Znowu mam tymczasa ale bardzo niespodziewanego, więc proszę o pomoc gdyż już poprzez to forum udało mi sie znaleźć dom dla innych, tym razem kociak w potrzebie.
PILNIE DOM!!!Pchełka trafiła do mnie z ulicy z pętli autobusowej. Była wygłodniała, wystraszona ale przyjazna. Ma około
2-3 msc. Jest łagodna i bardzo lubi przebywać na kolanach. Jak się czegoś boi to po prostu ucieka, nie drapie.
Wiecznie mruczy
nawet podczas gdy weterynarz ją badał
Obecnie
została odrobaczona, odpchlona, i ma wyczyszczone uszy. Jest bardzo odważnym kotkiem gdyz pierwsze co zrobiła gdy do mnie trafiła to pobiegła do psiej miski coś ukraść gdy psina akurat jadła, więc to szalony kot
Jej imię jest od tego gdyż jak została znaleziona była pokryta cała pchłami, zapewne jakby została na ulicy po prostu zjadłyby ją żywcem, teraz jest ok. Taki mały kotek a już bardzo dużo przeszła. Oczekuje spokoju i przytulnego domu. Ja jej zatrzymać nie mogę, mam swoje dwa koty. Możesz zobaczyć na zdjęciach jak wygląda za swoim domkiem. Ten dzieciak już tyle wytrzymał, więc zlitujmy się nad nią i dajmy jej dom, żeby już nie musiała walczyć o przetrwanie.
ink na gumtree
foto
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z231632551