Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna57 pisze:Sama słodycz malutka![]()
Będzie Tobie ciężko wydać
zabers pisze:moś pisze:Zabers- pamietasz bajke Andersena:" Olle- zmruż- oczko"? Taka makabryczna dosc bajka jak niektore u Andersena. Tak mi sie skojarzylo![]()
I nie tylko tę. "Czerwone trzewiczki" albo np. "O dziewczynce, która podeptała chleb" też były niezłe
zabers pisze:anna57 pisze:Sama słodycz malutka![]()
Słodycz jest, to prawda, ale ta słodycz mocno już doskwiera Kredce.Męczą ją, skubią , zabawki zabierają, a Kredka chce się bawić. I ma swoje ulubione zabawki, a tu małe zaraz przybiegają i bęc! - tarmoszą. I się Kredka męczy. Jest szczęśliwa kiedy śpią. Trochę je tam jeszcze wylizuje, poprzytula, ale częściej strofuje, a nawet i klapsiora da.
moś pisze:zabers pisze:anna57 pisze:Sama słodycz malutka![]()
Słodycz jest, to prawda, ale ta słodycz mocno już doskwiera Kredce.Męczą ją, skubią , zabawki zabierają, a Kredka chce się bawić. I ma swoje ulubione zabawki, a tu małe zaraz przybiegają i bęc! - tarmoszą. I się Kredka męczy. Jest szczęśliwa kiedy śpią. Trochę je tam jeszcze wylizuje, poprzytula, ale częściej strofuje, a nawet i klapsiora da.
No jak kazda matka, euforia macierzyństwa u niektorych mija z bezpowrotnie
matka maruda pisze:Zabers, myślę, że takie słodziaki szybko znajdą swego amatora.
anulka111 pisze:nie wiem jak Ci sie to udalo,male foty wyszly swietne
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, MB&Ofelia i 53 gości