Tillibulkowy harem 3 - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 24, 2010 14:45 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

na razie zamiast trzeciej kuwety sypialnia bedzie zamykana, a na kanapie krolują podklady dla niemowlat :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt wrz 24, 2010 14:46 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

tillibulek pisze:na razie zamiast trzeciej kuwety sypialnia bedzie zamykana, a na kanapie krolują podklady dla niemowlat :wink:

No jest to jakieś wyjście :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt wrz 24, 2010 14:50 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

OKI pisze:
tillibulek pisze:na razie zamiast trzeciej kuwety sypialnia bedzie zamykana, a na kanapie krolują podklady dla niemowlat :wink:

taaa, juz nawet marzac o wybudowaniu domu zaczelam obmyslac, ze to byloby super, bo na pewno znalazloby sie miejsce na trzecia kuwete :ryk: :ryk: a pierwsza moja wizja po tym jak TŻ powiedzial o domu byla taka, ze kotki maja wiecej miejsca do biegania, wiekszy drapak i leza sobie na zielonej trawce :mrgreen: :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt wrz 24, 2010 14:51 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

tillibulek pisze:
OKI pisze:

taaa, juz nawet marzac o wybudowaniu domu zaczelam obmyslac, ze to byloby super, bo na pewno znalazloby sie miejsce na trzecia kuwete :ryk: :ryk: a pierwsza moja wizja po tym jak TŻ powiedzial o domu byla taka, ze kotki maja wiecej miejsca do biegania, wiekszy drapak i leza sobie na zielonej trawce :mrgreen: :mrgreen:

Na trzecią i 4, i 5... i dużą kuwetę pod oknami :lol:

OKI

Post » Pt wrz 24, 2010 14:55 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

wlasnie, bo i na trawce pewnie tez zechcialyby kotki podsikac :mrgreen: tyle radochy dla kociakow, tylko ogrodzenie musialoby byl takie, zeby nie przeskoczyly.... to najwieksze zmartwienie (pomijajac pieniadze ;) )

tillibulek

Post » Pt wrz 24, 2010 14:56 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

Albo duuuuuża woliera :wink:

OKI

Post » Pt wrz 24, 2010 15:02 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

OKI pisze:Albo duuuuuża woliera :wink:

wolalabym zeby biegaly na swiezym powietrzu - oczywiscie nie samopas, generalnie bylyby w domu

tillibulek

Post » Pt wrz 24, 2010 15:03 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

tillibulek pisze:

wolalabym zeby biegaly na swiezym powietrzu - oczywiscie nie samopas, generalnie bylyby w domu

Przecież woliera to na świeżym powietrzu - odgrodzony kawał ogrodu, osiatkowany też od góry :lol:

OKI

Post » Pt wrz 24, 2010 15:04 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

OKI pisze:
tillibulek pisze:

Przecież woliera to na świeżym powietrzu - odgrodzony kawał ogrodu, osiatkowany też od góry :lol:

nie brzmi to zbyt atrakcyjnie wizualnie ;)

tillibulek

Post » Pt wrz 24, 2010 15:07 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

tillibulek pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:wolalabym zeby biegaly na swiezym powietrzu - oczywiscie nie samopas, generalnie bylyby w domu

nie brzmi to zbyt atrakcyjnie wizualnie ;)

Kwestia wyobraźni :wink:
Ja bym od razu dom i ogród pod koty projektowała, ale chciałabym mieć też kawałek ogródka dla siebie, coby mi kociaste w kwiatach nie kopały :lol:

OKI

Post » Pt wrz 24, 2010 15:09 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

ja nie przepadam za roslinkami, mysle jedynie o trawce i dobrym płocie - takim bez dziurek co by kociaste nie przelazly :wink:

ale to bardzo odlegly temat, wiec mam duzo czasu do przemysleń :roll:

tillibulek

Post » Pt wrz 24, 2010 15:14 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

A jak wysoki miałby być to płot? :roll: :roll: :roll:

Wbrew pozorom z trawką jest od cholery roboty :wink:

Ja bym jednak wydzieliła kotom jakiś kawał ogrodu, najchętniej z drzewem w środku :lol: Ale przylegający do domu z drzwiczkami, żeby mogły same wyłazić :roll:
Też mi się marzy...
I też mam jeszcze duuużo czasu, zeby doprecyzować projekt :ryk:

OKI

Post » Pt wrz 24, 2010 15:32 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

nie wiem, na plotach sie nie znam, ale wbrew pozorom zalezy mi na bezpieczenstwie kociastych, wiec zanim zobaczą ową trawke, to dobrze wszystko obmysle :roll: :roll: na pewno kotami wychodzacymi nigdy nie bedą

zreszta na razie to mozemy sobie o tym jedynie pomarzyc, siedza w domu i ewentualnie na balkonie

no, drzewko to dla kotow super radocha, tylko tez jesli nie bedzie woliery, to trzeba je tak usytuowac, zeby po nim nie czmychnely....

tillibulek

Post » Pt wrz 24, 2010 15:34 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

Dobre są podkłady dla dorosłych SENI (my kupowaliśmy największy rozmiar, taki na całe łóżko) kciuki :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt wrz 24, 2010 15:37 Re: Tillibulkowy harem 3 - piekne osierocone koty!! s. 89

tillibulek pisze:nie wiem, na plotach sie nie znam, ale wbrew pozorom zalezy mi na bezpieczenstwie kociastych, wiec zanim zobaczą ową trawke, to dobrze wszystko obmysle :roll: :roll: na pewno kotami wychodzacymi nigdy nie bedą

zreszta na razie to mozemy sobie o tym jedynie pomarzyc, siedza w domu i ewentualnie na balkonie

no, drzewko to dla kotow super radocha, tylko tez jesli nie bedzie woliery, to trzeba je tak usytuowac, zeby po nim nie czmychnely....

Wysokość płotu określona przepisami to 2m, a dalej można kombinować różne zabezpieczenia, ale ja chyba bym nie miała do nich zaufania :roll:
Drzewko oczywiście musiałoby być zabezpieczone, albo szczepione i niziutkie, żeby z woliery nie wylazło :lol:

Aaaa... dlaczego "wbrew pozorom"? Do łba by mi nie przyszło, że wypuszczałabyś je samopas :lol: Znam Cię :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]