Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alex405 pisze:Marzenia, może odeślij koleżankę na nasze forum, żeby poczytała, że lepiej 2 koty niż 1. Albo po prostu po ludzku zapytaj się, czy ona chciałaby być zamknięta całe życie większośc czasu sama w jakimś miejscu?
Denerwuje mnie to, że ludzie zazwyczaj potem sami widzą, że 1 kotu jest smutno, że staje się apatyczny i biorą drugiego, zazwyczaj kociaka, a nie potrafią wziąc od razu 2, które się kochają. I wtedy mamy sytuację: kilkuletni, stateczny kot i mały, pełen energii kitek, który chce się bawić i mu dokucza.
smarti pisze:jhet-chyba pisałyśmy w tym samym czasie
karmelita pisze:No ja też odetchnęłam na koniec Twojego postu, bo już się bałam, że młoda krzywdę sobie zrobiła.
Na pewno wszystko ok![]()
Ja zaczęłam przystosowywać mieszkanie do nowego małego lokatora, czyli robie porządki, chowam wszystko co stoi na wierzchu, a nie musi, żeby Gabi się tym za bardzo nie zainteresowałaPatrzyłam też na allegro na jakieś fajne opcje dla kotów i bardzo spodobał mi się misiowy hamaczek na kaloryfer, w sam raz na nachodzące zimne wieczory
Już się nie mogę doczekać poniedziałku
![]()
smarti pisze:karmelita-miałam taki hamaczek-wtedy miałam 4 koty i ŻADEN nie chciał skorzystać-kocimiętkowałam-cuda robiłam-nie pomogło..
dlatego jeśli masz go kupić to umów się ze sklepem na zwrot gdyby Gabi się nie spodobał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości