TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 15:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

no, i nie tak daleko by miala :ok: Iliowa, kropeczka :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 25, 2010 15:10 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Kochane cioteczki obiecuje ze i lekarza odwiedzę :lol:
No a z odwiedzin to sie bardzo , bardzo ucieszymy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzwoniłam do hoteliku do Panaceum w Tychach , koszt za jednego kota lub np 2 w klatce to 25 zł za dobe a po tyg jest 15 % zniżki , do schroniska jeszcze nie dzwoniłam .

Rysiu nadrabia zaległości w jedzeniu :lol: , szaleje jak pijany królik :lol: W poniedziałek jadę z nim na kontrolę .

Eustachy musi być często masowany bo bez tego i canivtonu ani kropli nie siknie :|

Zuzu ładnie się goi :lol:

Czort bardzo ciężko :x

Myszunia przekręca głowę na stronę tego wielkiego guza :x

A Fibi ma bolesne tylne łapki , leki nie bardzo działają :x

Pedro ładnie goi sie skaleczona łapeczka :lol:

A agresywny królik ma wielka klatkę , musiałam tez Krecikowi kupić nowa bo ta co miał się rozleciała a to sa klatki po 100 cm każda i maja wiele przestrzeni , niestety królik Kubuś jest nadal bardzo agresywny , ma w klatce drewniany domek który tez mu kupiłam który bardzo lubi . Jest problem jak chce 2 razy dziennie nie zjedzone resztki posprzątać , rzuca się na rękę i muszę pędzlem sobie to przysuwać , nie dziwie się ze został oddany już jako 2 latek 6 lat temu a ta starsza Pani chyba tez sobie z nim nie radziła :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 25, 2010 15:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Może przypomnij temu agresorowi, ze z niegrzecznych królikow robi się pasztet :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob wrz 25, 2010 15:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

taizu pisze:Może przypomnij temu agresorowi, ze z niegrzecznych królikow robi się pasztet :mrgreen:

8O Taizu... Toz to grozba karalna :wink: Biednego kroliczka tak straszyc :ryk:
Ale moze poskutkuje :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 25, 2010 15:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Ja bym wypróbowała... Justa jakby co to mów, że mój dziadek umie robić doskonały... Zresztą nie tylko pasztet, z królika by się jeszcze parę innych rarytasów zrobiło ;)

Super, że Rysiu wraca do zdrowia :ok:

Żeby tylko reszta doszła do siebie... Może są jakieś badania które umożliwiły by lepsze leczenie?Jak nie wiesz, to spytaj się weterynarza :)

Co do kotków- możesz się spytać ile by kosztował miesięczny pobyt gromadki?
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Sob wrz 25, 2010 16:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

-kropeczka- pisze:

Tak jak pisałam wcześniej doba 25 zl a po tyg 15 % mniej , jeden kot lub te dwa , nie dam rady teraz szybko tego podliczyć :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 25, 2010 16:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

z tego co wiem, to ludzie w schroniskach też czasem szukają maluchów...
mam znajomych, którzy właśnie ze schronu zwierzaki mają...
może szybko znajdą dom :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob wrz 25, 2010 16:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:
-kropeczka- pisze:

Tak jak pisałam wcześniej doba 25 zl a po tyg 15 % mniej , jeden kot lub te dwa , nie dam rady teraz szybko tego podliczyć :x

Czyli po tygodniu wychodzi 21,25zl... Drogi ten hotelik :/ Inni za duzego psa tyle biora... Heh :/
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob wrz 25, 2010 16:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Kurcze, ja bym powiedziała, że tani... Jak rozglądałam się za hotelikiem dla naszych to znalazłam jeden gdzie za 2 koty się płaciło 40 zł dzień + własne jedzenie... No ale Warszawa musi być droga :x
Na szczęście udało mi się kolegę namówić na tymczasową przeprowadzkę :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Sob wrz 25, 2010 16:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Ale przewaznie w hotelikach pomagajacym bidom takie zwierzaki maja taryfe ulgowa. Pies sredni, czyli zdecydowanie wiekszy niz kot, kosztuje 15zl.
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob wrz 25, 2010 17:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

nazwa tego hoteliku gdzie Justa sie dowiadywala o koszty nic mi nie mowi, ale sie dowiem o koszty i warunki hotelikowania tam, gdzie jakis rok temu kota umiescilam, na szczescie tylko na pare godzin. Miszczunio Demolki Kropek (bo o nim mowa), mieszkal w schronisku, ale znalazl sie dla niego DT (ktory zostal DS), z tym ze ja kota odebralam w Katowicach na dworcu przed poludniem, a pancia po Krpoencjusza przyjechala dopiero poznym wieczorem. Wtedy chyba za dobe chcieli cos kolo 15-20 zl... Jednak to dobre rozwiazanie tylko na chwile, na krotki okres czasu...

Kociara82

Post » Sob wrz 25, 2010 18:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

-kropeczka- pisze:PS. I jak będzie trzeba- to naprawdę jestem w stanie przyjechać i zaprowadzić Cie do lekarza :x

Ja też pisałam całkiem poważnie o tym przyjeździe.
Ja naprawdę to zrobię!
Justa masz do wyboru:
- przyjadę i zaciągnę Cię do lekarza,
- albo będą to odwiedziny i miło sobie pogadamy i pobędziemy wśród Twoich futerek.
Zwierzaczki niech wam już te choróbska nie dokuczają!
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Sob wrz 25, 2010 22:06 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Myszeczko, Fibi, Pedro, Justa, kociaste trzymajcie sie :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob wrz 25, 2010 22:12 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

miziam mrusie i psiaki na dobranoc :*:*:*

Kociara82

Post » Nie wrz 26, 2010 11:01 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Jak się dziś miewają Tyskie Mruczki?...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

[poprzednia][następna]