Po małym zawahaniu mam wielkie przeczucie że ten domek będzie świetny, jak tylko Anik pojedzie, zrobie wszystko aby miał towarzyszke. Tzn adoptująca sama chciała ale widze że działa racjonalnie, przy Aniku prosiła o czas na konsultacje z rodziną i przemyślenie jego dziczy. Po wyborze Toli też powiedziała że jeszcze chwila do namysłu więc czekamy. Nie powiem- byłby to dodatkowy bonus
Muszę uprzedzić, że mój czas na tym forum i w ogóle w tej działalności dobiega końca. Na forum bywam teraz rzadko i to się raczej nie zmieni. Sprawa Łapka i mistyfikacji, jaka miała miejsce na jego wątku oraz reakcje i oskarżenia ludzi tam piszących skutecznie zniechęciły mnie do zaglądania tutaj. Dalsza działalność w takiej formie, jak do tej pory, wydaje mi się niemożliwa. Brak pieniędzy na leczenie, brak domów tymczasowych, brak pieniędzy na hoteliki, brak instytucjonalnego wsparcia skazały nas na swoistą partyzantkę, która nie powinna mieć miejsca, gdy w grę wchodzi zdrowie i życie zwierzęcia. Chciałbym do końca roku "domknąć" sprawy wszystkich kotów, w których życie się zaangażowałem. Ten termin nie jest oczywiście nieprzekraczalny, raczej należy traktować go jako orientacyjny. W przypadku kotów znajdujących się pod naszą opieką zawsze chętnie pomogę w transporcie do domku czy do weta. W razie potrzeby służę także radą. Nie chciałbym jednak angażować się w nowe sprawy - chyba że na zasadzie pomocy doraźnej.
Zapomniałam napisać że nasza Lorka zagarnęła kilka medali na wystawie kotów w Bydgoszczy Domek dzwonił dumny i mówił że zakasowała pozostałe Europejczyki Zdjęcia mam obiecane, więc na pewno wstawię. Kilka już jest na wątku kieleckich wyadoptowanych
Niteczko, już chciałam trochę poogłaszać, ale właściwie nie wiem nic na tema tego, czy jakieś koty znalazły domki. Czy mogłabym prosić o jakąś aktualizację? Nie było mnie w Kielcach ponad miesiąc, pogubiłam się trochę. Może dałabym radę przejąć wszystkie podkreślone przez ciebie portale
i ja także chętnie poogłaszam przydała by się jakaś aktualizacja za jakiś czas będę mogła także wspomagac jakiegoś kota/ koty np karmą ale kompletnie nie wiem jak to teraz wygląda kto gdzie jest i czego potrzebuje
Do ogłaszania są chyba kotki z hoteliku. Ja też nie bardzo wiem Prada pojechała Pestka, Aria, Tampi i Czekoladka też Apis z towarzyszką chyba też. Ogłaszam powoli Melę, Igrasię, Demi, Lunę, Marusię, Kalę. Nie wiem czy ogłaszać Tolę - jak Anikowy domek Aniu? Nie wiem co z kotami z ulicy Ale wszystko i tak musi zaktualizować Fiona.
Podobno jest fajna strona: domowe tygrysy. Spory odzew. Ja nie dam już rady , może ktoś by chciał?
Ostatnio edytowano Wto wrz 28, 2010 9:22 przez Niteczka 1, łącznie edytowano 1 raz