać?

Zacytuję się jeszcze:
Pilnie poszukuję hillsa l/d suchego i trovetu hld też suchego - dla kotki leczonej na wątrobę, małą ilość na teraz, żeby sprawdzić, co będzie jadła.
Czy może mi ktoś pomóc?

queen_ink

Post » Pon wrz 27, 2010 13:45 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Mogę ją zostawić dziś na kocimskiej lub mieć jutro w biurze...
Jak wolisz?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon wrz 27, 2010 14:10 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Macie wszyscy pozdrowienia od Etiopii. Czuje się trochę lepiej, oko w którym straciła wzrok zaczyna reagować na światło więc też powinno być co raz lepiej.

Tweety

Post » Pon wrz 27, 2010 14:23 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Mogę być w Myślenicach w sb, jeśli jest jeszcze ktoś potrzebny.
Mam stary identyfikator. I wiem gdzie jest Zarabie 8)

Na Okocimską mogę przychodzić :
16.10 - sb wieczorem
6 i 7.11 - wieczorem
20.11 - wieczorem
27.11 - wieczorem

Tufik właśnie nieśmiało trąca Ryfona łapką przez firankę, Ryfon syczy jako wąż :twisted:
Lula idzie dziś do domu.
Teodor wyleguje się do 10 już we własnym łóżku.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon wrz 27, 2010 18:02 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

_namida_ pisze:Mogę być w Myślenicach w sb, jeśli jest jeszcze ktoś potrzebny.
Mam stary identyfikator. I wiem gdzie jest Zarabie 8)

Na Okocimską mogę przychodzić :
16.10 - sb wieczorem
6 i 7.11 - wieczorem
20.11 - wieczorem
27.11 - wieczorem

Tufik właśnie nieśmiało trąca Ryfona łapką przez firankę, Ryfon syczy jako wąż :twisted:
Lula idzie dziś do domu.
Teodor wyleguje się do 10 już we własnym łóżku.

16.10 już wzięła Małgosia, 09.10. zresztą też. Październik obstawiony.
Twoje sugestie na listopad uwzględnię. Dzięki! :D
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]