Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
qlenka pisze:Mam nadzieję, że Orchidka nie będzie miała mi za złe.
Wrzucam tutaj zdjęcia 3 słodkich maluchów, które mieszkają pod krzakiem
w okolicach Orchidki.
Czy ktoś mógłby dać im DT?
Na pewno długo nie zagrzeją miejsca, są takie urodziwe...
Rudy, tri i piękny tygrynio.
Pewnie kilka dni i powędrowałyby do DS... ale pod krzakami to ludzie co najwyżej grzybów (zwłaszcza przy tej pogodzie) szukają, nie kotów...
ASK@ pisze:Pola szuka DS. W piątek ma sterylke i może pakować się powoli.
Pola ma ok 6 miesięcy. Jest prześliczną kicią trikolorką o przedłużonym włosie i puszystym wiewiórczym ogonku. Pola nosi go dumnie chwaląc sie nim całemu swiatu. jest białą w plamy rude,czarne,bure z pręgami. Ma chwościki w uszkach i miedzy łapkami. Znamię na nosku dodaje jej łobuzerskiego uroku.Pola ma wiele energii i jest łobuziakiem. Uroczym chuligankiem.Gania do upadłego za kulkami, myszkami, futerkiem...co wpadnie jej w łapki. Zasapie się a nie przestanie.Ma apetyt i nie ma problemu z kuwetą. Pola poz tym uwielbia ludzia. Nie przychodzi na kolana,choć uważam,ze to tylko kwestia czasu. Ale lubi pchac sie do łóżka czy koc. Wtulić sie, mruczeć i położyć głóke na zgięciu ramienia. Nic ją nie zrazi by to zrobić. Minusemtego jest to,że ma się zajętą poduszkę, ciepłe żeberka przy sobie i ciągle włączony motorek przy uchu.
Pola szuka domu.Dobrego z kocim towarzystwem.Lubi koty, choć potrafi pokazać kto rządzi w domu. Ma swoje zdanie ,potrafi napyszczyć nam jak jej coś nie pasuje. Psa i innych kotów nie boi sie.Nie lubi czesania i obcinania pazurków.
Chętni proszeni są o zgłaszanie sie i ustawianie w (mam nadzieję)licznej kolejce.
Pola – właścicielka zwiewnego ogona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości