Kocia Skarbonka- zostań Felinotropem:))Mamy Skarbonkoty!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 23, 2010 8:42 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

pucio79 pisze:
molly88 pisze:
krynia08 pisze::cry: :cry: Mary POMOCY a ja ide sie spalić :evil:

Kryniu nie :* Dziękuje Ci za czary dodały mi otuchy na egzaminie :*
Trudno jestem przyzwyczajona że całe życie mam pod górkę :roll: Muszę jakoś dać radę.

molly głowa do góry, może skorzystaj z pomocy MaryLux - do grudnia jeszcze sporo czasu :ok:

W dodatku na te testy trzeba się przygotowywać inaczej - to nie znajomość języka jest tu najważniejsza, tylko umiejętność rozwiązywania testów jako testów. Ja przed FCE miałam ileś tam lekcji przygotowujących do tegoż właśnie. Moja nauczycielka twierdzi, że zna osobę (i to nie ja jestem tą osobą), która FCE zdała, bo umiała właśnie testy rozwiązywać, ale w życiowych sytuacjach niekoniecznie umiałaby się dogadać.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw wrz 23, 2010 9:51 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

8O dobrze ze ja już nie musze do szkoły chodzić :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw wrz 23, 2010 9:52 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:8O dobrze ze ja już nie musze do szkoły chodzić :ryk: :ryk:

i egzaminów zdawać :mrgreen:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw wrz 23, 2010 9:53 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

pucio79 pisze:
krynia08 pisze:8O dobrze ze ja już nie musze do szkoły chodzić :ryk: :ryk:

i egzaminów zdawać :mrgreen:

:mrgreen: zostały te z życia ale one chwilami są gorsze 8)
krynia08

Post » Czw wrz 23, 2010 10:02 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

A mi czasem brak szkółki. Pewnie na emeryturze coś postudiuję :)

MaryLux

Post » Czw wrz 23, 2010 10:03 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

MaryLux pisze:A mi czasem brak szkółki. Pewnie na emeryturze coś postudiuję :)

:ryk: :ryk: :ryk: ja mam za daleko do szkoły :mrgreen:
krynia08

Post » Czw wrz 23, 2010 10:04 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:
MaryLux pisze:A mi czasem brak szkółki. Pewnie na emeryturze coś postudiuję :)

:ryk: :ryk: :ryk: ja mam za daleko do szkoły :mrgreen:

U mnie na odwrót: gdzie się nie ruszę, zawsze się o jakąś uczelnię potknę

MaryLux

Post » Czw wrz 23, 2010 10:11 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

ja bym musiała ze 3 pacierze odmowić zanim bym dotarła do autobusu :ryk: potem dużo zdrowasiek aż bym dotarła do jakiegoś duzego miasta :ryk:
krynia08

Post » Czw wrz 23, 2010 10:33 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

PILNIE POTRZEBNY DOM DLA FILEMONKA! viewtopic.php?f=13&t=114873&p=6443147#p6443147 :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 23, 2010 10:45 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

Gibutkowa pisze:PILNIE POTRZEBNY DOM DLA FILEMONKA! viewtopic.php?f=13&t=114873&p=6443147#p6443147 :(

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
krynia08

Post » Czw wrz 23, 2010 10:46 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:ja bym musiała ze 3 pacierze odmowić zanim bym dotarła do autobusu :ryk: potem dużo zdrowasiek aż bym dotarła do jakiegoś duzego miasta :ryk:

Cały różaniec

MaryLux

Post » Czw wrz 23, 2010 10:51 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

a może dla kotka bez ogonka zapewnić dożywotni dom tymczasowy na utrzymaniu skarbonki :oops: taki wspólny nasz bidak, a domek by zapewnil jaki nasz anioł :oops: :oops: tylko to przychodzi mi do glowy- KTO PRZYGARNIE KALEKĘ :!: :!: a za glupiego pomysła walcie mnie po głowie 8)
krynia08

Post » Czw wrz 23, 2010 11:09 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

molly88 pisze:
MaryLux pisze:
molly88 pisze:Nie zdałam :cry: ryczec mi sie chce :(

I co teraz? Jaki to poziom był?

Ogolnie znowu ide na kurs powtórkowy. Egzamin bede miała we grudniu. I jak wtedy go nie zdam to nie jestem dopuszczona do obrony pracy inzynierskiej :( Był to poziom upper - intermediate.

Co z tego ze ja dany tekst rozumiem, ale nie potrafie dopasować jakie zdanie ma tam być, co z tego ze np całe zdanie rozumiem i nie wiem co wspica w pusta luke. Eh masakra jakas :( To jest chore mam srednia na stypendium wszystko inne zaliczam a z tym nie potradfie sobie porardzic w 2 terminach nie zdało 28 osob z 280 w tym ja ekstra :cry:

Chyba naprawde jestem antytalencie... :(

To 10% to jest sporo. Pewnie jakimiś kluczami sprawdzają :| Jak ja się cieszę że ja np. maturę zdawałam starą bo teraz to jakaś masakra z tymi testami pod klucz... :roll:

Trzymam kciuki :ok: Na pewno nie będą robili tak żebyś nie mogla się bronić ;) Przecież to by była paranoja gdybyś przez język nie mogła pracy bronić.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 23, 2010 12:02 Re: Kocia Skarbonka- jesteś już z nami? Zapraszamy

krynia08 pisze:a może dla kotka bez ogonka zapewnić dożywotni dom tymczasowy na utrzymaniu skarbonki :oops: taki wspólny nasz bidak, a domek by zapewnil jaki nasz anioł :oops: :oops: tylko to przychodzi mi do glowy- KTO PRZYGARNIE KALEKĘ :!: :!: a za glupiego pomysła walcie mnie po głowie 8)

Pomysł niegłupi, tylko kto ma miejsce?

MaryLux

[poprzednia][następna]