Wielbłądzio pisze:Wielbłądzio pisze:A skórka bura z białymi wykończeniami będzie dostępna na KB czy mogłabym kupić poza kolejnością?
Razem z marmurkową to już sporo footra, wyjdą solidne kapcie.
Jeszcze się trochę wstrzymam...

Moderator: Estraven
Wielbłądzio pisze:Wielbłądzio pisze:A skórka bura z białymi wykończeniami będzie dostępna na KB czy mogłabym kupić poza kolejnością?
Razem z marmurkową to już sporo footra, wyjdą solidne kapcie.

vega29 pisze: Jakbyś powiedziała, ze do Lizia dodasz 120 zł, to może by ktoś wziął![]()
Figaro vel. Mruczuś pozdrawia kumpla po rozumku i fachu, of cours

Marcelibu pisze:Regata pisze:Marcelibu pisze:http://www.youtube.com/watch?v=QMSIp9NJVpco jest. Jestem Lizak i niczego się nie boję
.
jaki on śliczny![]()
rzeczywiście podobny z krawata do Gutka
doczytałam o drzwiach - naprawdę łobuz kochany!
Chcesz go? +120 zł. zwrotu za stłuczoną szybę - ofkors![]()
Dziś rano znowu były mizianki na piorącej pralce. "Pysio mi miziaj, no uszy, drap - tak, proszę. O jeszcze, i jeszcze, grrr...." Mordka była rozpłaszczona na pralce, dupiszcze w górze. Tak go kocham...
Regata pisze:Marcelibu pisze:Regata pisze: jaki on śliczny![]()
rzeczywiście podobny z krawata do Gutka
doczytałam o drzwiach - naprawdę łobuz kochany!
Chcesz go? +120 zł. zwrotu za stłuczoną szybę - ofkors![]()
Dziś rano znowu były mizianki na piorącej pralce. "Pysio mi miziaj, no uszy, drap - tak, proszę. O jeszcze, i jeszcze, grrr...." Mordka była rozpłaszczona na pralce, dupiszcze w górze. Tak go kocham...
dawaj! dopłacisz mi potem pięć razy tyle, żeby Ci go oddać
Wielbłądzio pisze:Kochana Mamusiu,
dzisiaj w nocy znowu obszczałem tę szafkę w korytarzu. Sama wiesz, jak już śmierdzi. Mamusia Kasia kazała mi iść zapracować na nową, ale ja nie mam pojęcia gdzieDasz mi namiary, gdzie podłapał fuchę Twój Lizio?
Bardzo proszę.
Bo inaczej Mamusia Kasia pewnie wreszcie mnie uśpi![]()
Twój Synek Licho Szczyl

moś pisze:hm..trzeba kupisc kryta kuwete, nie da rady.Ja ma jedna kuwete w lazience w druga w malym przedpokoiku przed lazienka. Kiedys wstawilam na chwile do kuchni to zadne nie weszloDrewno tez niezle wsysa siki, Ptys mi troszke zalatwil deski w kuchni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 13 gości