Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:Thorkatt pisze:jessi74 pisze:jak zwykle finansowe podsumowanie miesiąca - w lecznicy u dr Marszałek mamy rachunek ponad 600zł![]()
dzięki Waszej pomocy bazarki dagamary olgi, turkawki, Agness78 i dwóch osób które pragna pozostać anonimowe , udało nam sie na bieżąco finansować lecznie kotków i spłacić poprzedni miesiąc![]()
łącznie wydatków było ponad tysiąc złotych i wszystko udąło nam się spłacić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teraz tylko te 600zł![]()
trochę nas przerastają te wydatki pomimo wszystkomusimy ograniczyć pomoc , bo z takimi dużymi wydatkami nie możemy być zdane na wpłaty bazarkowe
ja taki niesmiały pomysł MAKULATURA
ja jestem wielka fanką, bo od 6 lat zbieram w szkole na potrzeby kotów pani Hanki i inne akcje charytatywne. Teraz jest naprawdę fajna cena - nawet 30 gr za kg. Gazety i czasopisma kolorowe są naprawde ciężkie. kto tam ma możliwości uskładać w pracy. gdyby ktoś chciał podrzucić do mnie w ok. Jana Pawła lub do szkoły przy Stalowowolskiej, to ja mogę potem spieniężyć dla wrocawskich kotkw. Dla przykładu - ostatnio dostaliśmy 4 duże kartony z ulotkami, kilka reklamówek z gazetami = ok.200 kg = ok.60 zł.
Podoba mi się pomysł ! już Ci nawet kiedyś mówiłam!![]()
a jak Wam Dziewczyny ? ichłopaki ?
możemy składać u Beaty w piwnicy, a ja potem to przewiozę do Thorkatt, a ona następnię spienięży![]()
turkawka pisze:Tak. Wczoraj rozmawiałam z Panią i Pani jest zdecydowana, nie mogą się już doczekaćDzisiaj zakupy kuwetkowo-karmowe, a jutro już tylko mizianie i mizianie. Margo zamieszka pod Wałbrzychem z 7 letnim chłopcem, który bardzo chciał mieć kot, którym mógłby się opiekować
![]()
Ponieważ jeszcze nie wiem jak to rozegram dokładnie z wyjazdem, to nie wiem czy uda mi się zrobić zdjęcia. Chciałabym kota zabrać od Kluska i wypakować dopiero na miejscu, żeby zaoszczędzić jej stresów (będzie wesoły autobus, bo zabieramy też nasze dwie małpy do Wałbrzycha). Ale Klusek porobił jej takie ładne, portretowe:
![]()
![]()
![]()
![]()
Agness78 pisze:turkawka pisze:Tak. Wczoraj rozmawiałam z Panią i Pani jest zdecydowana, nie mogą się już doczekaćDzisiaj zakupy kuwetkowo-karmowe, a jutro już tylko mizianie i mizianie. Margo zamieszka pod Wałbrzychem z 7 letnim chłopcem, który bardzo chciał mieć kot, którym mógłby się opiekować
![]()
Ponieważ jeszcze nie wiem jak to rozegram dokładnie z wyjazdem, to nie wiem czy uda mi się zrobić zdjęcia. Chciałabym kota zabrać od Kluska i wypakować dopiero na miejscu, żeby zaoszczędzić jej stresów (będzie wesoły autobus, bo zabieramy też nasze dwie małpy do Wałbrzycha). Ale Klusek porobił jej takie ładne, portretowe:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale super wiadomościTurkawka ja też wybieram się w twoje strony w sobotę
![]()
Jadę zawieźć kotki do adopcji do Świdnicy.... Trzymajcie kciuki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości