Ja powoli się zbieram. Padam na dziubek dzisiaj. Buźka Laski!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dorotko, nie omieszkam znaczy mniej więcej tyle, że coś zrobię, coś co zamierzam albo coś, co ktoś mi radzi.
Wróciłam, zjadłam zupkę i trochę odżyłam. Ale w domku zawsze tak mam. My home is my castle
Wy tu GADU GADU a ja jak "szpieg z krainy deszczowców" i z doskoku podczytywaczka "pozytywnego wątku" bez trudu znalazłam Dorotę na nk. Ale jej nie wyśledziłam ...