MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 24, 2010 23:24 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Marzenia-dziękuję Ci za wszystko( za pomyśł z bazarkiem :D :1luvu: ) Ty się dziewczyno nie zamartwiaj- zawsze istnieje możliwość że mój mąż jak się wkurzy na te DS-y to nikomu nie odda Mrusi ani Arniego i bedą żyły razem w naszym raju-cholera coś czuję że wszystko ku temu zmierza,bo tak niby domki są ,niby się kroją a tu ciągle d...a.
..a o takie boskie kicie to trzeba sie starac-to nie żadna łaska że je ktoś weżmie-to wielki przywilej!!!!!

nie bój się przeczytać wątku Mazurki- to bardzo dzielna kicia -beż połowy pysia wychowała jeszcze kociaki-trafiła na wspaniałych ludzi i pewnie nawet nie wie jaka jest biedna-bo myślę że dzięki tym ludziom jest mimo niewątpliwego bólu i cierpienia -jednak szczęśliwa.
Bardzo powoli ale jednak jej pysio się goi-ja śledze ten wątek na bieząco już ponad miesiąc- kicia wyjdzie z tego-jest bardzo dzielną i silną kicią :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt wrz 24, 2010 23:30 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti - znajdziemy dom twoim tymczasom - mam w tym swój interes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
oczywiście to musi być TEN dom i ja się nie zamartwiam, tylko brak odzewu nie daje mi szansy np. na wyjasnienie, jeśli są jakieś wątpliwości. Ale z drugiej strony nigdy nikomu nie dawałam kota na siłę - wg mnie to trochę jest tak, że trzeba się ... zakochać w kocie i jeszcze dodatkowo: z wzajemnością :lol: :lol: :lol:

a na moją pomoc możesz liczyć jak w szwajcarskim banku - ja nie znajduję słów aby wyrazić swój podziw dla tego co razem z TZ robicie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i nie kadze :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 25, 2010 11:30 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Czekając na zdjęcia fantów bądź bazarek dla smarti, przygotowałam bazarek dla Ariego
viewtopic.php?f=20&t=117635
zapraszam! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 25, 2010 11:50 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

przed chwilą dostałam emaila od pani z Warszawy - zaadoptowała inną kicię maleńka, ktora się urodziła u znajomego. kciukamy za udaną adopcję :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i jeszcze bardziej za super dom dla Mrusi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 26, 2010 12:26 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

a pani z Krakowa ucichła?-bo może do niej napisać co tam słychać u jej kicia-czy już zdrowy i czy Mrusia może powoli walizeczkę pakować? :kotek:

pewnie w weekend Pani u Mamy-może za tydzień można by dokonać prezentacji pieknej Mrusi...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie wrz 26, 2010 12:29 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Marzenia11 pisze:Czekając na zdjęcia fantów bądź bazarek dla smarti, przygotowałam bazarek dla Ariego

Ja swój zrobię "siama" ;) To głównie biżu. Foty już są :) Tylko "trza siąść i trzasnąć" opisiki :mrgreen: Mam nadzieję, że do wieczora się wyrobię :?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie wrz 26, 2010 13:12 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

vega29 pisze:
Marzenia11 pisze:Czekając na zdjęcia fantów bądź bazarek dla smarti, przygotowałam bazarek dla Ariego

Ja swój zrobię "siama" ;) To głównie biżu. Foty już są :) Tylko "trza siąść i trzasnąć" opisiki :mrgreen: Mam nadzieję, że do wieczora się wyrobię :?

dobra. Tylko daj znać, że już jest to będę podrzucać. I mam nadzieję, ze Ci net będzie działał, żebyś mogła aktualizować po dokonanych zakupach :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 26, 2010 13:12 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:a pani z Krakowa ucichła?-bo może do niej napisać co tam słychać u jej kicia-czy już zdrowy i czy Mrusia może powoli walizeczkę pakować? :kotek:

pewnie w weekend Pani u Mamy-może za tydzień można by dokonać prezentacji pieknej Mrusi...

tak napiszę :lol: :lol: :lol: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 26, 2010 19:33 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

kurcze, ja się dziwię tym ludziom: co, oczu nie mają?! Mrusia jest piękna :1luvu: Przecież nie tylko ja mam słabość do pingwinków?...

Ciągle mam nadzieję, że uda się znaleźć domek też dla Arniego :ok: Ja nie kojarzę przystojniaka: czy ma tu gdzies swój wątek?

Smarti, jutro wieczorem wstawię Mrusię jeszcze na inne strony,więc, jeśli chcesz, mogę ich wstawić jako dwupak?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Nie wrz 26, 2010 22:04 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

tu jest wątek Arniego na "Kotach"
viewtopic.php?f=1&t=115263&start=0
a tu na Kociarni
viewtopic.php?f=13&t=117219&start=0

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 26, 2010 23:42 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

alex dwupak to b.dobry pomysł..
tego bym chciała najbardziej.
Choć już z mężem przegadalismy to na wszystkie strony i jak w dwupaku się nie uda (bo dwupaki są trudne jednak..) to myslimy że nie mamy prawa pozbawiać Mruni super domku-gdyby wreszcie się trafił-niech idzie słoneczko i będzie szczęsliwa bo bardzo na to zasługuje.
Weżmiemy wtedy Arniaczka do siebie do łóżka-myśle że to ukoi jego ewent.tęsknotę :mrgreen: :mrgreen: bardzo lubi się tulić w pościeli i dręczyć dużych skacząc po nich ile wlezie :mrgreen: :mrgreen:

smarti

Post » Pon wrz 27, 2010 11:53 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:a pani z Krakowa ucichła?-bo może do niej napisać co tam słychać u jej kicia-czy już zdrowy i czy Mrusia może powoli walizeczkę pakować? :kotek:

tak napiszę :lol: :lol: :lol: :ok: :ok: :ok:

napisałam - narazie bez odpowiedzi :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon wrz 27, 2010 11:56 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Wczoraj imageshack postanowił zdechnąć i nie przyjmować do wiadomości, że ja mu wrzucam kolejne zdjęcia :evil: :evil: Liczę na to, ze dziś będzie łaskawszy i bazarek w końcu dojdzie do skutku :roll:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon wrz 27, 2010 11:58 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

vega29 pisze:Wczoraj imageshack postanowił zdechnąć i nie przyjmować do wiadomości, że ja mu wrzucam kolejne zdjęcia :evil: :evil: Liczę na to, ze dziś będzie łaskawszy i bazarek w końcu dojdzie do skutku :roll:

Łobuz :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

Post » Pon wrz 27, 2010 12:15 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Smarti i dziewczyny - zobaczcie proszę jakie śliczne maluchy są w schronisku w Józefowie :

viewtopic.php?f=13&t=114461&p=6456806#p6456806

Za Mrusiowy domek najlepiej w dwupaku - trzymam kciuki nieustająco :!:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

[poprzednia][następna]