HUGO CHAVEZ na Paluchu - DO ZOBACZENIA :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 24, 2010 9:29 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

Hugo Chavez już dawno poza schronem :D Jest na kwaranntannie w domu przed domem ;)

A my tu ze Smarti o Bracie gadamy ;) Bo co się cieszyć z jednego kota, jak można z dwóch ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt wrz 24, 2010 9:31 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

nie, Hugo juz od 2 dni w dt; teraz bedzie wyciagany inny kot, w sb tez ma byc wyciagany Zwrotek

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt wrz 24, 2010 9:41 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

ja już się trochę zakręciłam... jak świński ogonek... 8O 8O 8O :?: :?: :?:

Smarti bierze Hugo i Brata na DT? a są potem już DS-y? bo o Zwrotku to jeszcze kojarzę (jakoś :wink: )....

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt wrz 24, 2010 10:00 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

alareipan pisze:Hugo Chavez już dawno poza schronem :D Jest na kwaranntannie w domu przed domem ;)

A my tu ze Smarti o Bracie gadamy ;) Bo co się cieszyć z jednego kota, jak można z dwóch ;)

znowu pisalysmy rownoczesnie :mrgreen:

Hugo w dt u osoby spoza forum czekamy na wyniki badan w kierunku grzybka.
Smarti bierze kotka z grzybem, ktory jedzie potem do ds - pozaforumowego
Zwrotek ma isc do domu w sb

POTRZEBNY DT DLA MIKI I LALLI, BLAGAM.......

JESLI ONE NIE PRZEZYJA, JA SIE POWIESZE, I NA FORUM BEDA 3 NIEPELNOSPRAWNE KOTY BEZ DOMKU... RATUNKU!!!!!!

Never

Post » Pt wrz 24, 2010 11:15 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

Never, napisz jeszcze raz cos o tych dwóch kotkach, ja nie czytam dokładnie: wiek, kolor, na co są chore...
AnielkaG

Post » Pt wrz 24, 2010 11:35 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

AnielkaG pisze:Never, napisz jeszcze raz cos o tych dwóch kotkach, ja nie czytam dokładnie: wiek, kolor, na co są chore...

Lalunia - młodziutka ok. 2 lata, czarna, smukła, drobna, miziatorka, ale delikatna wariatka, bardzo zabawowa. Wieczny glut i chyba grzyb, bo siedziała w "grzybach", a teraz w "recydywie". Wysterylizowana.

Mika-Morunia - bura z białymi dodatkami. Nie wiem ile może mieć lat, ale góra 4. Trafiła na Paluch z maluchami. Urocza przytulanka, nadaje się do kotów, psów, dzieci, lubi wszystkich. Spokojna. Nawrót gluta. Wysterylizowana.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt wrz 24, 2010 11:56 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

Dziewczyny jesteście tak zakręcone że ja za wami nie zdażam. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ZN

Od: Pt wrz 26, 2008 19:07

Post » Pt wrz 24, 2010 14:33 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

mam nadzieje, ze Mice i Lali tez sie uda opuscic szybko schron... :( Mika jeszcze do niedawna tak dobrze sie trzymala...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt wrz 24, 2010 14:36 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

czyli kiedy kumpel Hugona idzie na kąpiel i do szpitalika-bo ja też się pogubiłam :roll: :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt wrz 24, 2010 21:10 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

Mika i Lala moga dolaczyc do kotow ktore tak jak Przutulanka i Shiba zostaly zabranie za poźno. Prosze, pomozcie szukac dla ich dt, ja moge je na pare dni umiescic w lecznicy, ale potem musza trafic do dt. Moge je zabrac nawet jutro..... za tydzien moze byc za pozno... moze ktos ma jednak choc troche miejsca.... na pewno kotki musza byc iziolowane na okres leczenie gluta, wiec potrzebny jest dom z wolnym pokojem pomieszczeniem (lazienka tez bedzie lepsza niz schron)

Never

Post » Pt wrz 24, 2010 22:14 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

Miałam wydać 2 tymczasy w przyszłym tygodniu, ale k.. dom się rozmyślił, te dwa zajmują mi pokój kwarantannowy, bo warczą na inne koty. I nie mam ani jednego pomieszczenia do izolacji, nawet łazienka zajęta. Zresztą u mnie już prawie jak w schronie... :(
Niech ktoś się zlituje nad tymi dwoma, one będą jak Laura i Negrita, trochę miłości, antybiotyk, dobre żarcie i koty jak malowanie...I adopcje ruszyły...
AnielkaG

Post » Sob wrz 25, 2010 0:36 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

no to dowiem się czegoś o kumplu Hugona,chyba Bracie?

a ta milka i Lila to co im jest?
jakie to koty?
konkretnie ale wyczerpująco,pliz....
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob wrz 25, 2010 21:26 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

Ania, moze zamknac watek Huga i Zwrotka ? i pisac o nich w ogolnym paluszkowym? Albo zmienic tytul - bo obecne sa alarmujace - i zostawic watki - niech o kotkach pisza ich wlasciclele.....
Chwilowo na watek Palucha nikt nie zaglada, a tam teraz koty w potrzebue....
.. no i czas na watek dla Lali i Miki....

Never

Post » Sob wrz 25, 2010 23:20 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

alareipan pisze:Lalunia - młodziutka ok. 2 lata, czarna, smukła, drobna, miziatorka, ale delikatna wariatka, bardzo zabawowa. Wieczny glut i chyba grzyb, bo siedziała w "grzybach", a teraz w "recydywie". Wysterylizowana.

Mika-Morunia - bura z białymi dodatkami. Nie wiem ile może mieć lat, ale góra 4. Trafiła na Paluch z maluchami. Urocza przytulanka, nadaje się do kotów, psów, dzieci, lubi wszystkich. Spokojna. Nawrót gluta. Wysterylizowana.

Czy kotki się znają i lubią, czyli że powinny być brane razem? Czy po prostu razem o nich zawiadamiasz?
Bo ten grzyb mnie niepokoi, mamy i inne stworzenia w domu, a oddzielić trudno by było... I ja wiem, to będzie pytanie nowicjusza, ale ile trwa i kosztuje leczenie kataru, przyjmując, że będziemy maksymalnie sumienni i troskliwi?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob wrz 25, 2010 23:46 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - POTRZEBNY AWARYJNY TDT NA 3 TYG.

czyżby pojawiła się szansa na dt dla Miki i Laluni?

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

[poprzednia][następna]