Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 11:46 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Coco i Chanel - piękne dla nich imiona :D Tylko Tęcza jakoś tak... Co powiecie na Frida? Jeśli nawiązywać do jej malowniczo kolorowego wdzianka ;)

Szukamy DT dla małej i większej!!!!!!!!!!!
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Śro wrz 22, 2010 11:46 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Zapisy na pomazańce 8) jak również informacje co u malucha słychać w moim osobistym wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112051 od strony 14
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Śro wrz 22, 2010 11:48 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

kasiakom pisze:No to kamień z serca, że wszyscy już o tym wiedzą :wink: :mrgreen:

A co tu ukrywać, dochód z kociąt przeznaczy się na "koty w potrzebie" :twisted:
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro wrz 22, 2010 11:56 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Jestem w potrzebie miauuuuu :lol:
Ok, koniec OT - będę zaglądać do pięknych panien, kciuki za DT i jak najlepsze DS :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro wrz 22, 2010 12:10 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Jaś&Małgosia pisze:Coco i Chanel - piękne dla nich imiona :D Tylko Tęcza jakoś tak... Co powiecie na Frida? Jeśli nawiązywać do jej malowniczo kolorowego wdzianka ;)

Szukamy DT dla małej i większej!!!!!!!!!!!

Uff to dobrze, że się nie podoba ta Tęcza:-). Tyle, ze na tym bazarku jest tak, że osoba proponująca wpłaca kasę.....nooo pokombinuje;-)

Noo pilnie szukamy, bo ja mam w niedzielę gościa. Obie panie baaardzo fajne, a jakby się wiecej tymczasów trafiło, to jest do wzięcia taki mały rudy gość z psychiatryka ( autentyk ze szpitala psychiatrycznego - cuuuudny kociak)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro wrz 22, 2010 16:07 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

To to się cieszę że już jeden kociak ma DT byle jeszcze DS szybko się znalazły .

Ewcia87

Od: Czw lip 15, 2010 12:12

Post » Śro wrz 22, 2010 16:42 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Ewcia87 pisze:To to się cieszę że już jeden kociak ma DT byle jeszcze DS szybko się znalazły .

Jeszcze jeden by ratował sytuację, ale ja się postanowiłam twardo nie przejmować.

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 22, 2010 16:49 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Jaś&Małgosia pisze:Co powiecie na Frida? Jeśli nawiązywać do jej malowniczo kolorowego wdzianka ;

Frida - pięknie!

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Śro wrz 22, 2010 17:53 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

FRida bardzo ładnie chociaż kojarzy mi się z taką rurką dla dzieci do nosa :)
ale Frida ładnie ja kiedyś chciałam dać kotu na imię Fiolka :) ale może kiedyś
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro wrz 22, 2010 20:45 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Przywitam się, bo podczytuję :) Kociaki super :) Ja, to zaraz bym wzięła jednego na DT, ale po ostatnim DT mój TZ powiedział, że więcej nie chce kotów na tymczasie (bardzo się do naszej przywiązał i już prawie miała zostać :))
A jak one zachowują się w stosunku do innych kotów?

Sylwia M.

Od: Wto lip 27, 2010 17:36

Post » Śro wrz 22, 2010 20:53 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Do kotów to akurat idealnie. Postawa ciekawska, bez prychania - bez syczenia. Aczkolwiek wielkiego u mnie kontaktu nie miały, bo ja je izolowałam - w końcu to ulicznice:).

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 22, 2010 22:04 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

:ok: za ulicznice :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro wrz 22, 2010 22:38 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Szukamy domków też z wieczora :)
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Śro wrz 22, 2010 22:58 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Witam.
Jestem zainteresowana adopcją kociaka na stałe.Najchętniej kotki (kociak będzie wysterylizoway jak osiągnie odpowiedni wiek).Kotek będzie mieszkał w domku z ogrodem.Sprawa jest dość pilna.W piątek wyjeżdżam i muszę się u rodzinki pojawić z obiecanym kotem (którego znajomy buchnął mi sprzed nosa).Bardzo proszę o podanie telefonu na maila.Skontaktuję się i wszystko dokładnie opowiem.Mogę podpisać umowę adopcyjną.Pozdrawiam Magda

dziamak

Od: Śro wrz 22, 2010 22:46

Post » Czw wrz 23, 2010 6:04 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Huhuhuhu czyżby DS? :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

[poprzednia][następna]