Mała1 pisze:Pusiu na tymczasie w Bytomiu-ma dwa tyg na znalezienie domu i chciałabym go mu znależć
Strzałka wyadoptowana do znajomego od Pani
zatem ogromne kciuki za Pusiu

tak mi się właśnie wydawało, że coś o Strzałce gdzieś czytałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:Pusiu na tymczasie w Bytomiu-ma dwa tyg na znalezienie domu i chciałabym go mu znależć
Strzałka wyadoptowana do znajomego od Pani
Agneska pisze:Bekos, czy mogłabyś sprawdzić czy ogłoszenia Maluszka (z Basikiem) nie przeterminowały się? Cisza w telefonie, jak makiem zasiał...
Chciałam zameldować, że u nas wszystko w porządku, a stosunki między kocicami układają się
naprawdę dobrze. Jak widać na załączonym obrazku:![]()
Neti myła Loli głowę, ale tego nie udało mi się uchwycić
Jednakowoż mamy problem - wagowy. Podczas naszego pobytu w Berlinie kocicami zajmował się mój ojciec,
mieszkający po sąsiedzku. Przychodził dwa razy dziennie, za każdym razem szczodrze pasąc je mokrą karmą.
W efekcie obydwie przybrały po 300-400 gram![]()
Lola doszła do stanu, w którym "więcej ważyć już nie powinna" (4,7 kg), a Neti... szkoda gadać (6,1 kg)...
Dieta się kłania, ale łatwe to nie jest...
bekos pisze:Agneska pisze:Bekos, czy mogłabyś sprawdzić czy ogłoszenia Maluszka (z Basikiem) nie przeterminowały się? Cisza w telefonie, jak makiem zasiał...
odnowiłam te, które wygasły, jak ostatnio do Ciebie mailowałam. postaram się podrzucić, ale teraz średnio z czasem stoję plus odnowiła mi się kontuzja łokcia i przy kompie siedzieć nie powinnam![]()
bekos pisze:Mała, a co u Pusiu?
Mała1 pisze:Sipetek zamieszkał już ze swoją dotychczasową Panią, wrócił do swojego domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina, Silverblue i 759 gości