Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! zdj. kawalera s.10

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 10:10 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Georg-inia pisze:TŻ woła na niego maślak :cry:

Inga, sorki, ale nijak nie mogłam się powstrzymać :ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 21, 2010 14:48 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Maślaczku
gdzie ty tak daleko :?:
też by się banerek przydał ci :ok: 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto wrz 21, 2010 14:58 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

ruru pisze:Maślaczku
gdzie ty tak daleko :?:
też by się banerek przydał ci :ok: 8)

Ciociu, jaki banerek? Ciocia wie, jak ja wyglądam? prawie łysą głowę mam, a Duża co dzień nowe miejsca z grzybem znajduje i jej się na płacz zbiera.
Wczoraj, jak Duża wróciła z pracy, marudziła, że ona bunkry jakieś chce zlokalizować, ale sama się boi, i żeby Duży z nią poszedł. Poszli, wrócili po półgodzinie i przynieśli pół koszyka takich dziwnych. Duży powiedział, że to moi pobratymcy: zajączki i podgrzybki. Ponawlekał je na nitkę i powiesił, a potem dobry humor mu przeszedł i już przestał nazywać mnie Maślakiem, od wczoraj woła za mną "czarny parchu, będziesz jadł?...?" :cry:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 21, 2010 15:03 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

oj no wiem że w grzybki obrodziło tego lata :wink:
ale żeby na główce wykwit zrobić :evil: :evil: sio grzybole od biednej kociny

Lorenzik tylko ty im się nie daj nanizać na nitkę :!: :!:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto wrz 21, 2010 15:24 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Georg-inia pisze:...i już przestał nazywać mnie Maślakiem, od wczoraj woła za mną "czarny parchu, będziesz jadł?...?" :cry:

Inga, ja Cię bardzo, naprawdę bardzo przepraszam, ale :ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Post » Wto wrz 21, 2010 18:28 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Biedny Lorensik. Najpierw oczyska teraz grzybki. A tu wszyscy się śmieją się z biednego koteczka. Jak on ma w takiej mobbingowej atmosferze dojść do siebie, co?
Georg-inio, piękny tyczmczasik, gratulacje i kciuki za szybciutką kurację :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro wrz 22, 2010 7:25 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Lorenzo Maślakiem ?8O Grzyb na główce? 8O
Oby grzybisko prędko poszło precz i powiesiło się na nitce :evil:
Kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 22, 2010 7:25 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

jest nowy grzyb, znaczy nowe miejsce - paluszek u prawej rączki :twisted: nie cierpię grzybicy na kocich paluszkach, mam wrażenie, że tam pazurek wypadnie...
a Lorenzo w tyłku ma swoją chorobę. Lata, biega, skacze po nas, już sie wcale nie boi. Jak człowiek siedzi, to pakuje się na kolana, albo kładzie na kanapie tak, żeby całym ciałkiem do ludzkiej nogi dotykać. Do tego gada 8O skrzeczy, burczy, zagląda w oczy, znów skrzeczy, fajny jest, naprawdę :ok: myślałam, że będzie wiecej kłopotu z oswajaniem a tu proszę :D

kupiłam dziś baterie do aparatu, bo mi akumulatory "sie skończyły", więc może cyknę i pokażę Ciotkom maślaka ;)

Georg-inia

Post » Śro wrz 22, 2010 7:48 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Czekamy na maślakową fotorelację 8)

Dobrze, że chociaż mały choróbskiem się nie przejmuje. Wystarczy, że Wy się martwicie :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 22, 2010 10:30 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Przylepiasta gaduła! :1luvu:

Cudny, nawet jak z grzybkiem ;)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro wrz 22, 2010 10:46 Re: Mały czarny Lorenzo. Ten to ma oczy. I grzyba, wrrr...

Georg-inia pisze: (...) już przestał nazywać mnie Maślakiem, od wczoraj woła za mną "czarny parchu, będziesz jadł?...?" :cry:

:ryk: :ryk: :ryk:
Popłakałam się ze śmiechu...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon wrz 27, 2010 19:26 Re: Mały czarny Lorenzo. Foty "Parcha" ;)

Wczoraj parchaty odwiedził CoolCaty i został poddany torturom. Fotorelacji nie ma, chyba, że Gosi wyszły jakieś fotki ;) CoolCaty zrobiła z niego ufoka aż miło, kąpiąc gnojka w Nizoralu. Bo grzyb już jest:
1. na uszach
2. nad oczami
3. na nadgarstkach i palcach przednich łapek
4. na tylnych stopach
5. na ogonie
:twisted:

ale w sobotę było słoneczko i ciepło, więc Lorenzo został spacyfikowany i wygoniony na słońce, żeby te swoje grzyby suszyć. A wyglądał o tak:

Obrazek Obrazek Obrazek

ale żeby Ciotki nie myślały, że on niemrawy jakiś i tylko na kocyku siedział! zwiedzał, a jakże:
Obrazek Obrazek Obrazek

no dalej, popuść trochę ten sznurek...

Obrazek

nawet znalazł Georga...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i tak go okrążał, okrążał... do czasu :mrgreen:
Obrazek

Georg-inia

Post » Pon wrz 27, 2010 19:40 Re: Mały czarny Lorenzo. Foty "Parcha" ;)

Mam, ale nie widziałam czy mogę wrzucić, żeby Cię o znęcanie się nie posądzili :roll:

gosiaa

Post » Pon wrz 27, 2010 19:41 Re: Mały czarny Lorenzo. Foty "Parcha" ;)

Mina Georga nie nastraja mnie do myślenia o pozytywnym zakończeniu tej historii 8) . Młody dostał wpierdol?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon wrz 27, 2010 19:47 Re: Mały czarny Lorenzo. Foty "Parcha" ;)

Nie wiem czym Inga karmi małego, co mu dosypuje, bo mimo tego co z nim wyprawiali był grzeczniutki i spokojniutki że szok :roll:

Domku, znajdź się szybko, trzeba go ratować :wink:

Oto biedny Lorenzo:

Obrazek

gosiaa

[poprzednia][następna]