kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 17:50 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

Z ostatniej chwili: przesłałam Ci mail, który dostałam w sprawie kociaków.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto wrz 21, 2010 22:03 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

dzięki wielkie za ogłoszenia!!!
a na maila już odpisałam:)
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Wto wrz 21, 2010 22:51 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

maskota pisze:Jak na razie pod opiekę miauczykotka i sympatyków :D trafiły dzisiaj mały, chory kociak ze Smugowej w Pabianicach (dzięki piechcia15 za tdt).

I kotka po wypadku, która na razie przebywa w lecznicy (uratowała ją też piechcia15).
Kotka miała oskalpowany ogon (pozszywany), krew z nosa i pyszczka.

Zdjęcia później.

Bardzo proszę o tymczasy, szczególnie kociaków.

Mam 2 mioty nowych maluchów i nie mam ich gdzie umieścić!

maskota pisze:
piechcia15 pisze:to jest ta potrącona biedaczyna:
Obrazek
http://img824.imageshack.us/gal.php?g=img1599f.jpg

a to kichający maluch, który chwilowo jest u mnie:
Obrazek

a ten maluch na cito potrzebuje dt, został podrzucony bardzo ubogim ludziom i też jest chyba przeziębiony i oczy przemywają mu herbatą:(
Obrazek

dzięki :1luvu: za wszystko i za wklejenie zdjęć, ja już nie wyrabiam nerwowo, finansowo i w ogóle:-(

Przeklejone z innego wątku.

Może ktoś pomoże...
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Śro wrz 22, 2010 5:40 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

podrzucę,bo maluszek pilnie potrzebuje pomocy
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro wrz 22, 2010 21:52 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

powiedziałabym bardzo pilnie ...
a obecnie wcina mi kable od komputera, więc za chwilę mogę mieć spięcie:)

temu kto dał ogłoszenia kociaków do Metra bardzo dziękuje bo dzwoniło dziś kilka osób, ale rozmawiałam tylko z jedna panią, bo reszta dzwoniła jak byłam w szkole:( i już nie zadzwonili:( ale i tak bardzo dziękuję!! oby o dorosłe kocice był taki odzew:(
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Czw wrz 23, 2010 22:12 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

dzięki jeszcze raz za ogłoszenia w gratce i metro, bo dużo ludzi pisze i dzwoni, ale niestety część się wycofuje bo są np. z Warszawy i nie mogą aż tak daleko jechać, albo chcą te konkretne, albo są jakimiś świrami:( Dziś jeden pan zadzwonił i dziwił sie dlaczego nie chce wydac mu kota bo przecież miał 4 ale wszystkie skończyły pod kołami bo mieszka przy trasie na Gdańsk :evil: :evil: no debil poprostu i jeszcze na wszelki wypadek zapytał " to co, nic z tego nie będzie?nie dogadamy się?"!! 8O
dziś opiekunka czarnej kotki napisała mi smsa że znalazła jej dobry domek z ogródkiem i jutro ją tam zawozi!! to mega sukces!! ciekawe jak jej się będzie tam mieszkało. Trzymam za nią kciuki.
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Czw wrz 23, 2010 22:37 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

Na ogłoszenia w Metrze zawsze trochę ludzi się zgłasza. Nie wiem tylko czy trafiły do papierowej wersji, bo to jest loteria zawsze.
A dziewczyny mie mogłyby, gdyby się domek sensowny trafił, dowieźć kociaka z Boguszyc? Jakiś transport by się na pewno znalazł..
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt wrz 24, 2010 21:45 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

zawieźć kota do warszawy to nie problem, ale nikt nie chce dorosłych:( a te maluchy z Rawy już znalazły domki:)
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Pt wrz 24, 2010 22:27 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

piechcia15 pisze:zawieźć kota do warszawy to nie problem, ale nikt nie chce dorosłych:( a te maluchy z Rawy już znalazły domki:)

będą chcieli:-)

dopiero ruszają adopcje...
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Pon wrz 27, 2010 23:19 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

dziś dostałam smsa z Rawy, że czarna kicia jest juz szczęśliwa w nowym domku i śpi z panią w łóżku:) są nią zachwyceni i nazywa sie Lusi :1luvu: :1luvu:
a i dla brązowej znaleźli domek i niebawem się tam znajdzie :1luvu: kicie ciachnięte i od razu domki sie znalazły :D ehh cudowne wieści.

Ale szylkretce podobno już tylko jedno małe zostało i to chore więc reszta niestety musi sobie sama radzić:(

a oto mój chwilowy tymczasowicz od tygodnia :)

oto cała galeria mojego Łobuza znajdka, który pilnie szuka domku. Kto masz czas to proszę o pomoc w ogłoszeniach.
Info:
Łobuz ma ok 9tyg. Jest wesoły i energiczny, ale nieśmiały i ciut nieufny. Potrzebuje czasu aby zaufać człowiekowi. Nie jest wylewny w uczuciach, sam decyduje o czasie i ilości pieszczot. Umie załatwiać się do kuwety. Uwielbia jeść i spać
kontakt: 692486565, piechcia15@poczta.onet.pl
Obrazek

cała galeria http://img571.imageshack.us/gal.php?g=1014287.jpg
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Wto wrz 28, 2010 5:42 Re: kociaki z Rawy Mazowieckiej w pilnej potrzebie!DT/DS na cito

śliczny mały Łobuziak :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

[poprzednia]