Taki post to prowokacja -oba dni czesciowo pracuje oraz czesciowo porzadki robie typu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
U mnie tez pieknie -lece na cmentarz, oj grabisz sobie grabiszzabers pisze:anulka, dobra prowokacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Proponuję - daj oknom spokój. Nie uciekną, a pogoda - tak.![]()
O, widzicie - u Kociamy też ładnie. To som już nas dwie.
Zaraz wkleję zdjęcia do wątku gościowego - mały przełom. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Tyle się dowiedziałam, ze moje pokemony to pacyfiści.
anulka111 pisze:... oj grabisz sobie grabisz![]()
Jedyne co mi przychodzi do glowy to karne łaskotki lub przykucie lancuchem u mnei do kaloryfera i zlecenie calosciowych porzadkowzabers pisze:anulka111 pisze:... oj grabisz sobie grabisz![]()
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?
anulka111 pisze:Jedyne co mi przychodzi do glowy to karne łaskotki lub przykucie lancuchem u mnei do kaloryfera i zlecenie calosciowych porzadkowzabers pisze:anulka111 pisze:... oj grabisz sobie grabisz![]()
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?juz mnie nie ma
zabers pisze:Jedyne co mi przychodzi do glowy to karne łaskotki lub przykucie lancuchem u mnei do kaloryfera i zlecenie calosciowych porzadkowzabers pisze:anulka111 pisze:... oj grabisz sobie grabisz![]()
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?juz mnie nie ma
moś pisze:8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości