TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 9:05 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

to się jaednak zamelduję :D

bardzo żadko piszę, ale jestem
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Śro wrz 22, 2010 11:24 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

dbać o siebie ..jak to sie robi? :roll:

czuje się jak wyrzuta i wypluta :oops: gorączka nadal mnie męczy ,zatoki całe w ropie i krtań też ,w nocy bardzo mnie dusiło ,bałam się że pogotowie murowane ,ale jakoś po lekaCH WYCISZYŁO SIĘ.Zęby nie bolą ,ćmią.

powinnam mieć wolne ,powinnam zostać w domu i się wyleczyć ale nie ma tak dobrze ,każdy dzień to 30 zł mniej :cry:

poczłapię teraz do wetki.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 22, 2010 11:41 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Czasem nie ma, że boli. Tak się cieszyłam, że mam teraz półtora etatu, że trochę zarobię i proszę. Niech żyje zgrabność! W niedzielę wlazłam w lesie w lisią norę, skręcona lewa kostka a łokieć, na którym się oparłam jest siny prawie po pachę i nadgarstek :) Jestem śliczna :) Nie mogę używać kul ze wzg na uszkodzoną rękę, kicam zatem na jednej nodze. Zwolnienie do 1 października, dyrektor mnie przeklnie, kasa poszła się bujać. No ale co ja mogę :) Grzecznie się nie ruszam, okładam kończyny kotami a działalność ograniczam do sprzątania kuwet.
Po co to piszę? Bo czasem jednak trzeba pogodzić się z tym, że zdrowie jest najważniejsze. Siła wyższa zadziała a człowiek musi się z tym pogodzić i tyle.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Śro wrz 22, 2010 12:16 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Witam! :D

Zawsze czytam ,choć mało się odzywam. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 22, 2010 13:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Gutek ,współczuje ,ja nie mogę iść na zwolnienie bo mnie wyciepią ,tu są inne reguły :cry:
samo życie :?
ale cieszę się że jest praca ,co ja bym bez niej zrobiła :strach: :strach: :strach:

zimno mi okropnie ,spać chyba już nie pójdę ,troszkę pózno się zrobiło .
Wczoraj po godzinnym spóznieniu do pracy postanowiłam jechać autobusem ,zobaczymy jak mi to wyjdzie 178 jedzie bezpośrednio na Rondo ONZ byle nie było korków :evil:

maggia witaj :D
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 22, 2010 15:40 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

DR I Pupiś na cito wylądowały u wetki ,obaj zaczęli rzygać ,mam dość :cry: każdy dostał kroplówkę i przeciw wymiotny i Pupiś czyli biały wydaje się czuć mimo wszystko lepiej ,.leży i bawi się własnymi łapkami ,DR. osowiały ja już do pracy co by się nie spóznić jak wczoraj . :?

wszystko na wielkiej pszczole ,głodna jestem ale to już jak wrócę z pracy nadrobię .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 22, 2010 16:12 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

witam, dopiero złapałam chwilę żeby zobaczyć co słychać

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro wrz 22, 2010 21:24 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

ja po prośbie przyszłam
może ktoś jeszcze nie głosował w krakvecie ?
kandydatem jest w tym miesiacu pani Ala Orzechowska
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 03&start=0

a przyszłam pospamowac bo nie cierpię jak ktoś się wyłamuje i gra nie fair
jak wspolny kandydat to wspolny
kurcze mogli się zmobilizowac jak była wewnetrzna ankieta
ech

i juz nie marudze

btw podczytalam gdzie indziej ze Dorcia będzie miała ciepło :piwa:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro wrz 22, 2010 21:47 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dorotko z p/bólowych nawet na ból zęba czy migrenę można używać Nimesilu jest w saszetkach, ale na receptę. Opakowanie kosztuje około 20 zł i trzeba lekarzowi powiedzieć jakie leki się przyjmuje, żeby nie wystąpiły interakcje.
Alex go bierze przy migrenowych bólach od ucisku guza, przy dłuższych czy mocniejszych bierze specjalne saszetki. Ja go osobiście wypróbowałam przy bólu zęba. Żołądek mam zjechany i czuję i tramal i ketonal, nimesil nie spowodował u mnie bólu żołądka, ale osłonowy wzięłam.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw wrz 23, 2010 2:25 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Sobie zaznaczę, zeby mi watek nie uciekl.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw wrz 23, 2010 5:43 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Witam wszystkich :D

dorobella pisze:Dorotko z p/bólowych nawet na ból zęba czy migrenę można używać Nimesilu jest w saszetkach, ale na receptę. Opakowanie kosztuje około 20 zł i trzeba lekarzowi powiedzieć jakie leki się przyjmuje, żeby nie wystąpiły interakcje.
Alex go bierze przy migrenowych bólach od ucisku guza, przy dłuższych czy mocniejszych bierze specjalne saszetki. Ja go osobiście wypróbowałam przy bólu zęba. Żołądek mam zjechany i czuję i tramal i ketonal, nimesil nie spowodował u mnie bólu żołądka, ale osłonowy wzięłam.

dorobella słyszałam ze to jest bardzo dobre ,moja koleżanka powiedziała że bóle kręgosłupa przeżywa tylko dzieki temu lekowi ,niestety ja jako alergik mam zawężone możliwości i szczerze się przyznam że najchętniej używam leki które znam bo ...się boje nowych :oops:
ale może jak mi lekarz w końcu przepisze to zaryzykuje.

3 x pisze:ja po prośbie przyszłam

a przyszłam pospamowac bo nie cierpię jak ktoś się wyłamuje i gra nie fair
jak wspolny kandydat to wspolny
kurcze mogli się zmobilizowac jak była wewnetrzna ankieta
ech

i juz nie marudze

btw podczytalam gdzie indziej ze Dorcia będzie miała ciepło :piwa:

masz rację ,takie rozłamy po czasie są bardzo frustrujące :?

mała żabka sama zasuwa po schodach ,śmiesznie to wygląda bo schody są takie wielkie :wink:

kociaki nie rzygają.

ja czuje się lepiej ,po malutku dochodzę do używalności ,.a dzis bym zaspała :oops: tak często budzę się w nocy i sprawdzam maluszki że w końcu mnie zmogło :oops:

buziaki i miłej pracy :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 23, 2010 7:10 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

witam porannie i życze miłego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 23, 2010 9:11 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Wlazłam - wątek jest zamknięty - nie mogę zagłosować :( .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 23, 2010 12:35 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Marcelibu pisze:

Wlazłam - wątek jest zamknięty - nie mogę zagłosować :( .

no własnie nie wiadomo o co cho

ale Brzeg robił świństwa
logowal się bardz podobnymi nickami co ludzie z miau i dogo
tak sie nie robi

przepraszam Dorcia, ze zasmiecam Ci wątek

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Czw wrz 23, 2010 12:43 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

3 X ,NIE ZAŚMIECASZ ,PRZYKRE ZE NIE MOŻNA NIC Z TYM ZROBIĆ :cry:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]