A Oliwka na pewno zna Urinowet Cat, bo u nich kupuję i chyba nawet przywoziła mi do Lubonia. Pewnie miała chwilowe zamglenie

Idę namawiać rude na kuwetę ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Też przeżywałam pierwszy zastrzyk - a najgorszy był oczywiście ten dany Rychowi, też zwiał z igłą
A Oliwka na pewno zna Urinowet Cat, bo u nich kupuję i chyba nawet przywoziła mi do Lubonia. Pewnie miała chwilowe zamglenie![]()
Idę namawiać rude na kuwetę ...
catawba pisze:ja Cię podziwiam z tymi zastrzykami. ja się nie odważę, ale na szczęście mam tż od tego![]()
dziwne, że Oliwka nie skojarzyła Urinovetu, skoro to ona nam go polecała jakiś miesiąc temu i jeszcze z szafki wyciągałahmm.. ale też go polecam, od ostatniego cewnikowania go dajemy, ale sam nie chce pić, podaję rozpuszczony w mleku strzykawką codziennie rano. póki co, jestem zadowolona
![]()
Uropet daję za to wieczorem. jak podetknę pod pyszczek to wyliże, ale jak go nie przytrzymam to ucieka.
Aśku bądź twarda! struwity to niełatwy przeciwnik
maggia pisze:Cześć!![]()
Ja wolę jak ciocia Avian przyjedzie moim kotom zastrzyki dawać.![]()
Nie dziwię się Asiu, ze się boisz. Mnie też to ciężko idzie, a tyle razy już robiłam.![]()
Ile kosztuje badanie moczu na Wojska, bo chyba Czarnej będę łapać?
kalair pisze:Cześć Słoneczka! Witaj Asiulek! Jak tam?
Avian pisze:Hej kumple
Pulpi, jak się czujesz?
Nasze rude nasikało - na korytarzu![]()
Gagat zniesmaczony
Avian pisze:Z Mrumena leci, oj leci - całe litry![]()
Bo on tak dwa dni potrafi zbierać![]()
Gagat
MaryLux pisze:bry
kalair pisze:Biedny Pulpiś.
Cześć poranne kotusie i Asiu!Miłego dzioneczka!
Avian pisze:Hej chłopaki i dziewczyny
Jak się czujesz Pulpetku?
Dzisiaj Mru jedzie do weta, pewnie tez odstoimy w kolejce ...
maggia pisze:Witam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości