Przez życie o trzech łapkach- Pilnie DT dla małej koteczki!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 14:41 Re: Przez życie o trzech łapkach- Pilnie DT dla małej koteczki!

no to na pierwsza :) brak lapki niczego nie przekresla :) Moze jako wychodzace koty to one nie bardzo sie nadaja, bo moga sobie nie poradzic, natomiast w domu-jak najbardziej :)
Czort radzi sobie znakomicie, praktycznie nic nie jest dla niego przeszkoda nie do pokonania. No, moze czasami potrzebuje malenkiej pomocy zeby przeskoczyc wieksza odleglosc... ale to czasami :) Poza tym drapak, stol, szafa... co to dla niego :ok: A najfajniejszy widok jest wtedy, jak chce cos pacnac ta lapka ktorej nie ma :ryk: :ryk: jak sie zapomina, ze nie ma jednej lapki i chce zlapac cos, pacnac kilkutem :ryk: :ryk: :ryk: widok przezabawny :ryk: :ryk: Te koty radza sobie znakomicie mimo swojego kalectwa. :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 22, 2010 17:15 Re: Przez życie o trzech łapkach- Pilnie DT dla małej koteczki!

pozwolicie moi drodzy przyjaciele, ze przypomne sie z moim najnowszym watkiem viewtopic.php?f=1&t=116903&start=0, zwlaszcza, ze jest ciekawy konkurs dla osob lubiacych robic banerki, konkurs z nagrodami :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 18, 2010 22:06 Re: Przez życie o trzech łapkach- Pilnie DT dla małej koteczki!

Ponieważ nie lubię się powtarzać oraz zamieszczać odsyłaczy (nudne) napiszę tylko że charakter kota po amputacji w ogóle się nie zmienia. To dla tych wszystkich którzy ferują wyroki.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pon paź 18, 2010 23:12 Re: Przez życie o trzech łapkach- Pilnie DT dla małej koteczki!

Dokładnie , Czortowi to w niczym nie przeszkadza, skacze po szafie , i po drapaku , jest w 100% sprawny :ok: Jedynie ta jego grzybica jest nie do pokonania a i temperament to Czorcio ma :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 20, 2010 13:13 Re: Przez życie o trzech łapkach- Pilnie DT dla małej koteczki!

Czytnik "się popsiuł', więc nie zamieszczę współczesnego zdjęcia kota mojego życia mam tylko stare (jako tapetę) z pierwszej nocy u mnie (dobę po amputacji). To co widać to odratowana druga tylna łapa.

P. S. Też na szczęście pozostał jej odruch np. drapania się w ucho (kiedyś wydawał mi się tragiczny) - wiadomo wówczas że należy ucho podrapać wkładając palec do środka aż do skutku (tipsów raczej do tego nie używam :mrgreen: ).

Obrazek

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

[poprzednia]