Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:Czytałam,straszne-masz całkowitą rację-człowiek to nie brzmi dumnie
J.D. pisze:Podrzucam -NIEZAKOCONY DOM DLA KITY!!!! ewentualnie jakiś odpłatny DT,bardzo odpowiedzialny i doświadczony w opiece nad kotami o wrażliwej psychice.Kotka ze względu na przejścia,potrzebowała szczególnego podejścia i traktowania a teraz stała się zazdrosna o inne koty.Wybitnie uwzięła się na dwoje najmniejszych.Z tego powodu muszę ją zamykać w kojcu-dość sporym-ale jednak jest to zamknięcie
KITA potrzebuje kogoś,kto będzie tylko dla niej,kto będzie mógł poświęcić jej swój czas i pokazać,że ona jest najważniejsza.Kociczka wzięta na ręce tuli się,wtula nos okazując leciutkie oznaki choroby sierocej {choć niczego nie ssie-ale szuka}Głaskana po główce łącznie z noskiem uspakaja się,wyciąga szyjkę,opiera brodę i mruży oczki cichutko pomiałkując podczas głaskania.Jest bardzo drobniutką koteczką przez co sprawia wrażenie szczególnie delikatnej i pokrzywdzonej przez ludzi i los.Rozejrzyjcie się wokół siebie-może jest ktoś kto zająłby się KITĄ???
J.D. pisze:ta,mam na zbyciu klatkę-łapkę;jest z tych większych wymiary: dł.-93cm;szer.-30cm;wys.-32cm.Ja mam dwie a teraz i tak nie mam czasu na łapanie ani miejsca na więcej kotów to jedną[NOWA!] mogę sprzedać .Pieniądz przyda się tym bardziej,że będę musiała opłacić sama kastrację bo darmowe są tylko sterylki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: LimLim, Patrykpoz i 73 gości