Kraków/Katowice PILNIE potrzebna MAMKA dla 2-tyg. malucha

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 26, 2010 23:55 Kraków/Katowice PILNIE potrzebna MAMKA dla 2-tyg. malucha

Kopiuję z Kociarni:
viewtopic.php?f=13&t=117704

rudy102 pisze:witam, oddam pilnie 2tygodniowego kotka do matki zastępczej w okolicy Chrzanowa/ Krakowa. Mały jest śliczny - biało-rudy, ocalał jako jeden z całego miotu. matka wczoraj zdechła i obawiam się, że ten niestety też ma nikłe szanse, bo wszyscy w domu pracują i nie ma możliwości karmienia go co 2godziny. najlepiej jakby trafił do kotki ktora ma młode, lub osoby która ma czas aby zająć się sierotką. ps. byłam u weterynarza, narazie kotek jest zdrowy (chłopak), ale nie mam możliwości nim się odpowiednio zajmować.

rudy102 pisze:proszę na priva rozwinięcie wątku, bo za bardzo nie rozumiem, mały coraz gorzej wygląda, nie wiem czy przeżyje do rana, jak do jutra nikt się nie zgłosi to popołudniu będę musiała jechać z nim do weterynarza na uśpienie, bo coraz gorzej wygląda - wcześniej mała puszysta kuleczka, teraz mały szczurek, szkoda aby się tak męczył.
Ostatnio edytowano Pon wrz 27, 2010 12:02 przez Gretta, łącznie edytowano 1 raz
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon wrz 27, 2010 1:04 Re: Kraków POSZUKIWANA MAMKA dla 2-tyg. malucha BARDZO PILNE

mam nadzieję że maluchowi się uda...
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Pon wrz 27, 2010 12:03 Re: Kraków/Katowice PILNIE potrzebna MAMKA dla 2-tyg. malucha

Na razie kociak żyje, ale może przejąłby go ktoś bardziej doświadczony, a mniej obciążony pracą? Kić zostaje sam na wiele godzin...
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta