OTW-Dzieciaki...Prosze o zamknięcie watku!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 24, 2010 8:29 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

Za szczęśliwe rozwiązania - bo co tu można jeszcze napisać? :?
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt wrz 24, 2010 8:57 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

Ja-Ba pisze:Za szczęśliwe rozwiązania - bo co tu można jeszcze napisać? :?

Tylko i wyłącznie liczę na szczęsliwe rozwiązanie. Maluszki nie mogą tam zostać. Martwię sie by wszystkie się złapały, bo jeden nie powinien siedzieć tam sam.
Zresztą wszystkim się martwię.

Małe znalazły sie tam, bo ludzkie okrucieństwo nie ma granic. I wstyd mi za nasz gatunek :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 24, 2010 9:39 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

Dzwoniłam do domu!TŻ mówi,że mała już do góry kołami leżała i miziac sie chce.

Dzwoniłam też do Pana Wedkarza.Koty w nocy były,zeżarły zostawioną rybę i porządziły sie zanętą. Cholerka ,głodne nie będą. Ale może pośpią sie w tych dziurach. Tylko jak głęboko wleza, to nie zobaczy sie malców. Teraz jest cisza.
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 24, 2010 9:48 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

Dobrze, że weekend się zbliża...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt wrz 24, 2010 9:55 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

U mnie male z parkingu objadlo sie, zrobilo kupe (wzorcowa ;-)) i siku do zwiru, rozmruczalo sie, a teraz wtulone w kocyk spi. Idac "parkingowym" zargonem, to nadwozie jest czarne, a podwozie biale. A raczej domyslam sie, ze biale pod tym straszliwym brudem samochodowym. :-(
Smarti, ja mam Twoj numer telefonu - jesli jest aktualny - zadzwonie do Ciebie jak bedzie wiadomo ile kociat mamy. OK?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt wrz 24, 2010 10:05 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

z tego wkurzenia wczoraj i z tego że musiałam chyba wyrzucić z siebie żal-za co b.przepraszam..(że mrusia może nie pójsć do super domku nie z własnej winy :( )
zupełnie zapomniałam napisać o najważniejszym-

mój DT NIE JEST bezterminowy- bo ja 15-go pażdż wyjeżdzam (na prawie miasiąc)-także wtedy lub na ten czas maluszki będzie musiał przejąć ktoś inny.

to jedyne moje zastrzeżenie .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt wrz 24, 2010 12:06 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

ASIU nieszczęścia przyciągasz jak magnez :? jednak koty,które na ciebie trafiają mają ogromne szczęście-nie zostawiasz ich bez pomocy :1luvu:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt wrz 24, 2010 14:14 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

J.D. pisze:ASIU nieszczęścia przyciągasz jak magnez :? jednak koty,które na ciebie trafiają mają ogromne szczęście-nie zostawiasz ich bez pomocy :1luvu:

Asia ja nie przyciągam :mrgreen: same dopadają.
Wczoraj bladym switem z Agneską szukałyśmy gadzinek i nic.Raczej spodziewałyśmy sie,ze malce przy takich temperaturach nie przeżyły. Pojechałam z TZ po południu tak dla spokojności. A one są.
Wiem,ze lapka rozstawiona.Wczorajsze jedzenie pożarte.Czekamy na telefon P.Wędkarza!
Ale to Aga napisze co i jak, bo to ona działała na brzegu :mrgreen:

Ja prosze o kciuki mocne i nieustające.
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 24, 2010 14:33 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt wrz 24, 2010 14:38 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

dziś o 18-tej Agneska przywozi do mnie 2 z kiciów-tego z parkingu i jednego z nory.
potem prosto do weta na przegląd :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt wrz 24, 2010 15:56 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

ASK@ pisze:
J.D. pisze:ASIU nieszczęścia przyciągasz jak magnez :? jednak koty,które na ciebie trafiają mają ogromne szczęście-nie zostawiasz ich bez pomocy :1luvu:

Asia ja nie przyciągam :mrgreen: same dopadają.
Wczoraj bladym switem z Agneską szukałyśmy gadzinek i nic.Raczej spodziewałyśmy sie,ze malce przy takich temperaturach nie przeżyły. Pojechałam z TZ po południu tak dla spokojności. A one są.
Wiem,ze lapka rozstawiona.Wczorajsze jedzenie pożarte.Czekamy na telefon P.Wędkarza!
Ale to Aga napisze co i jak, bo to ona działała na brzegu :mrgreen:

Ja prosze o kciuki mocne i nieustające.

Działania na brzegu było nie za wiele - ani słychu ani widu, koteczki podobno w nocy budziły wędkarza w namiocie, wyżarły mu przynętę i kukurydzę z puszki. Rozstawiliśmy klatkę-łapkę i czekamy teraz na sygnał, że coś się złapało. :?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt wrz 24, 2010 16:11 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

Biedne maluchy. Kciuki za łpankę!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt wrz 24, 2010 17:11 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

no więc dziewczyny przywiozły dwa maluchy i pojechały bo złapał się trzeci :D :D
czyli jak rozumiem jeszcze jeden maluch do złapania..

idę do przyjezdnych trochę je ogarnąć bo na razie wyglądają jak niezłe brudaski :mrgreen: :mrgreen:

smarti

Post » Pt wrz 24, 2010 19:30 Re: OTW-Pomocy! Maluszki żyjące w norach! Pilnie DT!

Norowce sztuk dwa już u Smarti.Dzięki Iwonko i miło było poznać Ciebie i TZ+koty :1luvu:

Jak zawiozłyśmy parkingowego Agi i moją małą to zadzwonił pan z wieścią,że malec w łapce siedzi. Więc nazad po kolejnego. Maluchy miały jeszcze zaliczyć weta dzisiaj.Więc czekamy na wieści.

Łapka ponownie rozstawiona bo podobno i 3 jest jeszcze.Tylko P.Wędkarz widział go po raz ostatni w niedzielę.Mam nadzieję,ę to ten ostrożny i woli sie nie ujawniać.TŻ twierdzi,ze tyle żarcia co zostawiłam wczoraj jeden mały kot nie mógł pozreć. Przelazłam brzeg i faktycznie miska do czysta wylizana. Przy drugiej dziurze jedzenie jest a przy trzeciej już nie. P.Wędkarz będzie miał baczenie.

To złapane jest podobne do małej. Tylko ma więcej szarych plamek. bardzo się trzęsło ze strachu.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]