Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 7:58 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

jerzykowka pisze:Znowu wesoło i idyllicznie u Pisiokotków :dance: :1luvu:

taaa, akurat :roll:
Od dwóch dni Kimisia coś nie w sosie, nawet ukochane kąski je bez zapału.
Jak jej robiliśmy rok temu badania kontrolne, to wyszły przekroczone wyniki wątrobowe. Dostawała wtedy hepatil i heparegen i po kilku tygodniach wyniki były ok.
Tak sobie pomyślałam, że może znowu wątroba daje jej się we znaki i zaczęłam jej od dzisiaj podawać heparegen. Zobaczymy, czy pomoże, oby.

A poza tym faktycznie - nie jest źle :D.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro wrz 22, 2010 8:03 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

W takim razie kciuki trzymam maniacko zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 22, 2010 8:40 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Matuchno, ale kotunie :love: :love: :love:
Te pozy aniołków, łapeczki ściupione, oczka skupione, pysiunia słodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Sama bym całą zawartość talerza oddała :mrgreen:

Jak się cieszę ze zdrowia przystojniaka Kacperka. A Dropsa wycałowałabym (a on na mnie warczał :twisted: ;) ).
Aby z Kimisią to były tylko jakieś grymasy :ok: :ok: :ok:

Aniu, fajne masz stadko :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro wrz 22, 2010 11:50 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

A ja siedzę i oglądam tych dwóch żebraków. :1luvu: :ryk:
Cudowni są!
A to skupienie!!! :ryk:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro wrz 22, 2010 14:22 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

A Duża w przypływie chwilowej niepoczytalności zamówiła baranom nowy drapak, o taki :D http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... fitu/77493. Pstryk, pstryk, pstryk, przelew wysłany, poooszłooooo :D

Teraz obgryzam pazury, bo TŻ jak się dowie, to wyrwie ze mnie i z kotów wszystkie kłaki :roll:.
bo wydatków różnych multum i w ogóle ...

Jak przeżyjemy, a drapak dotrze, to damy znać :D.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro wrz 22, 2010 14:57 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Eee tam.
Nie powyrywa :wink:
Będzie się bał, że w odwecie nie dostanie już kurczaczka :mrgreen:
a koty bez włosów mu się poprzeziębiają i będzie musiał płacić za leczenie... :lol:
Drapaczek śliczny :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro wrz 22, 2010 15:28 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Wow... 8O Super atrakcja dla kotów :)
Aniu, znajdziesz dobre argumenty (część Anetka już Ci podpowiedziała) i wszyscy ostaną się w całości ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Śro wrz 22, 2010 17:28 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Ja już znalazłam same plusy! :mrgreen:
Primo - stoi napisane TANIO! :wink:
Secundo - cena okazyjna i 100wka w kieszeni!
Tercjo - ładne bydle!
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt wrz 24, 2010 13:26 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

pisiokot pisze:Dziękuję Wam najmocniej w imieniu Kacperka :1luvu:.
Obiecaliśmy kiciowi, że jak wyzdrowieje to szarpniemy się na nowy drapak (stary po czterech latach intensywnej eksploatacji jest już wielce sfatygowany i wygląda raczej żałośnie). Będzie sobie wchodził na hamaczek i spał na górze, tak jak najbardziej lubił do tej pory ...

pisiokotku, wszak słowo się rzekło :D
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt wrz 24, 2010 13:40 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Super drapak!

I faktycznie same plusy! Jeszcze na Nim zaoszczędziliście.

A oglądając zdjęcia chłopaków ... popłakałam się ze śmiechu :oops: oni chyba lekcje musieli przechodzić jakieś. A jaka zgodność w ich zachowaniu :ryk:
Dobrze, że sama w pracy siedziałam.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt wrz 24, 2010 14:13 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

przecie napisane, że TANIO :ok:
okazja duża to grzech nie kupić :twisted: :twisted: :twisted:

nam się też właśnie drapak złamał pod Heniem z Obłoczkami :twisted: :twisted:
więc może też by trzeba coś..... 8) :twisted: ale krótszego
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 24, 2010 14:16 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

ruru pisze:nam się też właśnie drapak złamał pod Heniem z Obłoczkami :twisted: :twisted:

O matko, a co oni na nim robili? 8O 8O
Obrazek

szybenka

Post » Pt wrz 24, 2010 14:23 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

tak się kitwasili na najwyższej półce :twisted: :twisted:
ale to już staryyy drapak jest
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 24, 2010 14:49 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

wania71 pisze:
pisiokot pisze:Dziękuję Wam najmocniej w imieniu Kacperka :1luvu:.
Obiecaliśmy kiciowi, że jak wyzdrowieje to szarpniemy się na nowy drapak (stary po czterech latach intensywnej eksploatacji jest już wielce sfatygowany i wygląda raczej żałośnie). Będzie sobie wchodził na hamaczek i spał na górze, tak jak najbardziej lubił do tej pory ...

pisiokotku, wszak słowo się rzekło :D

no tak ... wiedziałam, ze jakieś czujne oko wypatrzy te obiecanki :wink:
jak po leczeniu okazało się, że 4 stówki rozpłynęły się w powietrzu (na obfocenie, obklepanie i kłucie Kacperkowego dupska :roll:) to mi zapał do kupna mocno opadł. Ale ta cena naprawdę jest niewysoka, jak za drapak tej wielkości. Za takie na allegro to wołają czterysta złociszy i więcej. No i ładny jest :D.

ruru pisze:nam się też właśnie drapak złamał pod Heniem z Obłoczkami - tak się kitwasili na najwyższej półce
.

Ta, kitwaszenie się na najwyższej półce, po dwóch na jednej, ze zwisającymi na boki dupskami to największa radocha pod słońcem :D.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw wrz 30, 2010 7:33 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

I jak koci odbior nowego drapaka?? :)

Moje kociska dziekuja Cioci Ani i jej TZtowi oraz futrom za prezent :1luvu: - drapak co prawda jeszcze w pudle ale juz obwachany i przetestowany :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

[poprzednia][następna]