AgaPap pisze:NO ten licznik postów to masz spory przez te niecałe 2 lata, ciekawe ile byłoby wszystkiego
Dużo....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:NO ten licznik postów to masz spory przez te niecałe 2 lata, ciekawe ile byłoby wszystkiego
Marcelibu pisze:Regata pisze:
Jak tam Lizaczek - pomaga w remoncie? Folie poprawia?
Całyyczas.... Poluje tylko na otwarte drzwi, wpada do pokoju, biegnie pod folię, wskakuje na przykrytą nią kanapę, no i jazda bez trzymanki. Ze względu na to, że pozostawione meble są zsunięte na środek pokoju wczoraj fajnie się ze mną bawił: co mi zrobisz, jak mnie złapiesz. Ja biegałam naokoło, on zwiewał. Nie ukrywam, że był szybszy
. Po czterech kółkach zrezygnowałam.
Regata pisze:Marcelibu pisze:Regata pisze:
Jak tam Lizaczek - pomaga w remoncie? Folie poprawia?
Całyyczas.... Poluje tylko na otwarte drzwi, wpada do pokoju, biegnie pod folię, wskakuje na przykrytą nią kanapę, no i jazda bez trzymanki. Ze względu na to, że pozostawione meble są zsunięte na środek pokoju wczoraj fajnie się ze mną bawił: co mi zrobisz, jak mnie złapiesz. Ja biegałam naokoło, on zwiewał. Nie ukrywam, że był szybszy
. Po czterech kółkach zrezygnowałam.
jakbym Gutka widziała podczas odnawiania...Majkę zresztą też, bo folia fajna jest, szeleści - taki mega tunel
I na papierach położonych na podłodze tak się fajnie jeździ
Marcelibu pisze:Filmik. Ten z cyklu "gryzące pudełko". Hugo jest strasznym panikarzem, co można obejrzeć tutajhttp://www.youtube.com/watch?v=UnUiVicPi9Y
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Filmik. Ten z cyklu "gryzące pudełko". Hugo jest strasznym panikarzem, co można obejrzeć tutajhttp://www.youtube.com/watch?v=UnUiVicPi9Y
Czemu nie da mi sie obejrzec?
Dorota pisze:Widac!![]()
Biedny Hugonek
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Widac!![]()
Biedny Hugonek
Wiesz, co się dzieje, kiedy paczka papierosów spadnie na podłogę??? Hugcio leży plackiem...
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Widac!![]()
Biedny Hugonek
Wiesz, co się dzieje, kiedy paczka papierosów spadnie na podłogę??? Hugcio leży plackiem...
Cameo pisze:AgaPap pisze:NO ten licznik postów to masz spory przez te niecałe 2 lata, ciekawe ile byłoby wszystkiego
Odszukaj stare konto M. i dodaj sobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości