Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:Z Pchełką lepiej, chyba na razie nie stanowi zagrozenia dla rezydentow. Czy ktos nie zasponsorowalby dla niej karmy Royal Calm?albo części wizyt u weta?
![]()
Alareipan - pamietaj o fotkach, o ktorych wczesniej pisalam, ok? W srode moge pomoc ze wszystkim, ale w czw jestem nieczynna, jakby co - drugi etap rozmowy kwaliikacyjnej....
Never pisze:czy to ten z ranai na bokach? bo juz mi sie wszystko myli, zmeczona jestem. dzis zobaczylam nicka Never i zaczelam sie zastanawiac skad go znam...
Never pisze:zostały tylko 2 kotki z 2009 r - Lala i Mika. Obie bardzo chore. Dt to dla nich szansa na zycie!
Never pisze:Chcialam przypomniec o kotkach, ktore są na Paluchu - niedlugo bedzie dla nich za poxno, jak dla Przytulanki, jak dla Shiby. A gdyby chociaz 2 tygodnie wczesniej, mogly zyc
Never pisze:Mika i Lala od ponad roku w schronisku, jedyne koty z 2009 roku. Są chore, sposob, w jaki je sie leczy nie pomaga, jedynie pogarsza sytuacje
Never pisze:Pchełka w ds, więc wsparcie nie jest potrzebne. Za to na inne koty, tak....
Never pisze:Mika i Lala moga dolaczyc do kotow ktore tak jak Przutulanka i Shiba zostaly zabranie za poźno. Prosze, pomozcie szukac dla ich dt, ja moge je na pare dni umiescic w lecznicy, ale potem musza trafic do dt. Moge je zabrac nawet jutro..... za tydzien moze byc za pozno... moze ktos ma jednak choc troche miejsca.... na pewno kotki musza byc iziolowane na okres leczenie gluta, wiec potrzebny jest dom z wolnym pokojem pomieszczeniem (lazienka tez bedzie lepsza niz schron)
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, szczurbobik i 99 gości