Kocieta do adopcji!!!!!!!!!koszalin

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 25, 2010 9:32 Kocieta do adopcji!!!!!!!!!koszalin

Cześć jest to poważna sprawa ponieważ koty te straciły matkę.Nie iwadomo czemu umarła.Kociakji już chodzą ale jeden jest napewno chory.TO nie były moje koty bo kocicę znałam z widzenia tylko.Biegała po całej wsi.
Teraz nie wiem co z nimi zrobić.Mogę zawieźć je do schroniska ale najpierw chciałam sie upewnić ze nmiema nikogo kto by je pokochał.

veredus

Od: Wto sie 17, 2010 12:06

Post » Sob wrz 25, 2010 10:39 Re: Kocieta do adopcji!!!!!!!!!koszalin

możesz zrobic im zdjecia i wstawic na forum? I cos wiecej o nich napisac? W jakim sa wieku, jak wyglądają (poki nie ma zdjec) itp. Zrob im ogloszenia na adopcjakota.pl i gumtree.pl (na początek), porozwieszaj ogloszenia papierowe w swojej okolicy (sklepy, sklepy zoo, lecznice weterynaryjne).

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Sob wrz 25, 2010 11:59 Re: Kocieta do adopcji!!!!!!!!!koszalin

niestety nie mam teraz możliwości zrobić im zdjęcia.
opisć moge

Są 2 szare pręgowane.jeden ma białe malutkie znaczenia.
Jeden czarno biały(chory)
I jeden szyrklet(rudo biało czarny)
Kociaki mają 1,5 miesiac.

Spróbuję porozwieszać jaknajwiecej zdjec na adopcje koty juz dodałamjeszcze dodam na tym drugim.

Ps.Zachęcam do adopcji.Ja sama kiedy tylko mogę tam jestem przesiaduje z nimi w tej brudnej szopie.Kociaki lubia zabawę bawia sie zwykłą spreżyna zwisającą z starego łuzka....
ALe moja rodizna ma duz dzieci i 2 niemowlaki nie chce im sie zajmowac jeszcze kotami a ich syn(debil)powiedizał ze on je karmi ze w legowiskó które im przywiozłam jest jedizenie!Wiecie co bylo??Suchy chleb!!
I powiedizął ze on chce 2 dla siebie.Sorry ale nie mają kasy na ksiazki a co dopiero na koty

veredus

Od: Wto sie 17, 2010 12:06